Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı

Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı

Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.

Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı

Podyumda salınarak yürüyen ya da ünlü firmaların reklamları için kamera karşısına geçen modellerin hayatı dışarıdan bakıldığında ne kadar da kusursuz görünüyor. Ama ye gerçek öyle mi? Her şey o ışıltılı şovlarda göründüğü kadar kusursuz mu? Ya da o görünen gerçek mi?

Elbette o görünenler gerçeğin epey süslenmiş bir parçası. Ama özellikle de attıkları her adımda binlerce bazen milyonlarca dolar kazanan modellerin hayatları öyle sanıldığı kadar kolay değil. Özellikle de mesleğe yeni başladıkları dönemlerde.

Zaten bu konuda bazı modellerin yaptığı itiraflara bir yerlerde rastlamışsınızdır. En çok anlatılanı da modellerin üzerlerinde hissettiği zayıflık baskısı. Bazen defilelere çıkana kadar neredeyse aç gezdiklerini birçok model anlattı bugüne kadar.

Ama bu madalyonun daha karanlık bir yüzü var bir de... Genellikle top modeller bunu çok açık etmezler.

Ne zaman ki emekli olurlar ondan sonra kariyerlerinin hemen başında yaşadıkları o karanlık anları anlatırlar. Ama hepsi değil! Daha bu konuda Hollywood'daki #metoo hareketi benzeri bir adım atılmış değil.

Haberin Devamı

Fakat bu konuda yapılan az sayıdaki itiraftan biri moda dünyasının bir dönemine damga vuran ünlü modelden geldi.

Bu gün 58 yaşında olan model, henüz 16 yaşındayken yani moda dünyasına yeni adım atmışken yaşadığı korkunç bir olayı anlattı.