Hulusi Belgü

Hulusi Belgü

Son dakika hulusi belgü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hulusi belgü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hulusi belgü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hulusi Belgü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hulusi belgü gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 hulusi belgü haberi bulunmuştur. Tüm hulusi belgü haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Demir Yumruk” operasyonu davasında 8 sanık tahliye edildi
“Demir Yumruk” operasyonu davasında 8 sanık tahliye edildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen şirketlere yönelik “Demir Yumruk” operasyonu kapsamında açıklan 8’i tutuklu 46 sanığın yargılandığı ikinci davada aralarında Fenerbahçeli eski yöneticilerden Hulusi Belgü ve örgüt lideri olduğu iddia edilen Hüseyin Eryılmaz’ın da bulunduğu 8 sanık tahliye edildi.
10.01.2023 Gündem
'Demir Yumruk' soruşturmasında, örgüt yöneticilerine 43'er yıl hapis istemi
'Demir Yumruk' soruşturmasında, örgüt yöneticilerine 43'er yıl hapis istemi Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen ve 29 şüphelinin tutuklandığı 'Demir Yumruk' soruşturması kapsamında suç örgütü lideri Hüseyin Eryılmaz grubuna yönelik soruşturma tamamlandı. İddianamede, aralarında örgüt yöneticileri Hüseyin Eryılmaz ve Hulusi Belgü'nün de bulunduğu 5 kişi hakkında 11’er yıldan 43'er yıla kadar hapis cezası istendi.
27.09.2022 Gündem
'Demir Yumruk' soruşturmasında 4 kişiye tahliye
'Demir Yumruk' soruşturmasında 4 kişiye tahliye Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda tutuklanan Hulusi Belgu, Serdal Güler, Mehmet Akif Çetin ve Murat Yeşilbaş, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
10.08.2022 Gündem
'Demir Yumruk' operasyonunda, tutuklu sayısı 29'a yükseldi
'Demir Yumruk' operasyonunda, tutuklu sayısı 29'a yükseldi Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda adliyeye sevk edilen şüphelilerden 14'ü daha tutuklandı. Daha önce aralarında Erol Evcil, Hüseyin Eryılmaz ve Hulusi Belgü’nün bulunduğu 15 kişinin tutuklandığı soruşturmada toplam tutuklu sayısı 29 oldu.
8.07.2022 Yaşam
Ali Koç ve yönetimi, Mali Genel Kurul'da ibra edildi
Ali Koç ve yönetimi, Mali Genel Kurul'da ibra edildi Fenerbahçe'nin Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Stadyumu'nda yapıldı. Genel Kurulda açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, geçen sene yapılan ibranın geçmiş yönetim için yeterli olduğunu ve ibrayı etkileyecek bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, kurulun son bölümünde eleştirilere tek tek yanıt verdi. Fenerbahçe'nin toplam yükümlülükleri 3 milyar 516 milyon TL olarak açıklandı. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, kurulun son bölümünde eleştirilere tek tek yanıt verdi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olağan mali genel kurulu toplantısında başkan Ali Koç ve yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.
16.06.2019 Fenerbahçe
Ramazanda AVM'lerin kapanış saatleri uzatıldı
Ramazanda AVM'lerin kapanış saatleri uzatıldı İftarın geç saatlerde olması nedeniyle Türkiye genelinde bazı AVM'ler şimdiden, bazıları ise alışveriş arttığı Ramazan Bayramı'na yakın günlerde kapanış saatlerini uzatma kararı aldı
9.05.2019 Ramazan
Burcu Biricik göz kamaştırdı
Burcu Biricik göz kamaştırdı Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Akademetre Research Company tarafından bu yıl 10’uncu kez gerçekleştirilen 1 Numaralı Markalar Araştırması’nın sonuçları, önceki akşam GrandPera’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre; 2018’in ‘En Beğenilen Kadın Marka Yüzü’ Burcu Biricik, ‘En Beğenilen Erkek Marka Yüzü’ ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu.
2.03.2019 Magazin
G.Saray'ın başvurusu üzerine F.Bahçeli Hulusi Belgü'ye ceza!
G.Saray'ın başvurusu üzerine F.Bahçeli Hulusi Belgü'ye ceza! Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe ile oynadıkları müsabakanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle şikayette bulunduğu Fenerbahçe'nin eski başkan adayı Hulusi Belgü'nün 8 bin 532 TL para cezası aldığını ve 3 ay süreyle spor müsabakalarının seyrinden men edildiğini açıkladı.
8.01.2019 Galatasaray
AVM'ler ciroyu yüzde 32 artırdı
AVM'ler ciroyu yüzde 32 artırdı Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM’lerdeki Perakende Ciro Endeksi’nin eylül ayı sonuçları açıklandı.
9.11.2018 Ekonomi
Galatasaray'dan Hulusi Belgü hakkında suç duyurusu!
Galatasaray'dan Hulusi Belgü hakkında suç duyurusu! Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hulusi Belgü hakkında hukuki girişimlerin başladığını duyurdu.
3.11.2018 Galatasaray
Dolarla kira bitiyor ama hangi kurdan?
Dolarla kira bitiyor ama hangi kurdan? Dövizle kiralama son buldu. Artık dolar ve euro ile kiralama yapılamayacak, sözleşmelerde TL esas alınacak. Mevcut sözleşmeler de 30 gün içerisinde TL’ye çevrilecek. Bu karar TL’nin korunması açısından olumlu bulunsa da konuyla alakalı tüm paydaşların aklında şu sorular var:
13.09.2018 Ekonomi
15 milyar dolar korunursa seve seve destekleriz
15 milyar dolar korunursa seve seve destekleriz AVM kiralarında TL’ye geçiş açıklaması iki cephede farklı yorumlandı. Perakendeciler, ‘Bizim için en büyük risk ortadan kalkar’ derken AVM’leri dövizle borçlanıp yapan yatırımcılar ise temkinli. AVM’ciler ‘15 milyar dolarlık döviz borcu var. Önümüzü görmemiz şart’ görüşünde.
29.08.2018 Ekonomi
Aziz Yıldırım'dan Hulusi Belgü'ye suç duyurusu
Aziz Yıldırım'dan Hulusi Belgü'ye suç duyurusu Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün eski yöneticilerden Hulusi Belgü hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
16.08.2018 Fenerbahçe
Bayram mesaisi ciroyu % 23 artırdı
Bayram mesaisi ciroyu % 23 artırdı Bayramlarda AVM’lerin kapatılması tartışmaları sürerken, Haziran ayındaki Ramazan Bayramı’nın etkisiyle ciro endeksi yüzde 23.3 artış gösterdi.
8.08.2018 Ekonomi
‘Bayram Yeri’ni kapatmanın zararı  4.5 milyar lira
‘Bayram Yeri’ni kapatmanın zararı 4.5 milyar lira Bayramların ilk günü AVM’lerin kapatılma kararı için AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Bayram yeri kapatılıyor. Zarar 4.5 milyar TL’yi bulur” dedi.
13.06.2018 Ekonomi
AVM’lerde Ramazan bereketi
AVM’lerde Ramazan bereketi AVM ciro endeksi, Nisan’da yüzde 18.3 arttı. Nisan’da Ramazan öncesi alışverişler nedeniyle hipermarket ve kurdaki yükselişin etkisiyle teknoloji kategorileri en çok ciro artışını yaşadı. AVM’lerde yüzler güldü.
31.05.2018 Ekonomi
3 AVM’den 2’si uzlaştı
3 AVM’den 2’si uzlaştı BMD Başkanı Öncel, 400 AVM’den 3’te 2’sinde perakendeci ile AVM yatırımcısının dövizli kira ödemesinde kurda anlaştığını ancak geri kalanlarda firmaların iflasla karşı karşıya kaldığını söyledi. AYD Başkanı Belgü, “Çözüm için Kira Garanti Fonu çalışmamız sürüyor” dedi
19.05.2018 Ekonomi
Perakendeci ile AVM’ci kapıştı
Perakendeci ile AVM’ci kapıştı Markalar ile AVM yatırımcıları arasındaki kur gerginliği büyüyor. Markalar kur nedeniyle bu yıl 3 milyar lira kaybettiklerini açıklayıp AYD Başkanı’nı kara mizah yapmakla suçladı. AYD Başkanı da markaların maliyetleri birlikte ödemeye yanaşmadığını savundu
13.04.2018 Ekonomi
54 bin kişi tehlikede
54 bin kişi tehlikede Günlük kurda ısrar eden AVM yatırımcıları nedeniyle perakendecinin bu yıl fazladan 3 milyar TL ödeyeceğini söyleyen BMD Başkanı Öncel, “Bu rakam ile 10 bin mağaza açabilir veya 5 bin TL brüt maaşla 1 yıl boyunca 54 bin kişiyi istihdam edebilirdik” dedi
11.04.2018 Ekonomi
5 yılda 78 yeni AVM
5 yılda 78 yeni AVM 397 AVM ile 110 milyar lira cironun yakalandığını açıklayan AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Hedefimiz 2023’te 475 AVM, 200 milyar lira ciro” dedi
30.03.2018 Ekonomi
El ele Fenerbahçe'yi tarihe geçirecekler!
El ele Fenerbahçe'yi tarihe geçirecekler! Fenerbahçe'de 2-3 Haziran tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurul'da bir ilk yaşanacak.
30.03.2018 Fenerbahçe
AVM’lere yarı yıl bereketi
AVM’lere yarı yıl bereketi AVM ciro endeksi Ocak’ta okulların yarı yıl tatili ve indirimlerle yüzde 22.6 arttı. En yüksek ciro artışı yüzde 41.7 ile teknolojide yaşandı.
13.03.2018 Ekonomi
Perakendeci ‘Kira Garanti Fonu’ istiyor
Perakendeci ‘Kira Garanti Fonu’ istiyor Perakendecilerin en büyük sorunlarının başında döviz kurlarının geldiğini söyleyen AYD Başkanı Belgü, “KGF benzeri ‘Kira Garanti Fonu’ ile döviz riskini düşürmek için devlet tarafından garanti altına alınan bir kredi sistemi geliştirilebilir” önerisinde bulundu.
1.03.2018 Ekonomi
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı Mayıs ayındaki kongrede Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Ali Koç, müthiş bir ekip kurmuş durumda. Koç'un listesine aldığı isimler seçimin kıran kırana geçeceğinin göstergesi.
21.02.2018 Fenerbahçe
Beyaz eşyada son dakikacı AVM’lerin cirosunu katladı
Beyaz eşyada son dakikacı AVM’lerin cirosunu katladı Okulların açılması ve beyaz eşyada ÖTV indiriminin son günleri olması Eylül’de AVM cirolarını yüzde 8.5 artırdı. Teknoloji kategorisi yüzde 38.5’lik artışla en yüksek ciroların elde edildiği alan oldu
13.11.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hulusi Belgü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hulusi belgü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.