Hadid

Hadid

Son dakika hadid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hadid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hadid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadid gelişmeleri de dahil olmak üzere 714 hadid haberi bulunmuştur. Tüm hadid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gigi ve Bella'nın küçük kardeşleri Umre'ye gitti! Yorumlar peş peşe geldi Anwar
Gigi ve Bella'nın küçük kardeşleri Umre'ye gitti! Yorumlar peş peşe geldi Anwar Filistin kökenli Müslüman bir babanın çocukları olarak dünyaya gelen Gigi ve Bella Hadid'in küçük erkek kardeşleri Anwar, arkadaşlarıyla birlikte Umre ziyaretine gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.03.2024 Magazin
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi!
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi! İsrail paylaşımını sildiği için tepki gören Gigi Hadid açıklama yaptı. Hadid, paylaşımından pişmanlık duyduğunu dile getirdi.
30.11.2023 Magazin
Filistin asıllı model Bella Hadid’den yeni paylaşım: ‘Ölüm tehditleri alıyorum’
Filistin asıllı model Bella Hadid’den yeni paylaşım: ‘Ölüm tehditleri alıyorum’ Moda dünyasının aranan mankenlerinden Bella Hadid Lyme hastalığı nedeniyle kariyerine ara vermişti. Filistin konusunda sık sık destek mesajları paylaşan Bella Hadid’ten yeni açıklama geldi.
27.10.2023 Magazin
Bella yeni aşkıyla yakalandı! Bir kovboya gönlünü kaptırdı
Bella yeni aşkıyla yakalandı! Bir kovboya gönlünü kaptırdı Sağlık sorunlarıyla mücadele eden hatta, mesleğine bile ara verebileceği konuşulan top model Bella Hadid'in kalbi yeni bir aşk için çırpıyor.
19.10.2023 Magazin
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu Podyumlarda fırtına gibi esen Gigi ve Bella Hadid kardeşlerin yakaladığı başarı aslında pek de sıfırdan yazılmış bir başarı hikâyesi değil. Hadid soyadı uzun yıllardır moda dünyasına ve podyumlara damgasını vurmuş ve adeta bir marka haline gelmiş durumda.
11.08.2023 Magazin
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
'Her gün acı çekiyorum' demişti! Bella Hadid'in aşkı kısa sürdü
'Her gün acı çekiyorum' demişti! Bella Hadid'in aşkı kısa sürdü Ünlü model Bella Hadid amansız bir hastalığın pençesinde. Bu hastalıkla mücadele eden ünlü modelin özel hayatı da pek yolunda gitmiyor. Bella Hadid ve sanat yönetmeni Marc Kalman, iki yıllık bir birlikteliğin ardından ayrılık kararı aldı.
20.07.2023 Magazin
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı!
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı! Geçtiğimiz hafta arkadaşı Leah Nicole McCarthy ile Cayman Adaları'na giden Gigi Hadid'in tutuklandığı ortaya çıktı. Cayman Adaları'ndaki Owen Roberts Uluslararası Havaalanı'nda Hadid ile McCarthy'nin bavulunda az miktarda uyuşturucu bulundu.
19.07.2023 Magazin
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Zayn Malik: Baba olduğumdan beri sadece tek bir şey düşünüyorum
Zayn Malik: Baba olduğumdan beri sadece tek bir şey düşünüyorum 6 yıl boyunca hiçbir yerde röportaj vermeyen Zayn Malik kural bozdu. Dünyanın en sevilen gruplarından birinin üyesiyken solo kariyerinin peşine düşüp yoluna tek başına devam eden Malik, Gigi Hadid'le fırtınalı bir ilişki yaşadı. Çiftin 6 yıl süren bu ilişkiden Khai adını verdikleri bir kızları olmuştu. Malik, baba olmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulundu.
12.07.2023 Magazin
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa (27), 2021'de Anwar Hadid'den ayrılmasının ardından gönlünü kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'a kaptırmıştı. Lipa, geçtiğimiz mart ayında görüntülenmelerinin ardından ilk kez meslektaşı Rita Ora'nın eski sevgilisi olan Gavras ile kırmızı halıda boy gösterdi.
21.05.2023 Dünya
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, hastalığıyla ilgili bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Kusursuz bir hayat yaşıyor gibi görünen ünlü modelin sağlık sorunları hayatını kararttı. Peki Bella Hadid'in hastalığı olan Lyme hastalığı nedir? Belirtileri neler? İşte yanıtları...
13.05.2023 Magazin
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Rahman Suresi Mekke’de indirilmiş olan surelerden biridir. Rahman Suresi 78 ayetten oluşmaktadır ve surenin ismi ilk ayette geçmekte olan Allah’ın isimlerinden Rahman ismi şeriflerinden almaktadır. Rahman ismi surenin içeriği ile alakalıdır. Sure baştan sona kadar Allah’ın rahmetini ve Allah’ın rahmetinin tezahürlerini anlatmaktadır. Kuran-ı Kerimde 55. Olan suredir fakat iniş sırasına göre bakıldığında Rahman Suresi 97. Suredir. Rahman merhamet eden, acıyan, müşfik gibi anlamlara gelmektedir. Peki, Ramazan'da Rahman Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
9.05.2023 Sureler
Cuma Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Cuma Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Cuma Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Cuma Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Cuma Suresi Medine’de nüzul olan surelerden biridir. Cuma Suresi 11 ayetten oluşmaktadır, 9. Ayette yer alan “Cuma” kelimesinden dolayı Cuma Suresi ismini almıştır. Müsebbihat olan surelerin dördüncüsüdür. Kuran-ı Kerim’de yer alan sırasına göre 62. Suredir. İniş sırasına göre ise 96. Sırada olan suredir.
9.05.2023 Sureler
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kehf Suresinin Ramazanda ve geri kalan tüm zamanlarda da okunmasının faziletlerinden biri Hadisi şerifte belirtildiğine göre; bir kişinin Kehf Suresindeki ilk on ayeti ezberlerse, o kişi Deccal fitnesinden korunur.
9.05.2023 Sureler
Haşr suresi okumanın yararları ve faziletleri
Haşr suresi okumanın yararları ve faziletleri Bir insan Kuran-ı Kerim okumak ile yaratıcısı olan Yüce Allah ile muhatap olma şerefine erişmiş olur. Kuran-ı Kerim’den hangi sure, ne kadar okunursa okunsun bu şerefe nail olmak ile mükâfatlandırılmış olur. Kuran-ı Kerim okuyan bir kişi Rabbi ile konuşmuş olur. Hadisler aracılığı ile bizlere bildirilen faziletlerin yanı sıra bizim bilmediğimiz birçok esrar, birçok fazilet Kuran okuyunca elde edilir. Haşr Suresinin de faziletleri bulunmaktadır.
9.05.2023 Sureler
Eşini acımasızca öldürdü! Akıl sağlığı oyunu tutmadı
Eşini acımasızca öldürdü! Akıl sağlığı oyunu tutmadı İki çocuk annesi Selvan Acar, eşi Tanju Acar tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldü. Adli Tıp Kurumu, sanığın akıl sağlığının yerinde olduğu yönünde rapor verdi. Raporun ardından yeniden yapılan yargılamada, mahkeme bir kez daha sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına hükmetti.
30.04.2023 Yaşam
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi? Olaylı bir şekilde Gigi Hadid'ten ayrılan şarkcı Zayn Malik’in adı yine kendisi gibi dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti.
27.03.2023 Magazin
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!' Bir dönemin en popüler gruplarından One Direction'ın üyelerinden biri olan Liam Payne, yüzündeki değişimle gündeme geldi. Bir estetik uzmanının da yorumladığı şarkıcının yeni görüntüsü hakkında ilginç bir iddia ortaya atılarak; Payne'in değişiminin sevgilisi Kate Cassidy'ye 'daha iyi ve erkeksi' görünmek istemesinden kaynaklandığı söylendi. İşte detaylar...
24.03.2023 Magazin
Bella Hadid'den Ramazan ayı paylaşımı geldi!
Bella Hadid'den Ramazan ayı paylaşımı geldi! Amerikalı model Bella Hadid, çıkardığı alkolsüz içecek markası Kin’in Las Vegas’taki tanıtım partisine katıldı. Amy Shebab tasarımı bir elbise giyerek Müslüman modacılarla da dayanışma içinde olduğunu gösterdi. Daha önce de "Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim" diyen Hadid, son olarak sosyal medya hesabından Ramazan ayı için paylaşım yaptı.
24.03.2023 Magazin
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa, uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.
26.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi
Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi Dünyaca ünlü ABD'li model Bella Hadid, ülkemizde 11 ilde yıkıma neden olan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından New York şehrindeki Türkevi'ni ziyaret ederek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı.
25.02.2023 Magazin
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı!
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Yaşanan felaketin ardından Türkiye ve Suriye'ye destek veren dünyaca ünlü isimlerden Bella Hadid, Intsagram hesabından ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.
14.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.