Bella Hadid

Bella Hadid

Son dakika bella hadid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bella hadid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bella hadid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bella Hadid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bella hadid gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 bella hadid haberi bulunmuştur. Tüm bella hadid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gigi ve Bella'nın küçük kardeşleri Umre'ye gitti! Yorumlar peş peşe geldi Anwar
Gigi ve Bella'nın küçük kardeşleri Umre'ye gitti! Yorumlar peş peşe geldi Anwar Filistin kökenli Müslüman bir babanın çocukları olarak dünyaya gelen Gigi ve Bella Hadid'in küçük erkek kardeşleri Anwar, arkadaşlarıyla birlikte Umre ziyaretine gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.03.2024 Magazin
Filistin asıllı model Bella Hadid’den yeni paylaşım: ‘Ölüm tehditleri alıyorum’
Filistin asıllı model Bella Hadid’den yeni paylaşım: ‘Ölüm tehditleri alıyorum’ Moda dünyasının aranan mankenlerinden Bella Hadid Lyme hastalığı nedeniyle kariyerine ara vermişti. Filistin konusunda sık sık destek mesajları paylaşan Bella Hadid’ten yeni açıklama geldi.
27.10.2023 Magazin
Bella yeni aşkıyla yakalandı! Bir kovboya gönlünü kaptırdı
Bella yeni aşkıyla yakalandı! Bir kovboya gönlünü kaptırdı Sağlık sorunlarıyla mücadele eden hatta, mesleğine bile ara verebileceği konuşulan top model Bella Hadid'in kalbi yeni bir aşk için çırpıyor.
19.10.2023 Magazin
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu Podyumlarda fırtına gibi esen Gigi ve Bella Hadid kardeşlerin yakaladığı başarı aslında pek de sıfırdan yazılmış bir başarı hikâyesi değil. Hadid soyadı uzun yıllardır moda dünyasına ve podyumlara damgasını vurmuş ve adeta bir marka haline gelmiş durumda.
11.08.2023 Magazin
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
'Her gün acı çekiyorum' demişti! Bella Hadid'in aşkı kısa sürdü
'Her gün acı çekiyorum' demişti! Bella Hadid'in aşkı kısa sürdü Ünlü model Bella Hadid amansız bir hastalığın pençesinde. Bu hastalıkla mücadele eden ünlü modelin özel hayatı da pek yolunda gitmiyor. Bella Hadid ve sanat yönetmeni Marc Kalman, iki yıllık bir birlikteliğin ardından ayrılık kararı aldı.
20.07.2023 Magazin
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, hastalığıyla ilgili bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Kusursuz bir hayat yaşıyor gibi görünen ünlü modelin sağlık sorunları hayatını kararttı. Peki Bella Hadid'in hastalığı olan Lyme hastalığı nedir? Belirtileri neler? İşte yanıtları...
13.05.2023 Magazin
Eşini acımasızca öldürdü! Akıl sağlığı oyunu tutmadı
Eşini acımasızca öldürdü! Akıl sağlığı oyunu tutmadı İki çocuk annesi Selvan Acar, eşi Tanju Acar tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldü. Adli Tıp Kurumu, sanığın akıl sağlığının yerinde olduğu yönünde rapor verdi. Raporun ardından yeniden yapılan yargılamada, mahkeme bir kez daha sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına hükmetti.
30.04.2023 Yaşam
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!' Bir dönemin en popüler gruplarından One Direction'ın üyelerinden biri olan Liam Payne, yüzündeki değişimle gündeme geldi. Bir estetik uzmanının da yorumladığı şarkıcının yeni görüntüsü hakkında ilginç bir iddia ortaya atılarak; Payne'in değişiminin sevgilisi Kate Cassidy'ye 'daha iyi ve erkeksi' görünmek istemesinden kaynaklandığı söylendi. İşte detaylar...
24.03.2023 Magazin
Bella Hadid'den Ramazan ayı paylaşımı geldi!
Bella Hadid'den Ramazan ayı paylaşımı geldi! Amerikalı model Bella Hadid, çıkardığı alkolsüz içecek markası Kin’in Las Vegas’taki tanıtım partisine katıldı. Amy Shebab tasarımı bir elbise giyerek Müslüman modacılarla da dayanışma içinde olduğunu gösterdi. Daha önce de "Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim" diyen Hadid, son olarak sosyal medya hesabından Ramazan ayı için paylaşım yaptı.
24.03.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi
Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi Dünyaca ünlü ABD'li model Bella Hadid, ülkemizde 11 ilde yıkıma neden olan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından New York şehrindeki Türkevi'ni ziyaret ederek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı.
25.02.2023 Magazin
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı!
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Yaşanan felaketin ardından Türkiye ve Suriye'ye destek veren dünyaca ünlü isimlerden Bella Hadid, Intsagram hesabından ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.
14.02.2023 Magazin
Dünyaca ünlü yıldızlardan deprem paylaşımları geldi!
Dünyaca ünlü yıldızlardan deprem paylaşımları geldi! Dünyaca ünlü oyuncu Bella Hadid, Hugh Jackman, Jennifer Garner ve Demi Lovato'nun da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, 10 ili de sarsan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları göndermeye devam ediyor
9.02.2023 Magazin
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Afra Saraçoğlu'nun sütyensiz pozuna yorum yağdı! "Yerli Bella Hadid"
Afra Saraçoğlu'nun sütyensiz pozuna yorum yağdı! "Yerli Bella Hadid" Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteriyle ekranlara dönen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla adından söz ettirdi.
12.10.2022 Magazin
Bella Hadid'in zayıf kalmak için yaptıkları şaşkına çevirdi!
Bella Hadid'in zayıf kalmak için yaptıkları şaşkına çevirdi! Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid'in podyumlarda zayıf görünmek için oldukça sağlıksız bir yola başvurduğu konuşuluyor. Hadid, geçtiğimiz aylarda anoreksiya ile savaş verdiğini ve depresyon tedavisi gördüğünü açıklamıştı.
1.10.2022 Magazin
Bella Hadid dekoltesini göstermek için büyük çaba sarf etti!
Bella Hadid dekoltesini göstermek için büyük çaba sarf etti! Hafta sonunu arkadaşlarıyla geçiren Bella Hadid sırtı açık mini bir elbise tercih etti. Elbisesiyle pozlar veren Hadid, dekoltesini göstermek için ise şekilden şekle girdi.
19.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Bella Hadid yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü!
Bella Hadid yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü! Dünyaca ünlü Filistin asıllı Müslüman bir babanın kızı olan Bella Hadid, yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Hadid'in 'Müslüman' kültürüyle ilgili açıklaması şaşırttı.
21.08.2022 Magazin
Bella Hadid göğüslerinin yarısını elleriyle kapatıp poz verdi!
Bella Hadid göğüslerinin yarısını elleriyle kapatıp poz verdi! Bella Hadid,14 yaşında burun estetiği yaptırdığını ve şimdi pişman olduğunu açıklayan son dönemin en çok aranan modellerinden. Ablası Gigi’ye göre kendisini hep çirkin bulduğunu söyleyen Bella Hadid göğüslerinin yarısını elleriyle kapatıp ayna karşısında poz verdi.
24.07.2022 Magazin
Bella Hadid-Marc Kalman çifti, New York sokaklarında aşka geldi!
Bella Hadid-Marc Kalman çifti, New York sokaklarında aşka geldi! Son dönemin en çok aranan modellerinden Bella Hadid ve sevgilisinin aşk pozu sosyal medyayı salladı. Marc Kalman ile Bella Hadid New York sokaklarında aşka geldi.
4.07.2022 Magazin
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı!
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı! Dünyanın en çok para kazanan mankeni Bella Hadid, yeni reklam anlaşması için limuzinin üstüne çıkıp, seksi pozlar verdi. Hadid'in bu pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı.
12.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bella Hadid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bella hadid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.