H&M

H&M

Son dakika H&M haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan H&M ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını H&M haber sayfamızda bulabilirsiniz.

H&M

haberleri sayfasında son dakika yaşanan h&m gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 h&m haberi bulunmuştur. Tüm h&m haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moda devi H&M mağazalarını tek tek kapatıyor
Moda devi H&M mağazalarını tek tek kapatıyor İsveçli moda devi H&M, Çin boykotunun hedefi haline gelmesinden aylar sonra Çin'de satışlarının düştüğünü açıkladı.
2.07.2021 Ekonomi
Dünyaca ünlü şirketten flaş karar! 5 bin mağaza...
Dünyaca ünlü şirketten flaş karar! 5 bin mağaza... Türkiye’de de oldukça popüler olan Stokholm merkezli H&M mağazası için değişim çanları çalıyor. Daha önce fiziksel mağazalarının bazılarını kapatma kararı veren H&M, şimdi toplamda 5 bin mağazası için yeni hamleler yapmak istiyor.
1.03.2021 Ekonomi
Almanya'daki H&M'de skandal! Para cezası verildi
Almanya'daki H&M'de skandal! Para cezası verildi Almanya'da Veri Koruma Otoritesi, İsveçli perakende giyim şirketi Hennes & Mauritz'e (H&M), Almanya'daki bazı çalışanlarının özel hayatlarının gözetlediğinin tespit edilmesinin ardından 35,3 milyon euro idari para cezası verdi.
1.10.2020 Dünya
H&M'den "Allah" yazısına benzer figürlü çocuk çorapları için özür!
H&M'den "Allah" yazısına benzer figürlü çocuk çorapları için özür! Dünyaca ünlü İsveç giyim markası H&M'nin satışa sunduğu çocuk çoraplarında Arapça "Allah" yazısına benzer figürler bulunması tepkilere neden oldu.
27.01.2018 Dünya
Irkçılık yapmakla suçlanan H&M mağazalarına saldırı
Irkçılık yapmakla suçlanan H&M mağazalarına saldırı Güney Afrika'da bir grup aktivist ırkçılık yapmakla suçladıkları H&M'i protesto etmek için, mağazalarının altını üstüne getirdi.
13.01.2018 Dünya
H&M'in siyah çocuk mankenin annesi: Ortalığı velveleye vermeyin! Aşın artık
H&M'in siyah çocuk mankenin annesi: Ortalığı velveleye vermeyin! Aşın artık İnternet sitesinde siyah bir çocuk mankenin üzerindeki sweatshirt'te 'Ormanın en havalı maymunu' yazması nedeniyle ırkçıkla suçlanan İsveç merkezli giyim devi H&M'e sözkonusu fotoğraftaki çocuğun annesinden destek geldi. Firmayı eleştirenlere seslenen anne Terry Mango "Sürekli ortalığı velveleye vermeyi durdurun. Aşın artık bunları" dedi.
12.01.2018 Dünya
H&M tepki çeken sweatshirtü katalogdan çıkardı
H&M tepki çeken sweatshirtü katalogdan çıkardı İsveçli moda zinciri H&M, siyah çocuk mankene giydirilen sweatshirt nedeni ile gelen uluslararası tepkilerin ardından geri adım attı.
10.01.2018 Dünya
Kürk mantolu Özge Ulusoy
Kürk mantolu Özge Ulusoy Manken Özge Ulusoy, önceki gün hazır giyim markası H&M’in Beykoz Kundura Fabrikası’nda verdiği yeni sezon davetine katıldı.
31.10.2017 Magazin
Türk modacıya yıldız yağmuru
Türk modacıya yıldız yağmuru Modacı Erdem Moralıoğlu, H&M ile yaptığı iş birliği kapsamında hazırladığı erkek koleksiyonunu önceki gece Los Angeles’ta beğeniye sundu.
19.10.2017 Magazin
Savaşçı dizisinin yeni bölümde neler olacak? - 23 Nisan Pazar
Savaşçı dizisinin yeni bölümde neler olacak? - 23 Nisan Pazar Fox ekranlarının en yeni dizilerinden olan Savaşçı bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren oldukça etkileşim gösteren dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Savaşçı dizisinin 23 Nisan akşamına ait detayları!
29.09.2021 Gündem
Tek tek tanıştı
Tek tek tanıştı H&M’in yeni reklam kampanyasında rol alan David Beckham, önceki gün Los Angeles’taki bir H&M mağazasında hayranlarıyla bir araya geldi...
28.09.2016 Magazin
Beklenen tasarım Anna’da
Beklenen tasarım Anna’da H&M’in KENZOxH&M işbirliğinden parçaları ilk kez Anna of the North giydi...
21.08.2016 Magazin
4 milyar $’lık güven tazeleme
4 milyar $’lık güven tazeleme Türkiye’den yıllık 4 milyar dolarlık hazır giyim ithalatı yapan Nike, Adidas, Mango, Tommy Hilfiger ve H&M gibi 15 global firmanın temsilcisi, planlarında değişikliğe gitmedikleri, Türkiye’ye güvendikleri mesajını verdi.
17.08.2016 Ekonomi
Merakla beklenen koleksiyon
Merakla beklenen koleksiyon H&M merakla beklenen KENZOxH&M işbirliğinden ilk görüntüleri sundu...
27.07.2016 Magazin
İngiltere'de Türkiye'yi zora sokacak itiraflar
İngiltere'de Türkiye'yi zora sokacak itiraflar Independent, İngiltere'nin iki büyük giyim markası Next ve H&M'in, Türkiye'de kendilerine üretim yapan tekstil atölyelerinde Suriyeli çocukların çalıştırıldığını kabul ettiğini yazdı...
1.02.2016 Ekonomi
Görgüsüzlükte ikinci perde
Görgüsüzlükte ikinci perde H&M ve Balmain işbirliği ortalığı birbirine kattı. İstanbul'da H&M’in düzenlediği VIP davette 1500 Türk Lirası'na mont alabilmek için birbirini yediler.
5.11.2015 Yaşam
Kuzenler mısır tezgahı için birbirine girdi
Kuzenler mısır tezgahı için birbirine girdi BOLU’da, caddede mısır tezgahı açmak isteyen H...
18.06.2015 Yaşam
Tüylerinden kurtulmak istedi ama...
Tüylerinden kurtulmak istedi ama... İZMİR’de yaşayan ve havayolu şirketinde çalışan hostes H...
16.05.2015 Yaşam
Zara 10 firma ile üretime başladı, devler sırada
Zara 10 firma ile üretime başladı, devler sırada Ayakkabı ithalatına getirilen ek vergi yerli üreticiye yaradı. Yabancı markalar ithalat yerine Türkiye’de üretim yaptırmaya başladı. Zara, 10 firmayla çalışıyor. H&M, Adidas, Hummel, Cacharel de üretim yaptıran diğer markalar...
23.02.2015 Ekonomi
Dünyaca ünlü markadan modellerini 'peşmerge tulumu'na benzetince..
Dünyaca ünlü markadan modellerini 'peşmerge tulumu'na benzetince.. Ünlü marka H&M'in ürettiği haki renkli tulum, kadın Peşmergeler tarafından giyilen elbiseye benzeyince. İsveç'te, bir mağazanın kadınlara yönelik ürettiği haki renkli tulum, kadın Peşmergeler tarafından giyilen elbiseye benzediği gerekçesiyle tepki topladı. Yoğun eleştiriler üzerine marka özür diledi.
8.10.2014 Arşiv
Kürtlerden o markaya şok tepki!
Kürtlerden o markaya şok tepki! H&M markası ISİD ile mücadele eden Kürt kadın savaşçılarının giydiği üniformanın benzerini tasarlaması büyük tepkilere neden oldu. Şirket yetkilileri sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine özür diledi.
7.10.2014 Dünya
Bu reklam çok konuşulur!
Bu reklam çok konuşulur! David Beckham, H&M için hazırladığı tasarımlarını seksi bir reklam filmiyle tanıttı...
3.02.2014 Magazin
Mağazada mahsur kaldılar
Mağazada mahsur kaldılar Keremcem ve Seda Güven, alışverişe dalınca...
9.12.2013 Magazin
Sessiz sedasız kapandı!
Sessiz sedasız kapandı! Fenomen haline gelmişti.
22.03.2013 Ekonomi
Milyon dolarlık poz!
Milyon dolarlık poz! Bakın ne kadar kazanacak?
22.03.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

H&M ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki h&m haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.