Güreşçi

Güreşçi

Son dakika Güreşçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güreşçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güreşçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güreşçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güreşçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 636 güreşçi haberi bulunmuştur. Tüm güreşçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda Sean Durkin'ın yazdığı ve yönettiği "The Iron Claw /"Demir Pençe", 7 Mart akşamı İKSV Galaları'nda ön gösterime girecek.
25.02.2024 Magazin
Kozanlı kadın güreşçi dünya ikincisini minderde devirdi! Şampiyonluk yaşadı
Kozanlı kadın güreşçi dünya ikincisini minderde devirdi! Şampiyonluk yaşadı Adana’nın Kozan ilçesinde minderde başarısı ile ilçenin gururu olan kadın güreşçi Hatice Nur Sarı, dünya ikincisi rakibini teknik üstünlükle yenerek şampiyon oldu.
20.02.2024 Adana
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralı
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralı Manisa'nın Salihli ilçesinde refüje çarpıp alev alan otomobilin sürücüsü Adem Yüce (44) ile oğlu Oktay Yüce (20), Bekir Sarı (41) ve onun oğlu Burak Sarı (17) hayatını kaybetti. Sarı'nın diğer oğlu milli güreşçi Beytullah Sarı’nın da (15) ağır yaralandığı kaza, kameraya yansıdı.
22.08.2023 Yaşam
Yusuf Can Zeybek kimdir? Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek kaç kez kazandı?
Yusuf Can Zeybek kimdir? Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek kaç kez kazandı? Yusuf Can Zeybek Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan oldu. Finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek Antalya'da doğdu. Milli güreşçi olan Yusuf Can Zeybek kaç yaşında? İşte Yusuf Can Zeybek'in hayatı...
9.07.2023 Gündem
Güreşçileri taşıyan minibüs TIR'a çarptı! Yaralılar var
Güreşçileri taşıyan minibüs TIR'a çarptı! Yaralılar var Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Kırkpınar Güreşleri'ne giden sporcuları taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişinin yaralandığı bildirildi. 
6.07.2023 Yaşam
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti Hırvatistan’da yarın sona erecek olan 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden Rıza Kayaalp 12’nci kez Avrupa şampiyonu oldu.
22.04.2023 Diğer Sporlar
Adem Burak Uzun Avrupa şampiyonu oldu
Adem Burak Uzun Avrupa şampiyonu oldu Milli güreşçi Adem Burak Uzun, Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 55 kilo finalinde Azerbaycanlı rakibi Eldaniz Azizli'yi mağlup ederek altın madalya kazandı
22.04.2023 Diğer Sporlar
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Süper Lig'de Beşiktaş,  İstanbulspor  karşısında 3 puanı 3 gole aldı
Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbulspor karşısında 3 puanı 3 gole aldı Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş sahasında İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 42’nci dakikada Cenk Tosun, 56’ncı dakikada Aboubakar ve 90+3’üncü dakikada Redmond kaydetti. İstanbulspor’un karşılaşmadaki tek golü 70’inci dakikada Lokilo’dan geldi.
18.03.2023 Beşiktaş
Türkiye Güreş Federasyonu: Kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır
Türkiye Güreş Federasyonu: Kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır Türkiye Güreş Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan güreşçilerden şu ana kadar 8'inin kurtarıldığını açıkladı.
7.02.2023 Diğer Sporlar
Milli güreşçi Taha Akgül: 30-40 güreşçimizin kaldığı bina yıkılmıştır
Milli güreşçi Taha Akgül: 30-40 güreşçimizin kaldığı bina yıkılmıştır Milli güreşçi Taha Akgül “Kahramanmaraş’ta güreş kulübündeki 30-40 güreşçimizin kaldığı bina da yıkılmıştır" diyerek yardım çağrısında bulundu.
6.02.2023 Diğer Sporlar
Volkan Demirel göz yaşlarını tutamadı: Buraya lütfen ambulans, yardım
Volkan Demirel göz yaşlarını tutamadı: Buraya lütfen ambulans, yardım Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası yardım çağrısında bulundu.
6.02.2023 Hatay Spor
Artvin’de şampiyon boğa 500 bin TL’ye satıldı
Artvin’de şampiyon boğa 500 bin TL’ye satıldı Artvin’de Kafkasör Boğa Güreşleri’nin geçen yılki şampiyonu 850 kilogramlık 7 yaşındaki ‘Vefa’ adlı boğa, Bursa ve Artvinli 2 iş insanı tarafından 500 bin TL’ye satın alındı. Boğa, bölgede düzenlenecek yeni festivallerdeki güreşlere hazırlanacak.
5.01.2023 Ekonomi
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı Türkiye A Milli Güreş Takımı, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı ağır sıkletlerde 3 altın madalya, toplamda ise 4'ü altın olmak üzere 7 madalyayla tamamladı. Yasemin Adar Yiğit, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile altın madalya kazanan Türkiye, ağır sıkletlerin hepsinde şampiyon olarak ülke adına bir ilke imza attı.
18.09.2022 Şampiy10
Dünya Güreş Şampiyonası programı! Taka Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Dünya Güreş Şampiyonası programı! Taka Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda? Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası finali için nefesler tutuldu. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçi Taha Akgül finale yükselmeyi başardı. Peki, Dünya Güreş Şampiyonası maçı saat kaçta, hangi kanalda? Taha Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Dünya Güreş Şampiyonası programı ve Taha Akgül final maçı saati ve kanalı!
16.09.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yasemin Adar Yiğit’i telefonla arayarak tebrik etti.
14.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güreşçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güreşçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.