Güreş

Güreş

Son dakika Güreş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güreş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güreş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güreş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güreş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.408 güreş haberi bulunmuştur. Tüm güreş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi Dünya ve olimpiyat şampiyonu, Türkiye Gazetesi yazarı İsmet Atlı, vefatının 10. yılında Adana'nın Kozan ilçesindeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
4.04.2024 Adana
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular!
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular! Adana’nın Kozan ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri, hobi için başladıkları satrançla Adana'da 32 okulun katıldığı turnuvada il ikincisi oldu.
5.03.2024 Adana
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye Çılgın Sayısal Loto çekilişinde Antalya Muratpaşa'da oynayan bir talihli, 190 milyon 407 bin 141 liralık büyük ikramiyeyi kazandı. Miktar, bugüne kadar Antalya'ya çıkan en büyük ikramiye oldu.
28.11.2023 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı...
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı... Vergi rekortmeni güreş ağasının yaptıkları ilçede yaşayanları bezdirdi. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hem vergi rekortmeni hem de güreş ağası olan kırma, eleme ve yıkama tesisi sahibi A.R.Y.'nin, Bıçkıcı Deresi'nden 352 bin 172 ton kum ve çakılı izinsiz alıp, işleyerek sattığı tespit edildi. Buna karşın kendisine kesilen 8,5 milyon liraya yakın cezayı da yıllardır ödemeyen A.R.Y. hakkında hazırlanan rapor, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.
28.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi? Sosyal medya üzerinden tartışan ve dün kavga eden vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı. İki ismin ifadeleri alınırken, Kazgan'ın "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi. Söz konusu videosunun sonra medyaya yansımasının ardından ardı sıra Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
20.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek?
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek? Ahlat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak. Bitlis’in Ahlat ilçesinde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağı, bu yıl 952. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazır hale getirildi. Peki, Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek?
23.08.2023 Gündem
Yumurta viyolü üretimi yapan 5 firmaya soruşturma
Yumurta viyolü üretimi yapan 5 firmaya soruşturma Rekabet Kurulu, yumurta viyolü üretimi alanında faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma başlattı.
19.08.2023 Gündem
Siirt'te iki grup arasında sopa ve bıçaklı borç- alacak kavgası: 1 yaralı
Siirt'te iki grup arasında sopa ve bıçaklı borç- alacak kavgası: 1 yaralı Siirt'te, iki grup arasında borç- alacak nedeniyle çıkan sopa ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
16.08.2023 Yaşam
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor Bitlis'in Ahlat ilçesinde baston ustaları, her yıl ağustos ayında düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlamaları için binlerce yıllık ceviz ağaçlarından baston yapıyorlar. Kutlamaların yapılacağı alanda han otağı, kıl çadırlar, cirit, güreş ve okçuluk sahalarında çalışmalar sürüyor.
27.07.2023 Yaşam
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları Spor federasyonları ve spor kulüpleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde mesaj yayımladı.
15.07.2023 Süper Lig
Kırkpınar Yağlı 2023'te başpehlivan kim oldu? Finale kimler kaldı? Kırkpınar ödülü ne kadar?
Kırkpınar Yağlı 2023'te başpehlivan kim oldu? Finale kimler kaldı? Kırkpınar ödülü ne kadar? Kırkpınar Yağlı Güreşleri 662'inci kez düzenleniyor. 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında Edirne Sarayiçi'nde yapılan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivanlık için finale kalan isimler belli oldu. Güreş izleyicisinin de gözleri "Kırkpınar 2023 ödülü ne kadar?", "Başpehlivanlık ödülü kaç TL?" sorularına çevrildi. Peki 2023 Kırkpınar Başpehlivanı kim oldu?
9.07.2023 Gündem
Kırkpınar’da finalistler belli oldu! Kırkpınar Yağlı Güreşleri finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Kırkpınar’da finalistler belli oldu! Kırkpınar Yağlı Güreşleri finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kırkpınar yağlı güreşleri kanal bilgileri ile merak ediliyor. Edirne’de düzenlenen 622. Tarihi Kırkpınar güreşlerinde finale çıkan ilk isim İsmail Balaban oldu. Diğer yarı finalde Mehmet Yeşil Yeşil'i puanlamada mağlup eden Yusuf Can Zeybek finale çıkan diğer isim oldu. Peki Kırkpınar altın kemer finali ne zaman, saat kaçta? 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finali hangi kanalda? İşte, organizasyona ilişkin bilgiler…
9.07.2023 Diğer Sporlar
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak ​Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesindeki illerin eğitim- öğretim ihtiyaçlarını tespit edip giderme adına çalışma yaptıklarını belirterek, "1 Eylül tarihi itibariyle Kahramanmaraş'ın il merkezi ve ilçe merkezlerinde bütün eğitim birimleri eğitim- öğretim süreci sorunsuz bir şekilde başlayacak" dedi.
17.06.2023 Eğitim
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu "Gençlerin ilgilendikleri alanlara dair ne gerekiyorsa onlara sunmuş bir hükümetiz" diyerek "Gençler, AK Parti listelerinin hep önündedir. İzmir'de benimle birlikte Türkiye'nin en genç vekil adayı bizimle birlikte" dedi. 'İzmir belki muhalefetin gerisinde olduğumuz bir yer ama biz İzmir'de muhalefetin gerçekleştirdiği hizmetin çok ilerisinde bir partiyiz' diyen Bakan Kasapoğlu "Muhalefet burayı çantada keklik olarak liste yapmış, bunu sahadan gelen tepkilerde de görüyoruz" dedi. Bakan Kasapoğlu ayrıca İzmir'de bir kentsel döşüm kampanyası olacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini vurguladı. Sporda, son yıllarda artan başarı grafiğinin hız kesmeden sürdüğüne işaret eden Bakan Kasapoğlu, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Futbol
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık'
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Şampiy10
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Güreş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güreş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.