Gülden Mutlu

Gülden Mutlu

Son dakika Gülden Mutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülden Mutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülden Mutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülden Mutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülden mutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 gülden mutlu haberi bulunmuştur. Tüm gülden mutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Gülden Mutlu ahlaksız yorumu ifşa etti! İğrenç sözler...
Şarkıcı Gülden Mutlu ahlaksız yorumu ifşa etti! İğrenç sözler... Ünlü şarkıcı Gülden Mutlu, sosyal medya paylaşımına yapılan ahlaksız yorumu ifşa etti.
5.09.2019 Magazin
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e Pop müziğin başarılı ismi Murat Dalkılıç, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
31.08.2019 Magazin
Ağlayarak prova yaptık
Ağlayarak prova yaptık Aşkım Kapışmak, ‘3 eğitim 3 sertifika’ gösterisinin son programında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Merve Özbey ve Gülden Mutlu’yla müzikli interaktif bir gösteri yaptı.
23.09.2017 Magazin
Aşkım Kapışmak'tan final gösterisi!
Aşkım Kapışmak'tan final gösterisi! Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, 22 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde, mutluluğa giden yolun anahtarlarını sunacak.
7.09.2017 Kültür Sanat
Ayrılık şarkısı yazdı
Ayrılık şarkısı yazdı Gülden Mutlu, Pasaj Müzik etiketli yeni single çalışması “Açık Yara”yı dijital müzik platformları ve müzik marketlerde, dinleyicilerinin beğenisine sundu.
20.06.2017 Magazin
Gülden Mutlu'dan sürpriz single: Açık Yara
Gülden Mutlu'dan sürpriz single: Açık Yara Gülden Mutlu, 2017 yazını bir ayrılık şarkısı olan 'Açık Yara' ile karşılıyor.
20.06.2017 Kültür Sanat
Baran Bayraktar listelere hızlı girdi
Baran Bayraktar listelere hızlı girdi Baran Bayraktar'ın 'Salla Gitsin' şarkısı, ulusal ve yerel radyoların top 100 listesine 1. haftasında 36 numaradan giriş yaptı.
15.03.2017 Kültür Sanat
Yenilikçi bir şarkı
Yenilikçi bir şarkı Baran Bayraktar, uzun süredir üzerinde çalıştığı Pasaj Müzik etiketli ilk single’ı ‘Salla Gitsin’i müzik dinleyicisinin beğenisine sundu.
5.03.2017 Magazin
Ebru Yaşar bir taşla iki kuş vuracak!
Ebru Yaşar bir taşla iki kuş vuracak! Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, çifte mutluluk yaşayacak. 4 aylık hamile olan ve ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan sanatçı, yeni albümünün çıkış tarihini doğum yapacağı tarih olarak belirledi.
17.10.2016 Magazin
Mutlu’dan ‘Bye bye’
Mutlu’dan ‘Bye bye’ Emre Aydın’la düet şarkısı ‘Soğuk Odalar’ ile tanınan Gülden Mutlu, yazın son günlerinde sevenlerine sürpriz yaparak ‘Bye bye’ isimli yeni şarkısını yayınladı...
24.08.2016 Magazin
Biri mi var?
Biri mi var? Keremcem’in şarkısı ‘Biri Mi Var?’ Pasaj Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlanmaya başladı...
7.03.2016 Magazin
Klibi 5 saatte çektiler
Klibi 5 saatte çektiler Ozan Doğulu, Gülden Mutlu ve Bahadır Tatlıöz’ün seslendirdiği ‘Uzun Lafın Kısası’ isimli yeni single çalışmasında duygusal bir dans parçasıyla karşımıza çıkıyor...
21.01.2016 Magazin
'Eşimle görücü usulü tanıştım'
'Eşimle görücü usulü tanıştım' Aydın’la yaptığı ‘Soğuk Odalar’ düetiyle müzik piyasasına adım atan Gülden Mutlu, ilk albümü ‘Sen Gittikten Sonra Olanlar’la ilerleyişini sürdürüyor...
19.08.2015 Magazin
Gizemli esmer güzel
Gizemli esmer güzel Gülden Mutlu’nun Pasaj Müzik etiketli albümü ‘Sen Yokken Olanlar’ın ilk İstanbul konseri önceki gece Beyoğlu Jolly Joker sahnesinde gerçekleşti...
8.05.2015 Magazin
Bu da ‘Portakal Çiçeği Festivali’
Bu da ‘Portakal Çiçeği Festivali’ Adana’da bu yıl üçüncü kez düzenlenen 2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, rengarenk özel kostümleriyle 90 binden fazla kişinin katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı...
5.04.2015 Yaşam
Zamanın ruhu değişti
Zamanın ruhu değişti Müzikseverler, Cemil Demirbakan’ı Yüksek Sadakat grubundan tanıyor. Müzik yolculuğuna yalnız devam etme kararı alan müzisyen, Ceviz Ağacı isimli mini bir albüm çıkardı. Çıkış şarkısı Kırk Gün ile dinleyicilerin beğenisini kazanan Demirbakan ile yeni çalışmasını ve hayatı konuştuk...
8.02.2015 Magazin
İlk albüm raflarda!
İlk albüm raflarda! Gülden Mutlu, Aralık ayında Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanacak ‘Sen Yokken Olanlar’ adlı ilk solo albümünün çıkış şarkısı ‘Yatsın Yanıma’yı müzik dinleyicisinin beğenisine sundu...
19.11.2014 Magazin
Ayakta alkışlanan konuşma!
Ayakta alkışlanan konuşma! Kayahan, Mustafa Kemal Atatürk ve askerlerine teşekkür edince...
13.04.2013 Televizyon
Emre Aydın´dan ayrılık acılarına merhem şarkılar
Emre Aydın´dan ayrılık acılarına merhem şarkılar Benden sistemi eleştiren besteler beklemeyin
30.03.2012 Arşiv
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'nın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız, "Onun mutlu olması beni mutlu eder. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Ben hanımefendiyi yardımcısı olarak tanıdım" dedi.
14.08.2021 Magazin
Demir alma zamanı!
Demir alma zamanı! Pandemi döneminden sonra normalleşme süreciyle birlikte deniz, kum ve güneş üçlüsüyle yanıp tutuşan İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri, kendilerini güneye attı.
2.07.2020 Magazin
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler ‘Oğluma Mektuplar’ tüm umutsuzlukları aşmanın tek yolunun yüreği sevgi dolu, vicdanlı, dürüst ve iyi eğitim almış evlatlar yetiştirmek olduğunun ve en önemlisi bir gün hepimizin öleceğinin altını çiziyor.
4.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki 23 Nisan gala programında konuştu. Erdoğan çocuklara "Kardeşliğinizi, sevginizi, dünyayı değiştirebileceğinize dair inancınızı asla kaybetmeyin" mesajını verirken mavi balina gibi tehlikelere dikkat çekerek teknolojinin esiri olunmaması tavsiyesinde bulundu.
23.04.2019 Siyaset
Mete Belovacıklı ve Vahap Munyar seçim gündemini değerlendirdi
Mete Belovacıklı ve Vahap Munyar seçim gündemini değerlendirdi Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı ve Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'le Hafta Sonu programında yerel seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
23.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülden Mutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülden mutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.