Geri Döndü

Geri Döndü

Son dakika geri döndü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri döndü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri döndü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Döndü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri döndü gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.021 geri döndü haberi bulunmuştur. Tüm geri döndü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğu kara teslim oldu! Mayıs'ta hava sıcaklığı sıfırın altına düştü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi
Doğu kara teslim oldu! Mayıs'ta hava sıcaklığı sıfırın altına düştü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi Kar yağışları geri döndü. Sıcaklıkların azalmasıyla başlayan yağışların bu hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Meteoroloji'den uyarılar art arda geldi. 15 il için kar uyarısı yapılırken yerelde oluşabilecek dolu yağışına karşı uyarılar yapıldı İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili gelişmeler...
7.05.2024 Gündem
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 11 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 18 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu Bir dönemler podyumda tozu dumana katan ünlü şarkıcı ve manken Tuğba Özay, bir süredir sosyal medya detoksu yapıyordu. Hesabını tekrar kullanmaya başlayan Tuğba Özay, sosyal medyasında detoks sonrası yaptığı paylaşımla yer yerinden oynadı. Güzel mankenin pozunu görenlerin ağzı açık kaldı.
5.05.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber! Süper Lig’in 35'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Hande Erçel'i kapıda karşıladı: Hakan Sabancı sevgilisini öpücüklere boğdu!
Hande Erçel'i kapıda karşıladı: Hakan Sabancı sevgilisini öpücüklere boğdu! Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti, son olarak Japonya'ya tatile gitmişti. Yurt dışı tatili yapmayı seven çift ülkeye geri döndü. Bir mekana giden Erçel'i ise çıkışta sevgilisi aldı.
21.04.2024 Magazin
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0 Süper Lig’in 32’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.
14.04.2024 Rizespor
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü İran’ın İsrail’e dron saldırıların ardından yaşanan gerilim nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü.
13.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi!
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi! Misli üyeleri dopdolu hafta içi bülteninde de kazanmaya devam ediyor. Süper Lig dün oynanan 4 karşılaşmayla milli aradan sonra geri döndü. Bir Misli üyesi, tek maç olarak Galatasaray – Hatayspor karşılaşmasına korner bahsi oynadı. “5.57” oranıyla maçta “12 ve daha fazla korner olur” seçeneğine oynadı. Üye, tek maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
3.04.2024 İddaa
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi!
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi! Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, TFF’nin Süper Kupa maçını 7 Nisan’da oynatma kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ketenci, TFF ve Galatasaray'a yüklendi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 İddaa
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Beşiktaş sahasında Antalyaspor'a kaybetti: 1-2
Beşiktaş sahasında Antalyaspor'a kaybetti: 1-2 Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş sahasında Bitexen Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Kim olduğu merak edildi! Shiva Kaviani’nin hayatı: İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir?
Kim olduğu merak edildi! Shiva Kaviani’nin hayatı: İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir? İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada'da oturum süresinin dolması nedeniyle vize başvurusundan red aldı. İran'a geri dönmek istemeyen Dr. Kaviani, Ankara'dan yapmış olduğu vize başvurusunda da ret cevabı alınca İstanbul'a geri döndü. Akademisyen, şu anda İstanbul Havalimanı'nda yaklaşık 2 aydır bekliyor. Peki, İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir? Shiva Kaviani’nin hayatı…
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geri Döndü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri döndü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.