Gazişehir

Gazişehir

Son dakika Gazişehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gazişehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gazişehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazişehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazişehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 gazişehir haberi bulunmuştur. Tüm gazişehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor - Gaziantep FK maç sonucu: 1-1
Sivasspor - Gaziantep FK maç sonucu: 1-1 Süper Lig'in 5. haftasında Sivaspor ile Gaziantep FK, 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, 21. dakikada Yatabare ile 1-0 öne geçerken; Gaziantep FK, 90+2. dakikada Figueiredo ile 1-1'lik eşitliği yakaladı.
18.09.2021 Sivas Spor
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor Süper Lig'de sezonu 9.sırada tamamlayan Gaziantep FK'da Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, görevini Başkan Vekili Cevdet Akınal'a devredecek.
24.05.2021 Gaziantepspor
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısına Ali Koç’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
19.02.2020 Futbol
Fenerbahçe fikstür / 2019-2020 Fenerbahçe derbi tarihleri
Fenerbahçe fikstür / 2019-2020 Fenerbahçe derbi tarihleri Fenerbahçe, Süper Lig’in 14. haftasında Gençlerbirliği’ni 5-2 yenerek, iki haftalık 3 puan hasretini sona erdirdi. Bu sonucun ardından puanını 25'e yükselten Fenerbahçe, maç fazlasıyla lider Sivasspor'un 2 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Sarı-Lacivertli ekibin derbi tarihleri ve ilerleyen haftalardaki mücadeleleri bu içerikte bulabileceksiniz.
7.12.2019 Futbol
Antalyaspor'da Stjepan Tomas dönemi
Antalyaspor'da Stjepan Tomas dönemi Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor teknik direktörlüğe Stjepan Tomas'ın getirildiğini açıkladı.
15.11.2019 Antalyaspor
Fenerbahçe'nin sakatlarında son durum
Fenerbahçe'nin sakatlarında son durum Fenerbahçe'de sakatlıklar sezon başlangıcında takımın performansında belirleyici bir etken oldu. İşte sakatlıklarda son durum...
11.10.2019 Fenerbahçe
Kartal dibe vurdu
Kartal dibe vurdu 4 maçtır kazanamayan Beşiktaş’ta kara bulutlar dağılmıyor... Bratislava yenilgisi ile Avrupa Ligi’ne kötü başlayan Kara Kartal, İngiliz ekibi Wolverhampton’a da boyun eğdi. Siyah-Beyazlılar, 90+3’te yediği golle 1-0 kaybetti, 2’de ‘0’ çekti.
4.10.2019 Beşiktaş
Ersun Yanal: Şampiyon olacağız
Ersun Yanal: Şampiyon olacağız Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, gazetecilerle bir araya geldi ve iddialı açıklamalarda bulundu.
2.10.2019 Fenerbahçe
Mehmet Ekici'yi üzüle üzüle kadrodan çıkardık
Mehmet Ekici'yi üzüle üzüle kadrodan çıkardık Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal sohbet toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi
1.10.2019 Fenerbahçe
Gazişehir Gaziantep Kulübü'nün ismi değişti!
Gazişehir Gaziantep Kulübü'nün ismi değişti! Gazişehir Gaziantep’te olağan genel kurul yapıldı. Başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi, takımın isminin Gaziantep Futbol Kulübü olarak değiştirildiğini açıkladı.
30.09.2019 Gaziantepspor
Süper Lig'in 6. haftasında kaleler şaştı
Süper Lig'in 6. haftasında kaleler şaştı Bugün oynanacak tek maçla tamamlanacak ligin 6. haftasında ters vuruşla 4 gol atıldı. Süper Lig'in 6. haftasında şu ana kadar kaleler 4 kez şaştı.
30.09.2019 Süper Lig
Mauricio Isla’da korkulan olmadı
Mauricio Isla’da korkulan olmadı Şilili sağ bek Mauricio Isla, ligin ilk haftasındaki Gazişehir maçından sonra sakatlanmış ve 4 mücadelede forma giyememişti.
30.09.2019 Fenerbahçe
Trabzonspor - Beşiktaş: 4-1
Trabzonspor - Beşiktaş: 4-1 Süper Lig'deki dev maçta Trabzonspor, Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti.
29.09.2019 Beşiktaş
Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu!
Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Süper Lig'de Galatasaray-Fenerbahçe maçını hakem Cüneyt Çakır, Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek.
25.09.2019 Süper Lig
Oğuzhan Özyakup: "Yeni hoca, yeni oyuncular..."
Oğuzhan Özyakup: "Yeni hoca, yeni oyuncular..." Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal açıklamalarda bulundu.
24.09.2019 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Victor Moses...
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Victor Moses... Rodrigues’in sakatlığı moralleri bozarken, Victor Moses’ın hazır hale gelmesi, Ersun Yanal’ın elini rahatlattı.
23.09.2019 Futbol
Süper Lig'de puan durumu nasıl oluştu?
Süper Lig'de puan durumu nasıl oluştu? Süper Lig'de 5. hafta iki maç dışında tamamlandı. Haftaya kayıpsız lider giren Alanyaspor ilk puanını Gençlerbirliği deplasmanında bıraktı. Alanya'da beklemediği bir mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe bu kez Kadıköy'de hata yapmazken Ankaragücü'nü zor da olsa 2-1 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Galatasaray ise rahat götürdüğü karşılaşmada Yeni Malatyaspor karşısında son dakikada yediği golle sahadan bir puanla ayrılmak durumunda kaldı. Bugün oynanacak Sivasspor-Trabzonspor ve Beşiktaş-Başakşehir karşılaşmaları öncesi Süper Lig'de puan durumu şekillendi. İşte haftanın sonuçları ve gelecek haftanın fikstürüyle birlikte oluşan son tablo...
23.09.2019 Futbol
Çaykur Rizespor-Gazişehir Gaziantep: 1-2
Çaykur Rizespor-Gazişehir Gaziantep: 1-2 Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı 3-2 yenerek dikkatleri üzerine çeken Gazişehir Gaziantep, Çaykur Rizespor'u da deplasmanda 2-1 mağlup etti. Karadeniz ekibi bu sonuçla bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.
22.09.2019 Futbol
İndirim bile yapmışlar!
İndirim bile yapmışlar! Mohamed Elneny’ye PFDK'dan gelen 3 maçlık cezasının indirimli olduğu ortaya çıktı.
21.09.2019 Futbol
TFF'den 3 kulübe puan silme cezası!
TFF'den 3 kulübe puan silme cezası! TFF, Ulusal Lisans kriterlerini tamamlayamayan 1. Lig ekipleri Bursaspor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor'a 3 puan silme cezası verdi.
21.09.2019 Futbol
Beşiktaş'a kötü haber
Beşiktaş'a kötü haber Beşiktaş, Süper Lig’de M. Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Bratislava’da yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmana dünkü maçta sakatlanan Victor Ruiz katılmadı.
20.09.2019 Futbol
Burak Yılmaz'dan rötar
Burak Yılmaz'dan rötar Hücumda sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın, Başakşehir karşısında formasına kavuşacağı düşünülüyordu. Ancak yıldız forvetin ağrılarının devam ettiği ve bu yüzden dönüşünün bir sonraki hafta oynanacak Trabzon maçı olacağı öğrenildi.
20.09.2019 Futbol
Slovan Bratislava - Beşiktaş: 4-2
Slovan Bratislava - Beşiktaş: 4-2 UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçında Slovan Bratislava'ya son dakikalarda yediği 2 golle 4-2 mağlup oldu.
19.09.2019 UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaşlı Elneny'e 3 maç ceza!
Beşiktaşlı Elneny'e 3 maç ceza! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı Mohamed Elneny ile Gazişehir Gaziantepli Olarenwaju Ayobami Kayode'ye üçer maç men cezası verdi.
19.09.2019 Süper Lig
Kara Kartal Avrupa semalarında
Kara Kartal Avrupa semalarında Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya geliyor.
19.09.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gazişehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazişehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.