Gazişehir Gaziantep

Gazişehir Gaziantep

Son dakika Gazişehir Gaziantep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gazişehir Gaziantep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gazişehir Gaziantep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazişehir Gaziantep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazişehir gaziantep gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 gazişehir gaziantep haberi bulunmuştur. Tüm gazişehir gaziantep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor - Gaziantep FK maç sonucu: 1-1
Sivasspor - Gaziantep FK maç sonucu: 1-1 Süper Lig'in 5. haftasında Sivaspor ile Gaziantep FK, 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, 21. dakikada Yatabare ile 1-0 öne geçerken; Gaziantep FK, 90+2. dakikada Figueiredo ile 1-1'lik eşitliği yakaladı.
18.09.2021 Sivas Spor
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor Süper Lig'de sezonu 9.sırada tamamlayan Gaziantep FK'da Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, görevini Başkan Vekili Cevdet Akınal'a devredecek.
24.05.2021 Gaziantepspor
Fenerbahçe fikstür / 2019-2020 Fenerbahçe derbi tarihleri
Fenerbahçe fikstür / 2019-2020 Fenerbahçe derbi tarihleri Fenerbahçe, Süper Lig’in 14. haftasında Gençlerbirliği’ni 5-2 yenerek, iki haftalık 3 puan hasretini sona erdirdi. Bu sonucun ardından puanını 25'e yükselten Fenerbahçe, maç fazlasıyla lider Sivasspor'un 2 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Sarı-Lacivertli ekibin derbi tarihleri ve ilerleyen haftalardaki mücadeleleri bu içerikte bulabileceksiniz.
7.12.2019 Futbol
Gazişehir Gaziantep Kulübü'nün ismi değişti!
Gazişehir Gaziantep Kulübü'nün ismi değişti! Gazişehir Gaziantep’te olağan genel kurul yapıldı. Başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi, takımın isminin Gaziantep Futbol Kulübü olarak değiştirildiğini açıkladı.
30.09.2019 Gaziantepspor
Süper Lig'in 6. haftasında kaleler şaştı
Süper Lig'in 6. haftasında kaleler şaştı Bugün oynanacak tek maçla tamamlanacak ligin 6. haftasında ters vuruşla 4 gol atıldı. Süper Lig'in 6. haftasında şu ana kadar kaleler 4 kez şaştı.
30.09.2019 Süper Lig
Trabzonspor - Beşiktaş: 4-1
Trabzonspor - Beşiktaş: 4-1 Süper Lig'deki dev maçta Trabzonspor, Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti.
29.09.2019 Beşiktaş
Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu!
Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Süper Lig'de Galatasaray-Fenerbahçe maçını hakem Cüneyt Çakır, Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek.
25.09.2019 Süper Lig
Süper Lig'de puan durumu nasıl oluştu?
Süper Lig'de puan durumu nasıl oluştu? Süper Lig'de 5. hafta iki maç dışında tamamlandı. Haftaya kayıpsız lider giren Alanyaspor ilk puanını Gençlerbirliği deplasmanında bıraktı. Alanya'da beklemediği bir mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe bu kez Kadıköy'de hata yapmazken Ankaragücü'nü zor da olsa 2-1 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Galatasaray ise rahat götürdüğü karşılaşmada Yeni Malatyaspor karşısında son dakikada yediği golle sahadan bir puanla ayrılmak durumunda kaldı. Bugün oynanacak Sivasspor-Trabzonspor ve Beşiktaş-Başakşehir karşılaşmaları öncesi Süper Lig'de puan durumu şekillendi. İşte haftanın sonuçları ve gelecek haftanın fikstürüyle birlikte oluşan son tablo...
23.09.2019 Futbol
Çaykur Rizespor-Gazişehir Gaziantep: 1-2
Çaykur Rizespor-Gazişehir Gaziantep: 1-2 Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı 3-2 yenerek dikkatleri üzerine çeken Gazişehir Gaziantep, Çaykur Rizespor'u da deplasmanda 2-1 mağlup etti. Karadeniz ekibi bu sonuçla bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.
22.09.2019 Futbol
İndirim bile yapmışlar!
İndirim bile yapmışlar! Mohamed Elneny’ye PFDK'dan gelen 3 maçlık cezasının indirimli olduğu ortaya çıktı.
21.09.2019 Futbol
TFF'den 3 kulübe puan silme cezası!
TFF'den 3 kulübe puan silme cezası! TFF, Ulusal Lisans kriterlerini tamamlayamayan 1. Lig ekipleri Bursaspor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor'a 3 puan silme cezası verdi.
21.09.2019 Futbol
Beşiktaş'a kötü haber
Beşiktaş'a kötü haber Beşiktaş, Süper Lig’de M. Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Bratislava’da yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmana dünkü maçta sakatlanan Victor Ruiz katılmadı.
20.09.2019 Futbol
Slovan Bratislava - Beşiktaş: 4-2
Slovan Bratislava - Beşiktaş: 4-2 UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçında Slovan Bratislava'ya son dakikalarda yediği 2 golle 4-2 mağlup oldu.
19.09.2019 UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaşlı Elneny'e 3 maç ceza!
Beşiktaşlı Elneny'e 3 maç ceza! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı Mohamed Elneny ile Gazişehir Gaziantepli Olarenwaju Ayobami Kayode'ye üçer maç men cezası verdi.
19.09.2019 Süper Lig
Kara Kartal Avrupa semalarında
Kara Kartal Avrupa semalarında Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya geliyor.
19.09.2019 Beşiktaş
Atiba'da doktor raporu varmış
Atiba'da doktor raporu varmış Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncu hamlelerinde geç kaldığı için eleştiri konusu olmuştu.
19.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş itiraz kararından vazgeçti
Beşiktaş itiraz kararından vazgeçti Gazişehir Gaziantep maçı için itiraza hazırlanan Beşiktaş, bu kararından vazgeçti.
18.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Gazişehir maçına itiraz
Beşiktaş'tan Gazişehir maçına itiraz Gazişehir Gaziantep deplasmanında 3-2 mağlup olan Beşiktaş, karşılaşmada kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye maçın yeniden oynanması için başvuruda bulunacak.
17.09.2019 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi gerçekleşti
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi gerçekleşti Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşti. Karşılaşmalar 24-25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak.
17.09.2019 Futbol
Beşiktaş'ta şok sakatlık
Beşiktaş'ta şok sakatlık Beşiktaş'ta Şilili savunma oyuncusu Enzo Roco sakatlandı.
17.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 18 yıl sonra aynı kâbus!
Beşiktaş'ta 18 yıl sonra aynı kâbus! Süper Lig’de son 4 deplasman maçından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, son 18 yıldaki en uzun deplasman yenilgi serisini yaşıyor.
17.09.2019 Beşiktaş
Vida ve Elneny'e ceza yolda
Vida ve Elneny'e ceza yolda Beşiktaş Yönetimi, Gazişehir Gaziantep maçında kırmızı kart gören Domagoj Vida ve Mohamed Elneny’e ceza vermek adına Abdullah Avcı'nın raporunu bekliyor.
16.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük itiraf: Golcü almadık, hata ettik
Beşiktaş'ta büyük itiraf: Golcü almadık, hata ettik Beşiktaş’ta yönetim ve teknik heyet, Gazişehir yenilgisinin ardından santrfor transferi yapılmaması konusunda hatalı oldukları itirafında bulundu.
16.09.2019 Beşiktaş
Fikret Orman'dan flaş karar! Gazişehir yenilgisi sonrası...
Fikret Orman'dan flaş karar! Gazişehir yenilgisi sonrası... Gazişehir Gaziantep karşısında alınan 3-2'lik sonuç sebebiyle mücadeleyi Kalyon Stadı'nda izleyen Beşiktaşlı taraftarlar, yönetimi hedef almıştı. Karşılaşmayı statta takip eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, mağlubiyet ve taraftar tepkisinin ardından kurmaylarını toplayıp durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.
16.09.2019 Beşiktaş
Sivasspor deplasmanda galibiyete hasret
Sivasspor deplasmanda galibiyete hasret Süper Lig'de deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 3 maça çıktı.
15.09.2019 Sivas Spor

Benzer Haber Etiketleri

Gazişehir Gaziantep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazişehir gaziantep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.