Gazete

Gazete

Son dakika gazete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazete gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.607 gazete haberi bulunmuştur. Tüm gazete haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli?
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı. Peki, Ayşe Berris Ekinci kimdir?
18.05.2024 Gündem
İstanbul’da 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi, 19 Mayıs Pazar günü İETT ücretsiz mi 2024? Otobüs, metro, Marmaray 19 Mayıs Pazar günü bedava mı?
İstanbul’da 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi, 19 Mayıs Pazar günü İETT ücretsiz mi 2024? Otobüs, metro, Marmaray 19 Mayıs Pazar günü bedava mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu başladı. Pazar günü toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar 19 Mayıs günü Marmaray, otobüsler, metro ve metrobüs ücretsiz mi sorusuna yanıt arıyor. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti olup olmadığını merak eden vatandaşlar 19 Mayıs İstanbul toplu taşıma ücretsiz mi, İETT 19 Mayıs’ta bedava mı? Otobüs, metro, Marmaray 19 Mayıs Pazar günü ücretsiz mi?
18.05.2024 Gündem
19 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
19 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı Dışişleri Bakanlığı’nda başlayan reform süreci bakan yardımcılıklarına yapılan atamalarla devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Nuh Yılmaz, Burhanettin Duran ve Ayşe Berris Ekinci Bakan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2024 Gündem
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Gündem
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu! Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında ceza alan emekli orgeneraller arasında bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu. Doğan, "Televizyonlarda bir aftan bahsediliyor. Af söz konusu değil. Doğrudan doğruya anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir" dedi.
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Ekonomi
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024 Gündem
Kamuda yeni dönem başladı! Tüm personel için geçerli, işte kurallar
Kamuda yeni dönem başladı! Tüm personel için geçerli, işte kurallar Kamuda yeni dönem resmen başladı. Tüm personel için geçerli olacak. Kamu kaynaklarının tasarruflu kullanılması için hazırlanan 'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
17.05.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı bakan yardımcılıklarına atama
Dışişleri Bakanlığı bakan yardımcılıklarına atama Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ayşe Berris Ekince, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı.
17.05.2024 Gündem
Dışişleri bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de
Dışişleri bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran’ın atanması hakkındaki karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.05.2024 Gündem
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 28 Şubat Davası sanıkları Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Erol Özkasnak, Yıldırım Türker, Çetin Doğan, Avni Yılmaz, Hacı Sülük ve Sevda Yüksel'in cezalarına Cumhurbaşkanı tarafından af getirildi.
16.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu kurumlarına 57.195 personel alımı yapılacak
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu kurumlarına 57.195 personel alımı yapılacak Memur olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat ayaklarına geldi. Mermur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detay ortaya çıktı. Kurumların Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya 57.195 personel alımı yapılacak. Peki 19 kurumun personel alımı için başvuru şartları neler? Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? İşte detaylar…
15.05.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmen istihdamında mülakat puanına ilişkin değişiklik
Sözleşmeli öğretmen istihdamında mülakat puanına ilişkin değişiklik Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik mülakat puanının, KPSS puanının yüzde 50’si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50’si alınarak belirlenmesine ilişkin yönetmelik Resmî Gazete’de yayımlandı.
13.05.2024 Çalışma Hayatı
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasındaki gerçekleşen Kritik zirve için geri sayıma geçilirken komşu basını sayfalarını Ankara'daki zirveye ayırmış durumda. Ta Nea Türkçe 'Kazan - kazan' manşeti ile çıkarken Erdoğan'ın verdiği mesaj komşunun gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
12.05.2024 Gündem
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi satışa çıkardı. Şirketi hisse satışına ilişkin ilan, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.
11.05.2024 Ekonomi
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban satış yerleri, İstanbul'da Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek. Kurban kesiminde kurallara uymayanlara da ceza uygulanacak.
11.05.2024 Ekonomi
Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeni atama
Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeni atama Kamu İhale Kurulu Başkan, İkinci Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımladı. Yayımlanan karara göre Kamu İhale Kurulu Başkanlığına Hamdi Güleç atandı.
11.05.2024 Gündem
Memur alımı ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı! Kamuya 57 bin 192 personel alımı yapılacak
Memur alımı ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı! Kamuya 57 bin 192 personel alımı yapılacak Memur olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat ayaklarına geldi. Mermur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detay ortaya çıktı. Kamu kurumlarının personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre içinde 4 bakanlığında bulunduğu 20 kamu kurumu 57.192 personel alımı yapacak. Peki personel alımı başvuru şartları neler? Hani pozisyonlar açık? İşte detaylar…
9.05.2024 Çalışma Hayatı
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor.
9.05.2024 Gündem
TCMB açıkladı: Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırıldı
TCMB açıkladı: Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırıldı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenlemenin yürürlükten kaldırıldığını açıkladı.
8.05.2024 Ekonomi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Gazete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.