Gamze Erçel

Gamze Erçel

Son dakika gamze erçel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gamze erçel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gamze erçel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gamze Erçel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gamze erçel gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 gamze erçel haberi bulunmuştur. Tüm gamze erçel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu Gamze Erçel ve Caner Yıldırım’ın kızı Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
1.01.2024 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Hande Erçel paylaştı! Hakan Sabancı detayı kafa karıştırdı
Hande Erçel paylaştı! Hakan Sabancı detayı kafa karıştırdı İş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, ailesi ve sevgilisiyle Eda Ece'nin düğününe katıldı. Erçel'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hakan Sabancı detayı sosyal medyayı salladı.
23.06.2023 Magazin
Gamze Erçel: Mavi benden çok Hande'yi görüyor, kıskanmıyor değilim!
Gamze Erçel: Mavi benden çok Hande'yi görüyor, kıskanmıyor değilim! Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, geçtiğimiz gün yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Ünlü isim, kızı Aylin Mavi ile kardeşinin yakın ilişkisiyle ilgili konuştu.
7.06.2023 Magazin
Gamze Erçel'den samimi açıklama: Aşırı tepkisizim
Gamze Erçel'den samimi açıklama: Aşırı tepkisizim Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, Hello dergisine röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan fenomen isim, Caner Yıldırım ile evliliğini anlattı.
1.06.2023 Magazin
Hande Erçel'i üzen veda!
Hande Erçel'i üzen veda! Hande Erçel'in dedesi Metin Erçel (82), tedavi gördüğü Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Vefat haberiyle sarsılan ünlü oyuncu, Balıkesir Bandırma'da dedesinin cenazesine katıldı.
26.04.2023 Magazin
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti Annesi Aylin Erçel'i 2019 yılında kanser nedeniyle kaybeden oyuncu Hande Erçel, büyük bir acı daha yaşadı. Ünlü oyuncunun dedesi Emekli Hava Astsubayı Metin Erçel, 83 yaşında hayatını kaybetti. Erçel, dedesinin cenaze törenine katılmak üzere Bandırma'ya gitti.
25.04.2023 Magazin
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel görüntü vermek istemedi
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel görüntü vermek istemedi Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile eşi Caner Yıldırım, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Erçel'in, gazetecilere görüntü vermemek için yüzünü saklaması dikkat çekti.
3.03.2023 Magazin
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşinden anlamlı hareket! Başvuru yaptılar
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşinden anlamlı hareket! Başvuru yaptılar Kahramanmaraş merkezli depremle birlikte 10 ilin etkilendiği afette Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'dan anlamlı bir hareket geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gamze Erçel ve Caner Yıldırım, depremzede bir bebeğin koruyucu ailesi olabilmek için başvuru yaptı.
12.02.2023 Magazin
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış!
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış! Türkiye, 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldı. Kurtarma ekiplerinin enkaz altında kalanlar için mücadelesi devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak deprem bölgesine yardımda bulunmaya başladı. Son olarak Yılmaz Erdoğan, BKM olarak depremzedelere 2 milyon TL bağış yaptıklarını duyurdu.
11.02.2023 Magazin
Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan duygulandıran paylaşım!
Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan duygulandıran paylaşım! 7.7 ve 7.6'lık depremlerle felaketi yaşayan Türkiye, tüm depremzedelere ulaşıp yaralarını sarmaya çalışıyor. Ünlü isimlerden de depremden etkilenen bölgelere destek geliyor. Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, sosyal medyadan depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuruda bulunduklarını açıkladı.
11.02.2023 Magazin
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi İndirim kampanyaları ve internet satışlarındaki reklamların ardından, ünlülerin Instagram hesaplarındaki tanıtımlar da “reklam” takibine yakalandı.
16.12.2022 Ekonomi
Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım: Tüm çiçekler bugün açmış olmalı
Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım: Tüm çiçekler bugün açmış olmalı Hande Erçel 2019 yılının Ocak ayında annesi Gamze Erçel'i kanser nedeniyle kaybetmişti. Güzel oyuncu, annesinin doğum gününde duygulandıran bir paylaşımda bulundu.
25.10.2022 Magazin
Gamze Erçel'den 'Mavi' paylaşımı! 'Anasının kızı'
Gamze Erçel'den 'Mavi' paylaşımı! 'Anasının kızı' Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan anne Gamze Erçel, tedavi sürecine başladıklarını duyurmuştu. Şimdilerde vakitlerinin tamamını kızlarına adayan fenomen çiftten Gamze Erçel, kızıyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Erçel'in paylaşımı gülümsetti.
4.10.2022 Magazin
Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım isyan etti!
Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım isyan etti! Gamze Erçel'in kızı Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü geçtiğimiz haftalarda ortaya çıktı. Mavi için sosyal medyada birçok paylaşım yapılırken Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım, kızının görüntülerinin izinsiz olarak kullanılıp yayınlanmasına tepki gösterdi.
2.10.2022 Magazin
Hande Erçel'in kanser tedavisi gören yeğeni Mavi'nin o sözleri duygulandırdı!
Hande Erçel'in kanser tedavisi gören yeğeni Mavi'nin o sözleri duygulandırdı! Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in 2.5 yaşındaki kızı Mavi'nin geçtiğimiz haftalarda kansere yakalandığı açıklanmış ve tedavi sürecinin başladığı duyurulmuştu. Şimdilerde kanser tedavisi gören Mavi'nin sözleri herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...
27.09.2022 Magazin
Gamze Erçel'den kızının sağlık durumuna ilişkin açıklama: 'Şoku atlattık, tedavi süreci başladı'
Gamze Erçel'den kızının sağlık durumuna ilişkin açıklama: 'Şoku atlattık, tedavi süreci başladı' Oyuncu Hande Erçel'in 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan anne Gamze Erçel, "Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya çalıktık" derken, kızının sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
17.09.2022 Magazin
Hande Erçel minili pozlarını paylaştı! Eniştesi Caner Yıldırım'dan yorum gecikmedi
Hande Erçel minili pozlarını paylaştı! Eniştesi Caner Yıldırım'dan yorum gecikmedi Son olarak dijital bir platformda kamera karşısına çıkmaya hazırlanan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. 29 milyona yakın takipçisi olan Erçel'in paylaşımlarına yorum ve beğeni yağıyor. Şimdilerde ablası Gamze Erçel, eşi Caner Yıldırım ve kızları Mavi ile tatil yapan güzel oyuncu, son pozlarıyla yine hayran bıraktı. Beyaz minili eteği ve mavi büstiyeriyle yeni karelerini hayranlarının beğenisine sunan Hande Erçel'e eniştesi Caner Yıldırım'dan ise yorum gecikmedi.
28.08.2022 Magazin
Hande Erçel tatil için kesenin ağzını açtı!
Hande Erçel tatil için kesenin ağzını açtı! Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel sezonun yorgunluğunu atmak için ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve birkaç arkadaşı ile tekne tatiline çıktı. Hande Erçel'in bir tatil için ödediği ücret dudak uçuklattı.
25.08.2022 Magazin
Hande Erçel'in plaj keyfi objektiflere yansıdı!
Hande Erçel'in plaj keyfi objektiflere yansıdı! Meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ardından "Kaan ile hep arkadaştık" açıklaması yapan ünlü oyuncu, ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve Şükran Ovalı ile önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Erçel, gün boyu yeğeniyle ilgilenerek denize girmeden akşama doğru beach'ten ayrıldı.
24.06.2022 Magazin
Gamze Erçel çiçekli mayokinisiyle göz kamaştırdı!
Gamze Erçel çiçekli mayokinisiyle göz kamaştırdı! Hande Erçel’in kız kardeşi Gamze Erçel, eşi ve kızıyla birlikte Dubai’de tatil yapıyor. Bayram tatili için Dubai’ye giden Gamze Erçel, çiçekli mayokinisiyle birbirinden çarpıcı fotoğraflar paylaştı.
6.05.2022 Magazin
Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel kombiniyle dalga konusu oldu: 'Moda diye giydiğin üst çok komik'
Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel kombiniyle dalga konusu oldu: 'Moda diye giydiğin üst çok komik' Hande Erçel ile kız kardeşi Gamze Erçel, Milano tatilinden kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Sosyal medya hesabından bol bol fotoğraf paylaşan Gamze Erçel'in kombini dalga konusu oldu.
7.04.2022 Magazin
Hande Erçel'e Milano tatili dönüşü Kaan Yıldırım sorusu!
Hande Erçel'e Milano tatili dönüşü Kaan Yıldırım sorusu! Geçtiğimiz aylarda Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel ile şarkıcı Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki ablası Gamze Erçel'le çıktığı Milano tatilinden dönen Erçel, yakışıklı oyuncuyla ilgili yöneltilen sorulara ne dedi?
7.04.2022 Magazin
Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile ilgili bomba iddia!
Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile ilgili bomba iddia! "Sen Çal Kapımı" isimli dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel yollarını ayırdı. Hande Erçel, geçtiğimiz hafta ablası Gamze Erçel'in doğum gününü kutlamak için Sapanca'ya gitmişti. Kerem Bürsin'in kutlamaya katılmaması dikkat çekmişti.
26.01.2022 Magazin
Kerem Bürsin'den dikkat çeken yorum: Bayılıyorum beni hep dışlamanıza
Kerem Bürsin'den dikkat çeken yorum: Bayılıyorum beni hep dışlamanıza Oyuncu Hande Erçel, sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in doğum günü için kutlama mesajı yayınladı. Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım'dan da kutlama paylaşımı geldi. Kerem Bürsin ise sevgilisinin de yer aldığı fotoğraflara dikkat çeken bir yorum yazdı.
19.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gamze Erçel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gamze erçel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.