Caner Yıldırım

Caner Yıldırım

Son dakika Caner Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caner Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caner Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caner Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caner yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 559 caner yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm caner yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu Gamze Erçel ve Caner Yıldırım’ın kızı Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
1.01.2024 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Gamze Erçel'den samimi açıklama: Aşırı tepkisizim
Gamze Erçel'den samimi açıklama: Aşırı tepkisizim Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, Hello dergisine röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan fenomen isim, Caner Yıldırım ile evliliğini anlattı.
1.06.2023 Magazin
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel görüntü vermek istemedi
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel görüntü vermek istemedi Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile eşi Caner Yıldırım, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Erçel'in, gazetecilere görüntü vermemek için yüzünü saklaması dikkat çekti.
3.03.2023 Magazin
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşinden anlamlı hareket! Başvuru yaptılar
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşinden anlamlı hareket! Başvuru yaptılar Kahramanmaraş merkezli depremle birlikte 10 ilin etkilendiği afette Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'dan anlamlı bir hareket geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gamze Erçel ve Caner Yıldırım, depremzede bir bebeğin koruyucu ailesi olabilmek için başvuru yaptı.
12.02.2023 Magazin
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış!
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış! Türkiye, 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldı. Kurtarma ekiplerinin enkaz altında kalanlar için mücadelesi devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak deprem bölgesine yardımda bulunmaya başladı. Son olarak Yılmaz Erdoğan, BKM olarak depremzedelere 2 milyon TL bağış yaptıklarını duyurdu.
11.02.2023 Magazin
Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan duygulandıran paylaşım!
Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan duygulandıran paylaşım! 7.7 ve 7.6'lık depremlerle felaketi yaşayan Türkiye, tüm depremzedelere ulaşıp yaralarını sarmaya çalışıyor. Ünlü isimlerden de depremden etkilenen bölgelere destek geliyor. Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, sosyal medyadan depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuruda bulunduklarını açıkladı.
11.02.2023 Magazin
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi 11 yıldır ilkokul ve ortaokullarda sürdürülebilir tuvalet hijyeninin sağlanması için proje yürüten Domestos, konunun çocuklar açısından önemine dikkat çektiği bir sosyal deney filmi yayınladı. “Okul tuvaletleri yeterince temiz olmadığında bazı çocuklar ne yapar?” sorusuna cevap aranan sosyal deney çalışmasında, yetişkinler çocukların yerine geçerek tuvalete gidemedikleri bir eğitim günü yaşadılar.
16.12.2022 Sağlık
Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım isyan etti!
Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım isyan etti! Gamze Erçel'in kızı Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü geçtiğimiz haftalarda ortaya çıktı. Mavi için sosyal medyada birçok paylaşım yapılırken Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım, kızının görüntülerinin izinsiz olarak kullanılıp yayınlanmasına tepki gösterdi.
2.10.2022 Magazin
Hande Erçel minili pozlarını paylaştı! Eniştesi Caner Yıldırım'dan yorum gecikmedi
Hande Erçel minili pozlarını paylaştı! Eniştesi Caner Yıldırım'dan yorum gecikmedi Son olarak dijital bir platformda kamera karşısına çıkmaya hazırlanan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. 29 milyona yakın takipçisi olan Erçel'in paylaşımlarına yorum ve beğeni yağıyor. Şimdilerde ablası Gamze Erçel, eşi Caner Yıldırım ve kızları Mavi ile tatil yapan güzel oyuncu, son pozlarıyla yine hayran bıraktı. Beyaz minili eteği ve mavi büstiyeriyle yeni karelerini hayranlarının beğenisine sunan Hande Erçel'e eniştesi Caner Yıldırım'dan ise yorum gecikmedi.
28.08.2022 Magazin
Kerem Bürsin'den dikkat çeken yorum: Bayılıyorum beni hep dışlamanıza
Kerem Bürsin'den dikkat çeken yorum: Bayılıyorum beni hep dışlamanıza Oyuncu Hande Erçel, sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in doğum günü için kutlama mesajı yayınladı. Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım'dan da kutlama paylaşımı geldi. Kerem Bürsin ise sevgilisinin de yer aldığı fotoğraflara dikkat çeken bir yorum yazdı.
19.01.2022 Magazin
Gamze Erçel o fotoğrafı paylaştı ve...
Gamze Erçel o fotoğrafı paylaştı ve... Caner Yıldırım ile mutlu bir evlilik sürdüren Gamze Erçel, oyuncu kardeşi Hande Erçel ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
5.02.2021 Magazin
Caner Yıldırım, Noel Baba kılığına girdi
Caner Yıldırım, Noel Baba kılığına girdi Oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, kızı Aylin Mavi ve eşi Caner Yıldırım ile yılbaşı kutlamalarına erken başladı.
29.12.2020 Magazin
Caner Yıldırım: Suç ortağım halinden memnun
Caner Yıldırım: Suç ortağım halinden memnun Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile evli olan Caner Yıldırım, geçtiğimiz yıl aralık ayında kızı Aylin Mavi'yi kucağına almıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Yıldırım, kızını mermer zeminin üzerinde tek eli ile tutmaya çalıştığı bir videoyu "Suç ortağım da halinden pek memnun" notu ile paylaştı.
24.11.2020 Magazin
Gamze Erçel: En güzel fotoğrafımız olabilir
Gamze Erçel: En güzel fotoğrafımız olabilir Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 11 aylık kızı Aylin Mavi ile birlikte yer aldığı kareyi sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2020 Magazin
Gamze Erçel'den Aylin Mavi paylaşımı
Gamze Erçel'den Aylin Mavi paylaşımı Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 10 aylık kızı Aylin Mavi ile birlikte yer aldığı kareyi sosyal medya hesabından yayınladı. Erçel'in gönderisine beğeni yağdı.
6.10.2020 Magazin
"Onsuz hiçbir yere gidemem"
"Onsuz hiçbir yere gidemem" Gamze Erçel ile Caner Yıldırım, geçtiğimiz yıl nisan ayında nikah masasına oturdu.
25.01.2020 Magazin
"Tam zamanlı teyzecilik"
"Tam zamanlı teyzecilik" Geçtiğimiz haftalarda Gamze Erçel'in doğum yapmasıyla teyze olan Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi'yle fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak Mavi'yi uyutmaya çalıştığı anları "Tam zamanlı teyzecilik" notuyla yayınladı.
9.01.2020 Magazin
Caner Yıldırım: 40 saatlik doğum sürecine dayanamayıp ağladım
Caner Yıldırım: 40 saatlik doğum sürecine dayanamayıp ağladım Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 17 Aralık'ta doğum yapmış ve ilk bebeği Aylin Mavi'yi dünyaya getirmişti.
2.01.2020 Magazin
Hande Erçel'in ablası evleniyor
Hande Erçel'in ablası evleniyor Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel 2016'da aşk yaşamaya başladığı Caner Yıldırım ile evleniyor.Çift Mart 2018'de nişanlanmıştı.
21.04.2019 Magazin
'Trabzonspor'a da böyle at...'
'Trabzonspor'a da böyle at...' Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra ziyaretinde teknik direktör İsmail Kartal ile kısa bir görüşme yaptı.
7.02.2015 Fenerbahçe
MHP'liler kaza yaptı: 1 ölü
MHP'liler kaza yaptı: 1 ölü ANKARA'da düzenlenen MHP 9'uncu Olağan Büyük Kurultayı'ndan dönen partililer, Afyonkarahisar'da trafik kazası geçirdi...
29.09.2021 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Caner Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caner yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.