Francesco Totti

Francesco Totti

Son dakika Francesco Totti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Francesco Totti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Francesco Totti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Francesco Totti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan francesco totti gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 francesco totti haberi bulunmuştur. Tüm francesco totti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası! İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
15.08.2022 Ünlüler Dünyası
İtalyan basınından Euro 2020 yorumu: Türk Duvarı...
İtalyan basınından Euro 2020 yorumu: Türk Duvarı... İtalyan basını, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) gruplarında İtalya'nın eşleştiği Türk Milli Takımı'nın genç bir ekipten kurulu olduğuna ve eleme grubunda sadece üç gol yediğine dikkati çekerek, Merih Demiral ve Çağlar Söyüncü ikilisinin defansta adeta duvar ördüğünü yazdı.
1.12.2019 Futbol
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri!
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri! Şampiyona tarihinde ilk kez 12 ülkenin ev sahipliği yapacağı, 12 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) kura çekimi yapıldı.
30.11.2019 Futbol
Paris St. ve Juventus gözünü rekora dikti!
Paris St. ve Juventus gözünü rekora dikti! Ligue 1'e 9'da 9 ile başlayan Paris Saint-Germain ve Serie A'nın ilk 8 haftasını kayıpsız geçen Juventus gözünü rekora dikti.
16.10.2018 Fransa
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
17.08.2018 İtalya
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Totti: Benim gibisi zor gelir
Totti: Benim gibisi zor gelir Futbolculuk kariyerinin tamamını Roma formasıyla geçen ve futbolu bıraktıktan sonra da Roma yöneticisi olan Francesco Totti, İtalyan basınına röportaj verdi.
14.02.2018 İtalya
Cengiz Ünder Totti'nin kanatları altında
Cengiz Ünder Totti'nin kanatları altında İtalyan futboluna uyum sürecini hızlı bir şekilde atlatmaya başlayan ve Roma’nın kilit oyuncularından biri haline gelen Cengiz Ünder, Başkent ekibinde kulübün efsane yıldızı Francesco Totti’nin kanatları altında.
8.02.2018 Futbol
En iyi futbolcu Cristiano Ronaldo
En iyi futbolcu Cristiano Ronaldo Dubai Spor Konseyi, Avrupa Kulüpler Birliği ve Avrupa Futbol Menajerleri Birliği'nin düzenlendiği Dünya Futbol Ödülleri, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde organize edilen törenle sahiplerini buldu.
28.12.2017 Futbol
Totti bombaladı! Transfer eleştirisi...
Totti bombaladı! Transfer eleştirisi... Roma'nın efsanevi yıldızı Francesco Totti, Dubai'de katıldığı bir ödül töreni sırasında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Bu yıl emekliğe ayrılan İtalyan efsane, Lionel Messi-Cristiano Ronaldo rekabetinden Virgil van Dijk transferine kadar pek çok konuya değindi.
28.12.2017 İtalya
Messi "dalya"ya doymuyor
Messi "dalya"ya doymuyor Barcelona'da 600. resmi maçına çıkan Messi, tek kulüpte bunu başaran Giggs, Totti ve Maldini gibi birkaç futbolcudan biri oldu
8.11.2017 İspanya
Totti antrenörlük kursundan ayrıldı
Totti antrenörlük kursundan ayrıldı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'nın efsane isimlerinden Francesco Totti, antrenörlük lisansı almak üzere yazıldığı kurstan ayrıldı.
3.10.2017 İtalya
Totti’den antrenörlüğe ilk adım
Totti’den antrenörlüğe ilk adım İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'nın efsane oyuncusu Francesco Totti, antrenörlük lisansı almak üzere kursa yazıldı.
7.09.2017 İtalya
Roma, Cengiz Ünder'i basına tanıttı
Roma, Cengiz Ünder'i basına tanıttı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Roma'nın Medipol Başakşehir'den kadrosuna kattığı milli futbolcu Cengiz Ünder, taraftarların takdirini kazanarak birçok kupa kaldırmak istediğini söyledi.
4.08.2017 İtalya
Efsanenin forması uzaya gönderildi
Efsanenin forması uzaya gönderildi İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) kulüplerinden Roma, efsane oyuncusu Francesco Totti'nin son maçında giydiği formanın uzaya gönderildiğini duyurdu.
2.08.2017 İtalya
Totti, yönetici olarak devam edecek
Totti, yönetici olarak devam edecek İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı.
17.07.2017 İtalya
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
UEFA'dan Totti'ye ödül
UEFA'dan Totti'ye ödül Futbolu bırakan Roma'nın emektar ismi Francesco Totti, UEFA Başkanlık Ödülü'ne layık görüldü
1.06.2017 İtalya
‘Efsane’nin formasını giydi
‘Efsane’nin formasını giydi İtalya’nın Sicilya Adası’nda geçtiğimiz hafta düzenlenen G7 liderler zirvesine katılan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkedeki temaslarını sosyal hizmetlere katılarak sürdürüyor.
29.05.2017 Dünya
"Dünyada eşi olmayan bir vedaydı"
"Dünyada eşi olmayan bir vedaydı" Yaptığı jestlerle sempati toplayan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, futbola veda maçında hem ağlayan hem de ağlatan AS Roma'nın efsanevi kaptanı Francesco Totti'nin formasını giyerek, "Dünyada eşi olmayan bir vedaydı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum" diye şaşkınlığını ifade etti.
29.05.2017 İtalya
Bir efsane daha bırakıyor!
Bir efsane daha bırakıyor! İtalyan futbolunun en büyük efsanelerinden Francesco Totti, pazar günü Genoa karşısında son kez Roma forması giyeceğini açıkladı.
25.05.2017 İtalya
Rıza Çalımbay açıkladı! Totti ve Balotelli...
Rıza Çalımbay açıkladı! Totti ve Balotelli... Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu!
18.05.2017 Antalyaspor
Ve efsane bırakıyor!
Ve efsane bırakıyor! Roma Sportif Direktörü Monchi, Francesco Totti'nin sezon sonunda emekliye ayrılacağını açıkladı.
3.05.2017 İtalya
"100'ler kulübü"nün son üyesi Neymar
"100'ler kulübü"nün son üyesi Neymar Barcelona formasıyla resmi maçlarda 100 gole ulaşan Brezilyalı oyuncu Neymar, Avrupa'nın 5 büyük liginde (Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya) şu an oynadıkları takımlarda adlarını 100'ler kulübüne yazdıran futbolcular arasına girdi.
4.04.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Francesco Totti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki francesco totti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.