Fişek

Fişek

Son dakika fişek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fişek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fişek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fişek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fişek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.915 fişek haberi bulunmuştur. Tüm fişek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı Adana’da polise ekipleri son bir haftada 417 aranan şahsı yakaladı. Ekipler, çalışmalar çerçevesinde 129 ruhsatsız tabanca, 38 ruhsatsız tüfek, 5 kurusıkı tabanca ele geçirdi.
1.04.2024 Adana
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon!
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon! Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.
29.03.2024 Adana
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti!
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti! Beyoğlu’nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce öldürdüğü adamın, sahibi olduğu markette kendisini aşağıladığı için kin beslediği ve bu yüzden öldürdüğü ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Kozan polisi uygulamada ruhsatsız tabanca ele geçirdi
Kozan polisi uygulamada ruhsatsız tabanca ele geçirdi Adana’nın Kozan ilçesinde polis ekipleri tarafından 33 noktada 277 emniyet personeli ile gerçekleştirilen denetimlerde 6 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 7 hükümlü yakalandı.
25.03.2024 Adana
Adana’da 10 ruhsatsız silah ele geçirildi
Adana’da 10 ruhsatsız silah ele geçirildi Yüreğir polisi yaptığı çalışmalarda 10 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 108 kişiyi de yakaladı.
20.03.2024 Adana
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonlarında içlerinde elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de bulunduğu 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, hapis cezasıyla aranan şahıslarda yakalandı.
18.03.2024 Adana
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı UEFA, Fenerbahçe'ye 3 maç deplasmana taraftar götürmeme cezası verdi. Sarı-lacivertliler buna göre; çeyrek final ve yarı finaldeki muhtemel eşleşmesinde deplasmana taraftar götüremeyecek. Fenerbahçe finale yükselmesi halinde ise ceza bu maçta geçerli olmayacak ve son 1 maçlık cezasını gelecek sezonun ilk Avrupa maçında çekecek.
15.03.2024 Fenerbahçe
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Adana’da bir haftada 43 silah 40 bin 751 uyuşturucu hap ele geçirildi! “Huzurunuz Gururumuz”
Adana’da bir haftada 43 silah 40 bin 751 uyuşturucu hap ele geçirildi! “Huzurunuz Gururumuz” Adana’da Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarla 43 ruhsatsız silah ve 40 bin 751 uyuşturucu hap ele geçirdi. Öte yandan çeşitli suçlardan aranan 284 kişi yakalandı.
11.03.2024 Adana
Suç örgütü çökertildi! Elebaşı yakalandı
Suç örgütü çökertildi! Elebaşı yakalandı Yalova’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi.
8.03.2024 Gündem
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandı
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandı Sakarya merkezli 4 ilde sahte arsa ilanları ile kapora toplayıp, 65 kişinin 3 milyon 200 bin TL'sini dolandıran 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.
7.03.2024 Gündem
Mersin'de Mahzen-4 Operasyonu! Bir suç örgütü daha çökertildi
Mersin'de Mahzen-4 Operasyonu! Bir suç örgütü daha çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’de düzenlenen “MAHZEN-4” operasyonunda “Süleler” olarak bilinen organize suç örgütü çökertildiğini ve 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.03.2024 Gündem
Sabahları zımba gibi kaldırıyor: Bir bardağı fişek gibi yataktan zıplatıyor!
Sabahları zımba gibi kaldırıyor: Bir bardağı fişek gibi yataktan zıplatıyor! Sabahları kendinizi yorgun hissediyor, yataktan kalkmakta güçlük çekiyor musunuz? Öyleyse bu besinin bir bardağıyla artık daha mutlu uyanacaksınız.
27.02.2024 Yaşam
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde müşterilere fahiş hesap çıkartıp, ödemeyenlere senet imzalatan eğlence mekanı sahiplerine yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
26.02.2024 Gündem
'Gülbaharlar' çetesi çökertildi! Bakan  Yerlikaya detayları duyurdu
'Gülbaharlar' çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya detayları duyurdu Şanlıurfa’da "Gülbaharlar” olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Şanlıurfa merkezli, Mersin, Ardahan ve İstanbul olmak üzere 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-48” operasyonlarında örgütün elebaşı Celal Gülbahar’ın da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 16 şüpheli yakalandı.
26.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fişek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fişek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.