Evlenmek

Evlenmek

Son dakika evlenmek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlenmek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlenmek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlenmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlenmek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.735 evlenmek haberi bulunmuştur. Tüm evlenmek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyadan tanıştığı kişiye kendisini doktor olarak tanıtan dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı!
Sosyal medyadan tanıştığı kişiye kendisini doktor olarak tanıtan dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı! Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan Fahrettin Çamlıca, sosyal medyadan Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan ile tanıştı. Kendisini İstanbul'da görev yapan çocuk uzmanı doktor olarak tanıttı. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.
3.05.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi'
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi' Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı Deren Talu, annesinin programında evliliğe inancını kaybettiğini söyleyerek “Babamla senin boşanma sürecinden sonra evlenmek istemiyorum. Evliliğe inancımı kaybettim. Evlilik yürütülebilecek bir sistem değil.” İfadesini kullandı.
5.03.2024 Magazin
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni...
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni... Her gün onlarca çiftin dünyaevine girdiği nikâh daireleri, 29 Şubat’ta boş kaldı. 29 Şubat 4 yılda bir geldiği için evlenmek istemeyen çiftler, nikâh tarihlerini başka güne kaydırdı.
29.02.2024 Gündem
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası Zonguldak’ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düşerek ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, baba Kenan Usta, evde 1 tane mermi bulunduğunu ve sanığın kızını bu mermi ile tehdit ettiğini öne sürdü.
20.02.2024 Gündem
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Bekarlara evlilik kapısını açıyor: Hayırlı bir eş için 3 Cuma aralıksız yapın! 2 sure 4 zikir...
Bekarlara evlilik kapısını açıyor: Hayırlı bir eş için 3 Cuma aralıksız yapın! 2 sure 4 zikir... Bekarlar için huzur ve saadet dolu bir yuva kurmak her şeyden önce gelir. Sevdiğiyle aynı çatı altında yaşamak isteyenlerin yapması gereken bazı rutinler de vardır. Kişi, hayırlı bir eş ile hem bu dünyasını hem de ahiretini kurtarabilir. Dinimizde evlilikle ilgili dualar da yer alır. İşte 3 Cuma günü aralıksız yapmanız gereken o dua ve zikirler...
8.02.2024 Dini Bilgiler
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
Ateşten Gömlek Romanının Özeti... Ateşten Gömlek Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Ateşten Gömlek Romanının Özeti... Ateşten Gömlek Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Ateşten Gömlek, Halide Edip Adıvar tarafından kaleme alınan bir romandır. Kurtuluş Savaşı’nı konu alan ilk romandır. Roman kahramanlarından Peyami’nin Cebeci Hastanesi’nde beyninde yer alan kurşunun çıkarılması için beklerken yazdığı anılarından oluşmaktadır. Gerçek yaşanmış olaylara dayanır. 
22.01.2024 Eğitim
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
Sultanbeyli'de düğün salonundaki saldırı; önce halay çekti sonra vurdu
Sultanbeyli'de düğün salonundaki saldırı; önce halay çekti sonra vurdu Sultanbeyli'deki düğün salonunda, silahla önce evlenmek istediği Kader İrgören'i ardından da kendini vuran Ahmet Taşan'ın olaydan önce halay çektiği görüntüler ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır? Başarılı bir iş hayatı ve önemli projeleri yerine getirmek doğrultusunda rüyada dolma görmek yorumlanır. Aynı zamanda ailesiyle bu dönem vakit geçireceği ve onlarla ilgileneceğine dair delalet eder. Böylece ailesiyle arasında iyi tutacağına ve yeniden mutlu bir yaşam elde edeceği üzerine yorulur.
10.01.2024 Eğitim
Mai Ve Siyah Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Mai Ve Siyah Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Mai Ve Siyah Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Mai Ve Siyah Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Mai ve Siyah 1897 senesinde Osmanlı döneminde Halit Ziya Uşaklıgil tarafından kaleme alınmıştır. 328 sayfalık bir eser olan Mai ve siyah servet-i fünun döneminde yazılmış kitaplar arasındadır.
18.12.2023 Eğitim
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış 13 yaşında nişanlandırılan kız devlet korumasına alındı. Konya'nın Beyşehir ilçesinde ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılan 13 yaşındaki C.S., savcılık kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alınıp, yurda yerleştirildi. C.S.'nin ilk ifadesinde ise nişanın kendi isteğiyle yapıldığını, ailesinin baskısı olmadığı ve nişanlısını da sevdiğini söylediği öğrenildi.
11.12.2023 Gündem
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu Zeynep Bastık son yılların sevilen sanatçılardan biri olarak açıklamaları, paylaşımları yakından takip ediliyor. Son olarak şarkıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
22.11.2023 Magazin
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti!
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti! Yalı Çapkını 44 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Sultan'ı odasına gönderenin İfakat olduğunu söyleyen Ferit, Seyran'dan af diledi. Nükhet, İfakat'in fişini çekmek için planlarına devam etti. Öte yandan Kaya, Suna ile evlenmek istediğini ilk kez dile getirdi.
30.10.2023 Televizyon
Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi
Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi Şarkıcı Melek Mosso bir süredir birlikte olduğu Serkan Sağdıç ile nikah masasına oturdu. Mosso'nun düğününden ilk kareler paylaşıldı.
12.10.2023 Magazin
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar Iraklı aile, bir süre önce nişanladıkları 16 yaşındaki kızlarının evlenmesine izin verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme de “Eşler ve toplum açısından yüksek önem arz eden evlilik kurumunun, yaşı ve vücut/psikolojik gelişimi dikkate alınarak, izin talep edilen küçüğün menfaatine olamayacağı” gerekçesiyle reddetti.
8.10.2023 Yaşam
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Magazin
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı Diyarbakır'da bir kişi düğünü basarak damada kurşun yağdırdı. Damada sıkılan kurşunların sekmesiyle 10 yaşındaki bir çocuk da yaralandı. Kaçan şüpheli 5 saat sonra özel ekip tarafından yakalanırken saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
6.09.2023 Yaşam
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler Muş’un Korkut ilçesinde baba inadı yüzünden kavuşamayan genç âşıklar hayatlarına son verdi. Yıllardır birbirine sevdalı olan gençler 3 gün ara ile intihar etti, mezarlarına ise gelin ve damat tülbendi bağlandı. Kimileri yaşananları Ahmed-i Hani tarafından yazıya geçirilen destansı aşk öyküsü Mem û Zîn’e benzetti, kimileri ise ‘Türkiye'de 2023'ün Kerem ile Aslı’sı diye özetledi.
18.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evlenmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlenmek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.