Çocuk Gelin

Çocuk Gelin

Son dakika Çocuk gelin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuk gelin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuk gelin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Gelin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk gelin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.266 çocuk gelin haberi bulunmuştur. Tüm çocuk gelin haberleri aşağıda listelenmiştir.
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz'
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz' Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. İki aile arasında şikayet sonrası açılan soruşturma sürerken, D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. O.K. ise "Ben de karımı çok seviyorum. Mutluyuz, huzurluyuz. Birbirimizi çok seviyoruz" diye konuştu.
21.01.2024 Gündem
Emekli ve memur milyonlarca vatandaş nefesini tuttu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Emekli ve memur milyonlarca vatandaş nefesini tuttu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak. Milyonlarca emekli ve memurun gözü Beştepe'de olacak.
8.10.2023 Ekonomi
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar Iraklı aile, bir süre önce nişanladıkları 16 yaşındaki kızlarının evlenmesine izin verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme de “Eşler ve toplum açısından yüksek önem arz eden evlilik kurumunun, yaşı ve vücut/psikolojik gelişimi dikkate alınarak, izin talep edilen küçüğün menfaatine olamayacağı” gerekçesiyle reddetti.
8.10.2023 Yaşam
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasından tahliye kararı!
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasından tahliye kararı! 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili H.K.G.'nin 2012 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden yaşını büyük göstermek için alınan 'sahte kemik yaşı tespit' raporu ile ilgili 3'ü doktor 7 şüpheli ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme davanın tek tutuklu sanığı olan Mehmet Emin Marankoz'un tahliyesine karar verdi.
11.09.2023 Gündem
‘Çocuk gelin’ ailesine teslim edildi! Gözaltına alınanlar serbest
‘Çocuk gelin’ ailesine teslim edildi! Gözaltına alınanlar serbest Diyarbakır'da, bir düğün salonunda ‘çocuk gelin’ olduğu ihbarıyla polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Çocuk gelin G.G.(15) ise ailesine teslim edildi.
1.05.2023 Yaşam
Gelinlik giyen erkek çocuğuna ait videoya inceleme
Gelinlik giyen erkek çocuğuna ait videoya inceleme Şanlıurfa'da bir erkek çocuğunun, üzerinde gelinlikle çekilen videosunu sosyal medyada paylaşan kişiler ile ilgili yasal işlem başlatıldı.
7.04.2023 Yaşam
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar Sokakta kalan çaresiz hamile kadını kaçırıp 3 hafta boyunca kilit altında tutan adam polisin düzenlediği baskın ile yakalandı. Polis olayın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşırken saldırganın fotoğrafları günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.
17.12.2022 Dünya
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polisin 'dur' ihtarına, hafif ticari araçtan tüfekle ateş ederek karşılık veren ve sonrasında yaşanan çatışmanın ardından kaçan şüpheliler, takip sırasında kaza yaptı. Hafif ticari araçtaki şüphelilerden Sefa G. başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, O.B. ve M.S. ise yaralandı.
16.12.2022 Gündem
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin 'Kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu'ya açtığı davada mahkeme, 23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ve fragmanının yayınlanmamasına karar verdi.  Ertaş ailesi kararı alkışlayarak kutlarken yapımcı Uslu, "Babalarının filmini yasakladılar onu alkışlıyorlar" dedi.
16.12.2022 Gündem
Akli dengesi yerinde olmayan kadın binaya 3 patlayıcı koydu
Akli dengesi yerinde olmayan kadın binaya 3 patlayıcı koydu Antalya’nın Alanya ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan bir kadın tarafından bir evin 3 farklı noktasına koyulan El Yapımı Patlayıcı (EYP), PAMİT ekipleri tarafından imha edildi. Şüpheli kadın, psikiyatri servisinde gözlem altına alındı.
16.12.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da feci kaza! Minibüs sulama kanalına düştü: 9 ölü
Şanlıurfa'da feci kaza! Minibüs sulama kanalına düştü: 9 ölü Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, kaçak göçmenlerin taşındığı minibüsün sulama kanalına uçtuğu kazada 9 kişi yaşamını yitirdi, 2'si yaralı 22 kişi ise kurtarıldı.
16.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir"
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir" Türkiye, enerji arz güvenliği alanında dev bir yatırımı daha bugün faaliyete geçiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez Gabar Dağında bulunan petrolle ilgili de yeni detaylar paylaştı.
16.12.2022 Ekonomi
Bir çocuk gelin skandalı daha patlak verdi! Kan donduran olay
Bir çocuk gelin skandalı daha patlak verdi! Kan donduran olay Siirt'in Pervari ilçesinde 8 yıl önce av tüfeği ile intihar ettiği öne sürülen Kader Ertem'i (14), kayınpederi Tahir Atak'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. İki gün önce gözaltına alınan Tahir Atak, dün işlemleri sonrası tutuklandı.
16.12.2022 Yaşam
Esenyurt’ta 15 yaşındaki kızın düğününe polis baskını
Esenyurt’ta 15 yaşındaki kızın düğününe polis baskını Esenyurt'ta 15 yaşındaki kızın evlendiği ihbarı üzerine harekete geçen polis, düğüne baskın düzenledi. Düğün sahipleri ile polis arasında arbede yaşanırken, damat ve yaşı küçük gelin ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.
11.12.2022 Gündem
İhbar mektupları sayesinde 40 kız çocuğunu gelin olmaktan kurtardı! Meğer o da...
İhbar mektupları sayesinde 40 kız çocuğunu gelin olmaktan kurtardı! Meğer o da... Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi’nde iki dönemdir görev yapan, kentin tek kadın muhtarı Dilek Demir (49), dilek-şikayet kutusuna atılan ihbar mektupları sayesinde 40 kız çocuğunu erken yaşta evlenmekten kurtardı. Kendisi de küçük yaşta evlendirilen Demir, "14 yaşında önlüğüm üzerimden soyuldu, gelinlik giydirildi ve çocuk gelin oldum. Babam beni şiddetle, döverek, zorla evlendirdi. Şikayet kutusuyla 40 genç kızımızın hayatını uçurumdan kurtardık" dedi.
29.11.2021 Yaşam
Meltem Miraloğlu'na şok! Eşi tarafından darp edildi...
Meltem Miraloğlu'na şok! Eşi tarafından darp edildi... Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick Grady'den hamile kaldığı iddia edilmişti. Miraloğlu, Hollywood'a gitmek istediği için 82 yaşındaki eşi tarafından darp edildi
11.08.2021 Magazin
Utanç raporu! Türkiye ilk sırada
Utanç raporu! Türkiye ilk sırada Prof. Dr. Oğuz Polat ve Avukat Zeynep Reva öncülüğünde hazırlanan rapora göre 2020 yılında 18 yaşından küçük, 13 bin 14 kız çocuğu evlendirildi. Çocuk evliliklerinin en çok olduğu ilk 10 kentin dokuzu ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yer alıyor
22.04.2021 Gündem
13 yaşındaki çocuk evlendirildi! Mahkemeden flaş karar
13 yaşındaki çocuk evlendirildi! Mahkemeden flaş karar Suriyeli 13 yaşındaki Fatma C.’nin akrabasıyla evlendirilip hamile kalması nedeniyle açılan davada, kocası ve annesi hakkındaki beraat kararı istinaf mahkemesinden döndü.
13.01.2021 Yaşam
17’sinde gelin, 18’inde anne oldu, 20’sinde öldürüldü... Katilinden çirkin savunma
17’sinde gelin, 18’inde anne oldu, 20’sinde öldürüldü... Katilinden çirkin savunma 17’sinde gelin, 18’inde anne oldu. Şiddet gördü, boşanmak istedi. Evi terk etti, ailesine sığındı. 20’sinde kocası tarafından öldürüldü
3.08.2020 Gündem
Meltem Miraloğlu'ndan dikkat çeken hamle!
Meltem Miraloğlu'ndan dikkat çeken hamle! 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide ‘çocuk gelin’ karakteri ile adını duyuran, kendisinden 48 yaş büyük emekli öğretmen Patrick Grady ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemden düşmeyen Meltem Miraloğlu'ndan (33) dikkat çeken bir hamle geldi.
2.04.2020 Magazin
Sünnet düğünündeki takılarla okul ve yurt yaptırdı!
Sünnet düğünündeki takılarla okul ve yurt yaptırdı! Karslı iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, 4 yıl önce çocuğunun sünnet düğününde davetlilerden topladığı takılarla kente okul yaptırdı. Adının taşıyan vakfın yönetim kurulu başkanlığını yapan, bu okulun dışında başka okullar da yaptırıp, çok sayıda öğrenciye burs ve kıyafet yardımında bulunan Korkmaz, "Lüks otellerde yüz binlerce dolarlık kıyafeti giyerek 50'şer bin dolarlık çanta takarak dolaşma hikayesi değil benim hikayem. Bu davranışla örnek alsın istedim herkesin. Almışlardır kesin. Şimdi o okulda çocuklar kaloriferli sınıflarda akıllı malzemelerle öğretim görüyor" dedi.
15.12.2019 Yaşam
Demokrat Parti kadın kollarını kaldırdı
Demokrat Parti kadın kollarını kaldırdı Demokrat Parti yayınladığı "Radikal Demokrat Deklarasyon" başlığındaki metinde, "Erkek Kolları’ olmayan Demokrat Parti’de ‘Kadın Kolları’ da bu anlayışla kaldırılmıştır." ifadeleri kullanıldı.
3.12.2019 Gündem
Meltem Miraloğlu'nun endişeli hali dikkat çekti
Meltem Miraloğlu'nun endişeli hali dikkat çekti 80 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick'ten boşanma kararı alan Meltem Miraloğlu'ndan şaşırtan bir paylaşım geldi.
18.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Gelin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk gelin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.