Eski Cumhurbaşkanı

Eski Cumhurbaşkanı

Son dakika eski cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski cumhurbaşkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski cumhurbaşkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Cumhurbaşkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski cumhurbaşkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.703 eski cumhurbaşkanı haberi bulunmuştur. Tüm eski cumhurbaşkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Şentop: Milletimiz iktidar değiştirme oyunlarının figüranı olmayı reddetmektedir
Şentop: Milletimiz iktidar değiştirme oyunlarının figüranı olmayı reddetmektedir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Unutmasınlar ki, dışarıdan yapılan bu tür manipülasyonlar, dış müdahale kokan analizler ve Türk milletine bir şeylerin dikte etme girişimleri nafile çabalardır. Aziz milletimiz, uzaktan kumandalı iktidar değiştirme oyunlarının figüranı olmayı her zaman reddetmektedir" dedi.
8.05.2023 Gündem
Interpol kırmızı bültenle arıyordu, Nusret'te görüntülendi
Interpol kırmızı bültenle arıyordu, Nusret'te görüntülendi Kırmızı bültenle aranan Angola eski cumhurbaşkanının milyarder kızı Isabel dos Santos, Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranında ortaya çıktı.
5.02.2023 Dünya
Pervez Müşerref hayatını kaybetti
Pervez Müşerref hayatını kaybetti Pakistan'ın eski cumhurbaşkanı Pervez Müşerref, Dubai'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
5.02.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin-Fransa arasındaki 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında ABD'li iş adamı Elon Musk ve Hırvatistan’ın eski Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar ile bir araya geldi.
18.12.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı İstanbul Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dünya liderleri Türkiye'ye taziyelerini iletti.
13.11.2022 Gündem
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu Irak Meclisinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanan Abdüllatif Reşit oldu.
13.10.2022 Dünya
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı İran’ın eski Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin kızı Faize Haşimi, ülkede devam eden gösterileri desteklediği ve kışkırttığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
28.09.2022 Dünya
Nursultan olarak belirlenen Kazakistan’ın başkentinin adı yeniden değiştirildi
Nursultan olarak belirlenen Kazakistan’ın başkentinin adı yeniden değiştirildi Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, başkentin isminin yeniden Astana olarak değiştirilmesine ilişkin kararnameyi imzaladı.
17.09.2022 Dünya
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak...
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak... Ukrayna ile Rusya savaşında dört ay geride kaldı ve kritik bir eşik aşıldı. 100 günün sonunda şehirleri harabeye dönen, binlerce asker ve sayısız sivil ölümüyle sarsılan Ukrayna’nın karşısında şimdi cevaplaması çok zor bir soru daha belirdi…
4.06.2022 Dünya
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri… 27 Mayıs askeri darbesinin 60. yılında Yassıada ve o günler yeniden gündem oldu. Yassıada’da yapılan yargılamaların ardından eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan hakkında oy birliğiyle idam kararı alındı. Celal Bayar'ın cezası yaş haddi nedeniyle ömür boyu hapse çevrildi. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 16 Eylül 1961'de sabaha karşı, Adnan Menderes ise İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de saat 13.21'de idam edildi. Peki, 27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27.05.2022 Gündem
Petrol fışkırdı! 88 yıl sonra yeniden başlıyor
Petrol fışkırdı! 88 yıl sonra yeniden başlıyor Türkiye'nin ilk petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936'da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle çalışmaları durdurulan Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Mağara köyü yakınındaki 'Basbirin-1' kuyusunda, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü tarafından 1,5 ay önce yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Mağara köyünden Cemil Turan, "Kuyu, 88 yıl sonra aynı yerde yeniden açılıyor. Bu bölgemiz için umut vericidir" dedi.
3.05.2022 Ekonomi
Zelenskiy, Rus birliklerinden temizlenen Bucha’yı ziyaret etti
Zelenskiy, Rus birliklerinden temizlenen Bucha’yı ziyaret etti Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna’da Rus birliklerinden temizlenen Bucha kentini ziyaret etti.
4.04.2022 Dünya
Emine Erdoğan: Savaşlar tabiata da büyük zarar veriyor
Emine Erdoğan: Savaşlar tabiata da büyük zarar veriyor Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF) konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, savaşların sivil altyapıya olduğu kadar, kültürel hazinelere ve tabiata da büyük zarar verdiğini belirterek, geçmiş savaşlardan örnekler verdi. Erdoğan, Hayvanlar da en az insanlar kadar yuvasız kalıyor, yerlerinden ediliyor, ölüyor ya da sakatlanıyor" dedi.
12.03.2022 Gündem
Antalya'daki tarihi zirvede Lavrov’u kızdıran sorudaki kadın
Antalya'daki tarihi zirvede Lavrov’u kızdıran sorudaki kadın Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyanın gözü Antalya'daki tarihi zirvedeydi. Ukrayna ve Rusya dışişleri bakanlarının bir araya geldiği diplomatik forumda Ukraynalı bir gazetecinin “Kadınları kaçırmaya başladınız, buna ne diyeceksiniz?” sorusu Lavrov’u kızdırmıştı. O soruda kaçırıldığı belirtilen kadının Kırım Türkü Leyla İbrahimova olduğu ortaya çıktı. İbrahimova’nın kaçırıldığı iddiasıyla ilgili detayları Ukrayna’nın eski Cumhurbaşkanı Poroşenko paylaştı.
12.03.2022 Dünya
Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko CNN TÜRK'te
Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko CNN TÜRK'te Rusya'nın Ukrayna saldırılarının dokuzuncu gününde bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Eski Ukrayna lideri Petro Poroşenko CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. 'Putin'in hiçbir şansı yok' diyen Poroşenko, " Günün sonunda NATO bize askeri jetler verse de yeterli olur." dedi.
4.03.2022 Dünya
“Ukrayna, barışın sağlanması için çok şey yaptı”
“Ukrayna, barışın sağlanması için çok şey yaptı” Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin eski basın sekreteri Yulya Mendel yaptığı açıklamada, “Ukrayna, barışın sağlanması için çok şey yaptı. Ne Minsk anlaşmaları ne de Normandiya formatındaki görüşmeler Rusya için anlam ifade etmiyor” dedi.
22.02.2022 Dünya
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koronavirüs tedavisi gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
7.02.2022 Siyaset
Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Zemmour’un danışmanı hakkında tecavüz soruşturması
Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Zemmour’un danışmanı hakkında tecavüz soruşturması Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'un danışmanı Olivier Ubeda hakkında "tecavüzde bulunduğu" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
1.02.2022 Dünya
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, iktidar partisi başkanlığına yeniden seçildi
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, iktidar partisi başkanlığına yeniden seçildi Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, iktidar partisi Nur Otan’ın liderliğini geçtiğimiz yıl devralmasının ardından bugün yeniden seçildi.
28.01.2022 Dünya
Saddam’ı yargılayan hakim Irak Cumhurbaşkanlığına aday!
Saddam’ı yargılayan hakim Irak Cumhurbaşkanlığına aday! Irak'ta 2006 yılında idam edilen eski Cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin’i yargılayan Kürt hakim Rızgar Emin, cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı.
11.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Jorge Sampaio’yu Anma Töreni’ne videolu mesaj!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Jorge Sampaio’yu Anma Töreni’ne videolu mesaj! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Portekiz Eski Cumhurbaşkanı, Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı İlk Yüksek Temsilcisi Jorge Sampaio'yu Anma Töreni'ne video mesaj gönderdi.
6.12.2021 Siyaset
Cemalettin Latiç kimdir? Bosna Millî Marşı'nın yazarı Cemalettin Latiç hakkında merak edilenler…
Cemalettin Latiç kimdir? Bosna Millî Marşı'nın yazarı Cemalettin Latiç hakkında merak edilenler… Bosna savaşının lider kadrosundan olan, Aliya İzzetbegoviç'in yakın arkadaşı Cemalettin Latiç, Sırpların yükselttiği gerilimin dozunun düşürülmemesi halinde 3. Dünya Savaşı'nın da bu bölgeden çıkacağını ifade etti. Süper güçlerin bölgeye büyük çaplı yığınak yaptığını belirten Latiç, "Türkiye, bölgede her açıdan gücünü daha fazla hissettirmeli. Burada olmalı" sözlerine yer verdi. Söz konusu açıklamanın ardından Cemalettin Latiç hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Cemalettin Latiç kimdir?
5.11.2021 Gündem
Tunus'ta eski Cumhurbaşkanı Merzuki hakkında "uluslararası tutuklama"  kararı
Tunus'ta eski Cumhurbaşkanı Merzuki hakkında "uluslararası tutuklama" kararı Tunus'ta eski Cumhurbaşkanı Munsif el-Merzuki hakkında "uluslararası tutuklama" kararı çıkartıldı.
4.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eski Cumhurbaşkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski cumhurbaşkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.