Zelenski

Zelenski

Son dakika zelenski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zelenski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zelenski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zelenski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zelenski gelişmeleri de dahil olmak üzere 598 zelenski haberi bulunmuştur. Tüm zelenski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı! Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) hizmet ettiklerini ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye suikast hazırlığında olduğu iddia edilen iki albayın gözaltına alındığını duyurdu.
7.05.2024 Gündem
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden Müslümanlara iyi dileklerini sunduğunu belirterek, bu dönemde Gazze’deki Müslümanlar için en az 6 haftalık acil ve kalıcı bir ateşkes için çalıştıklarının altını çizdi.
11.03.2024 Dünya
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barışın tesisi için Mart 2022'de İstanbul'da kurduğumuz müzakere masasının yanından geçebilecek nitelikte diplomatik bir adım atılamadı. Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz. Rusya'nın da dahil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya da hazırız" dedi.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü Ukrayna ve Rusya arasında 24 Şubat 2022’den bu yana en büyük esir takası dün akşam gerçekleşti. 230 Ukraynalı esir ve 248 Rus esir ülkesine döndü.
4.01.2024 Dünya
Zelenski duyurdu: 3 Rus savaş uçağını düşürdük
Zelenski duyurdu: 3 Rus savaş uçağını düşürdük  Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’ya ait 3 savaş uçağının güneyde Herson bölgesinde düşürüldüğünü duyurdu. 
23.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.10.2023 Gündem
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladı
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladı Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin açıkladığı barış formülüne ilişkin 10 şartı tüm detaylarıyla paylaştı. Bu şartlar arasında enerji ve gıda güvenliği, Rusya’nın Ukrayna topraklarından çekilmesi, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün tanınması maddeleri yer aldı.
24.09.2023 Dünya
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Ukrayna ve Rusya savaşında iki Türk komutan! Biri Putin'in diğer Zelenski’nin sağ kolu
Ukrayna ve Rusya savaşında iki Türk komutan! Biri Putin'in diğer Zelenski’nin sağ kolu Ukrayna’da devam eden savaşın iki tarafında en etkin mevkilerde iki Türk var. Biri Putin’in sağ kolu Tuva Türkü Sergey Şoygu, diğeri Zelenski’nin sağ kolu Kırım Türkü Rüstem Umerov… İkisi de Savunma Bakanı ve savaşın kaderinde ikisi de söz sahibi. İşte o iki Türk komutan...
16.09.2023 Dünya
Bakan Fidan, Zelenski ile görüştü
Bakan Fidan, Zelenski ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile bir araya geldi.
25.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Rusya, Ukrayna’da kan nakli merkezini vurdu
Rusya, Ukrayna’da kan nakli merkezini vurdu Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın, Harkiv bölgesinde bulunan bir kan nakli merkezini hedef aldığını ve bunun savaş suçu olduğunu belirtti.
6.08.2023 Dünya
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı Rusya’nın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin memleketi Kryvyi Rih’e düzenlediği füze saldırısında 1’i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi de yaralandı.
31.07.2023 Dünya
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor...
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor... Kırım Köprüsü ve Moskova'ya yapılan İHA saldırıları, Ukrayna savaşında Rusya'ya en zor günlerini yaşattı. Moskova'ya kabusu yaşatan iki saldırıda başrol oynayan Ukrayna'nın 'sır silahı' ilk kez görüntülenirken Zelenski ve Medvedev'den peş peşe açıklamalar geldi...
31.07.2023 Dünya
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz Vahdet AYAZ, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda yaptığı konuşmada, 3-4 ay içinde 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’da 6 ülkeye ücretsiz olarak gönderebileceklerini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine toplantısı sona erdi. Kritik Kabine'nin ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emekli ve memurlara mesaj vererek, "Bütçeyle ilgili çalışmaların semeresini gördükçe, kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız, bunu yılbaşı civarı neticelendirmeyi planlıyoruz" dedi.
24.07.2023 Gündem
Kritik Kabine toplantısı Beştepe'de başladı!
Kritik Kabine toplantısı Beştepe'de başladı! Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Kabine NATO toplantısı ve Körfez ziyaretinin ardından ilk kez toplandı. Beştepe’deki toplantının ana gündem maddeleri Körfez ülkeleriyle imzalanan 18 ayrı anlaşma, yatırımların yol haritası ve ekonomik gelişmeler olacak.
24.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zelenski Tahıl Koridoruyla ilgili görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zelenski Tahıl Koridoruyla ilgili görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonla görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin talebi üzerine gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, liderler Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması konusunu detaylarıyla ele aldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, görüşmede Türkiye'nin barışı hakim kılmak için yoğun bir gayret ortaya koyduğunu ifade etti" denildi.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turunun ikinci ayağı olan Katar'daki temaslarını tamamlayarak Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Abu Dabi seyahati öncesi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Erdoğan, "Görüşmelerimiz çok iyi geçti" dedi.
19.07.2023 Gündem
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bunun üzerinden çok fazla tartışmaya gerek yok. Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zelenski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zelenski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.