Erman Toroğlu

Erman Toroğlu

Son dakika Erman Toroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erman Toroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erman Toroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erman Toroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erman toroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 817 erman toroğlu haberi bulunmuştur. Tüm erman toroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derbi öncesi olay yaratan iddia! Mancini Okan Buruk'u aradı: Oynat şunu hocam
Derbi öncesi olay yaratan iddia! Mancini Okan Buruk'u aradı: Oynat şunu hocam Süper Lig'in 37.haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek puanını 85'e çıkaran Galatasaray'da zafer kutlamaları devam ederken, 90 dakikanın ardından ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun 'Mancini-Okan Buruk' sözleri Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı. İşte Toroğlu'nun o ifadeleri...
4.06.2023 Galatasaray
42 topun 22'sini kaybetti Erman Toroğlu Arda Güler'i topa tuttu!
42 topun 22'sini kaybetti Erman Toroğlu Arda Güler'i topa tuttu! Süper Lig'in 37.haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Galatasaray ezeli rakibini Zaniolo (2) ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yenerken, 90 dakikanın ardından ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun Arda Güler hakkında sarfettiği sözler Sarı Lacivertli camiada yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
4.06.2023 Galatasaray
Getafe'de büyük başarısıyla dikkat çeken Enes Ünal ayrılıyor! Başkan iddiaları doğruladı
Getafe'de büyük başarısıyla dikkat çeken Enes Ünal ayrılıyor! Başkan iddiaları doğruladı Getafe ile yine unutulmaz bir sezon geçiren Enes Ünal sezon sonunda takımından ayrılmaya karar verdi. Milli golcünün yeni adresi netlik kazanmaya başlarken Getafe Başkanı Angel Torres "Birkaç maçını izlemeye geldiler" açıklamasını yaparak transferi doğruladı.
17.05.2023 Şampiy10
Erman Toroğlu'nun Zaniolo sözleri olay yarattı: Küstah, terbiyesiz, ruh hastası
Erman Toroğlu'nun Zaniolo sözleri olay yarattı: Küstah, terbiyesiz, ruh hastası İstanbulspor'u Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 2-0'la geçerek sürprize yer vermeyen Galatasaray'da her ne kadar 3 puan sevinci yaşansa da Sarı Kırmızılı camiada Zaniolo'ya duyulan öfke hala devam ediyor. Gördüğü kırmızı kartla sahada sadece 6 dakika kalan İtalyan futbolcu hakkında Erman Toroğlu zehir zemberek ifadeler kullanırken, ünlü yorumcunun 'Bu adam terbiyesiz, ruh hastası, küstah' sözleri Galatasaray'da deprem etkisi yarattı.
17.05.2023 Galatasaray
Erman Toroğlu'nun Lale Orta iddiası ortalığı yıktı
Erman Toroğlu'nun Lale Orta iddiası ortalığı yıktı Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun MHK Başkanı Lale Orta hakkında ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı.
8.05.2023 Futbol
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol git
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol git Süper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile Fenerbahçe Corendom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli ekibin 2-1 önde götürdüğü maçta 90+8'de Fernando'nun attığı golün ofsayt kararıyla iptal edilmesi Türkiye'de deprem etkisi yaratırken, pozisyonla ilgili eski hakemlerden Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Bünyamin Gezer, Bülent Yıldırım, Deniz Çoban'ın yorumları futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti.
4.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç 1 hafta önce bas bas bağırmıştı! Maç sonunda olay sözler: Bir de utanmadan sıkılmadan
Ali Koç 1 hafta önce bas bas bağırmıştı! Maç sonunda olay sözler: Bir de utanmadan sıkılmadan Süper Lig'in 14.hafta karşılaşmasında evinde Giresunspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe'de tam bir şok yaşanırken, 90 dakikanın ardından Joao Pedro ve Serdar Aziz'e duyulan öfke dikkatlerden kaçmadı. Ünlü futbol yorumcuları mağlubiyeti bu iki futbolcuya bağlarken, Erman Toroğlu'nun Ali Koç ifadeleri Sarı Lacivertli camiada 'En isabetli doğru analiz' yakıştırmalarını aldı.
13.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin en zayıf 3 halkasını açıkladı! 'Jesus oyuncuları ne zaman kullanacağını...'
Fenerbahçe'nin en zayıf 3 halkasını açıkladı! 'Jesus oyuncuları ne zaman kullanacağını...' Başakşehir'i Diego Rossi'nin harika plase golüyle deviren ve 10 haftada 23 puan toplayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un oyuncu değişiklikleri tam puan aldı. 1-0'ın ardından Nihat Kahveci, Erman Toroğlu, Uğur Meleke ve Gürcan Bilgiç gibi yazarlar Sarı Lacivertli takımın performansını çok beğenirken, Ercan Güven'in "Bundan sonra Fenerbahçe’nin nereye kadar gideceğini ancak Fenerbahçe bilir." ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
23.10.2022 Fenerbahçe
Erman Toroğlu görüşüyorlar demişti! Galatasaray'dan Thomas Tuchel bombası
Erman Toroğlu görüşüyorlar demişti! Galatasaray'dan Thomas Tuchel bombası Süper Lig'de 9 haftada 17 puan toplamasına rağmen oynattığı futbolla hayal kırıklığı yaratan ve dün akşam Kayserispor maçında resmen iflas eden Okan Buruk için tehlike çanları çalmaya başlarken, Galatasaray yönetiminin yurtdışında yeni bir teknik direktör arayışına geçtiği öğrenildi. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
16.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk depremi! Yeni teknik direktör bombasını patlattı
Galatasaray'da Okan Buruk depremi! Yeni teknik direktör bombasını patlattı Dün akşam Kayserispor karşısında tam 166 top kaybı yaparak resmen rekor kıran ve dişli rakibi karşısında resmen yokları oynayan Galatasaray'da Okan Buruk'a sert eleştiriler yapılırken, ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun "Galatasaray yönetiminin yurt dışında bazı isimlerle görüşmeler yaptığı dedikoduları kulağıma geldi. Ben duyduysam Okan Buruk da duymuştur." camiada şok etkisi yarattı.
16.10.2022 Galatasaray
Jorge Jesus Fatih Karagümrük'e 5 attı hesap Ahmet Nur Çebi'ye çıktı!
Jorge Jesus Fatih Karagümrük'e 5 attı hesap Ahmet Nur Çebi'ye çıktı! Süper Lig'in 9.hafta maçında Ülker Stadı'nda Fatih Karagümrük'le karşılaşan ve dişli rakibi karşısında ölüp ölüp dirilen Fenerbahçe'de atılan 5 golün sevinci yaşanırken, 90 dakikanın ardından Ahmet Nur Çebi hakkında yapılan yorumlar Beşiktaş cephesinde şok etkisi yarattı. İşte 9 golün atıldığı kritik mücadelenin ardından yaşananlar...
10.10.2022 Fenerbahçe
Türkiye bu pozisyonu konuşuyor! Erman Toroğlu'ndan olay yaratan ofsayt yorumu
Türkiye bu pozisyonu konuşuyor! Erman Toroğlu'ndan olay yaratan ofsayt yorumu Dün akşam Giresunspor - Beşiktaş maçının 90.dakikasında Oğulcan Çağlayan'ın attığı golün ofsayt gerekçesiyle verilmemesi Türkiye'yi resmen ikiye böldü. 1-0 biten mücadelenin ardından yayıncı kuruluşun çektiği çizgi tartışma konusu olurken, ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun pozisyonla ilgili "Bir de tavla verelim size, futbolcularla keyif yapın sahada. Böyle şey olur mu?" ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
9.10.2022 Beşiktaş
İspanya basının Fatih Terim iddiası ortalığı karıştırdı! 'İmparator Marcao'yla birlikte...'
İspanya basının Fatih Terim iddiası ortalığı karıştırdı! 'İmparator Marcao'yla birlikte...' Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra inzivaya çekilen ve kendisine ulaşan teklifleri değerlendiren Fatih Terim hakkında Erman Toroğlu'ndan bomba gibi bir iddia gelirken, İspanya basınının tecrübeli teknik adamla ilgili yaptığı haber Sarı Kırmızılı camiada oldukça dikkat çekti. Ünlü yorumcusu Toroğlu, 3 Galatasaraylı yöneticinin TFF'ye giderek 'Terim'e ceza verin biz de kurtulalım' dediğini ifade ederken, eski hakemin bu isimleri deşifre etmesi gözleri o yöneticilere çevirdi.
4.10.2022 Galatasaray
Gecenin bombasını patlattı! Kuntz'a operasyon yapanları açıkladı
Gecenin bombasını patlattı! Kuntz'a operasyon yapanları açıkladı Faroe Adaları karşısında tarihi bir yenilgi alan ve bazı kesimlerce istifası istenen Stefan Kuntz hakkında yapılan eleştiriler büyük dikkat çekti. Zayıf rakipleri karşısında son 2 maçta sadece 1 puan aldığı gibi 5 de gol yiyen Alman teknik adam için 'operasyon yapıldı' yorumları ağırlık kazanırken, Sinan Engin ve Erman Toroğlu'nun canlı yayın açıklamaları oldukça ilgi uyandırdı.
26.09.2022 Futbol
Erman Toroğlu 34 yaş küçük eşiyle ilk kez objektiflere takıldı!
Erman Toroğlu 34 yaş küçük eşiyle ilk kez objektiflere takıldı! Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, geçtiğimiz aylarda nikâh masasına oturduğu kendisinden 34 yaş küçük avukat eşi Ezgi Yavuz’la Nişantaşı’ndaki bir kafede ilk kez görüntülendi.
22.08.2022 Magazin
Galatasaray'da Arda Turan Adana Demirspor maçı kadrosuna neden alınmadı? Domenec Torrent için olay sözler!
Galatasaray'da Arda Turan Adana Demirspor maçı kadrosuna neden alınmadı? Domenec Torrent için olay sözler! Süper Lig'de 37. hafta maçında Galatasaray, Adana Demirspor'u geriye düştüğü maçta evinde 3-2 mağlup etti ve son iç saha maçında galip gelerek taraftarından alkış aldı. Yunus Akgün attığı golden sonra yine 'Sevinmiyorum' jesti yaptı ve taraftardan alkış topladı. Maçın ardından spor yazarları Erman Toroğlu, Levent Tüzemen ve Bülent Timurlenk, Burak Elmas, Domenec Torrent ve Galatasaraylı oyuncular hakkında çok çarpıcı sözler kaleme aldı.
17.05.2022 Galatasaray
'Yemek daveti veriyor sonra hesabı misafirlere ödetiyor bu adamdan başkan olmaz'
'Yemek daveti veriyor sonra hesabı misafirlere ödetiyor bu adamdan başkan olmaz' Altay - Galatasaray maçından sonra A Spor ekranlarında yorumlarda bulunan ve sarı kırmızılı kulübün başkan adaylarına değinen Erman Toroğlu'nun Eşref Hamamcıoğlu hakkında sarfettiği sözler camiada şok etkisi yarattı. İşte Toroğlu'nun o ifadeleri...
25.04.2022 Galatasaray
'Ferhat Gündoğdu zorla istifa ettirildi' MHK'nin Yeni Başkanı ses getirdi!
'Ferhat Gündoğdu zorla istifa ettirildi' MHK'nin Yeni Başkanı ses getirdi! MHK ve Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından A Spor'a özel açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, yaşanan flaş gelişmenin perde arkasını araladı. Toroğlu, Gündoğdu'nun radikal kararı için 'İstifa etmedi, ettirildi' dedi.
17.04.2022 Süper Lig
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dedi
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dedi Dün akşam Fenerbahçe - Galatasaray maçında sarı lacivertli ekibin 2.golünden önce Serdar Dursun ile Taylan Antalyalı'nın pozisyonu Türkiye'de resmen olay yarattı. Derbinin ardından 4 hakem hocasından sadece bir tanesi cereyan eden an için 'faul' yorumunda bulundu.
11.04.2022 Galatasaray
Erman Toroğlu'nun sorusu Burak Elmas cephesinde deprem etkisi yarattı! 11 milyon euro'luk kazık...
Erman Toroğlu'nun sorusu Burak Elmas cephesinde deprem etkisi yarattı! 11 milyon euro'luk kazık... Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra sarı kırmızılı takımın özellikle ilk yarıdaki oyununu çok beğenen eski hakem Erman Toroğlu, Başkan Burak Elmas'a çok önemli 2 soru yöneltti. İşte Toroğu, Levent Tüzemen, Reha Kapsal, Ahmet Çakar ve Ömer Üründül'ün derbi analizleri...
15.03.2022 Galatasaray
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum Galatasaray - Beşiktaş maçının 90+4.dakikasında Victor Nelsson'la hava topuna kalkan ve tecrübeli stoper tarafından çekildiğini söyleyen Larin'in pozisyonu için 5 eski hakemden yorum geldi. İşte o hakemlerin değerlendirmeleri...
15.03.2022 Galatasaray
Erman Toroğlu MHK Başkanı olmak isteyen hakemi açıkladı! 'Kulüp başkanlarıyla kol kola gezmeyin maç yönetin'
Erman Toroğlu MHK Başkanı olmak isteyen hakemi açıkladı! 'Kulüp başkanlarıyla kol kola gezmeyin maç yönetin' Alanyaspor - Fenerbahçe maçından sonra MHK'nin 13 hakemin görevine son verdiği operasyona değinen Erman Toroğlu'nun açıklamaları deprem etkisi yarattı. Toroğlu ayrıca MHK Başkanı olmak isteyen hakemin de ismini verdi.
14.03.2022 Süper Lig
Ahmet Nur Çebi'nin yeni teknik direktör planını deşifre etti Beşiktaş camiası dikkat kesildi
Ahmet Nur Çebi'nin yeni teknik direktör planını deşifre etti Beşiktaş camiası dikkat kesildi Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Başakşehir maçından sonra Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeni teknik direktör planını açıkladı. Toroğlu bazı futbolcular hakkında da 'ayrılıkları olacak' ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Beşiktaş
Ahmet Çakar bela okudu Erman Toroğlu doğru dedi! İrfan Can Kahveci'nin kırmızısı camiayı ikiye böldü
Ahmet Çakar bela okudu Erman Toroğlu doğru dedi! İrfan Can Kahveci'nin kırmızısı camiayı ikiye böldü Fenerbahçe - Trabzonspor maçının 18.dakikasında kırmızı kart görerek oyundan atılan İrfan Can Kahveci'nin yaptığı hareket hakem camiasını da ikiye böldü. İşte Erman Toroğlu'nun o pozisyon hakkındaki yorumu...
6.03.2022 Fenerbahçe
Erman Toroğlu esti gürledi! 'Fatih Terim'den imza alan hakem...'
Erman Toroğlu esti gürledi! 'Fatih Terim'den imza alan hakem...' Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu 4-2 biten Gaatasaray - Ç.Rizespor maçından sonra hakem Ümit Öztürk'ü eleştirdi. Gedson Fernandes'e parantez açan Toroğlu, Torrent'in kadro tercihlerinden de bahsederken, köşe yazarının Feghouli'yi kastederek 'Bu adamı oynatman gerekir' sözleri özellikle sarı kırmızılı camiada ilgi uyandırdı.
28.02.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Erman Toroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erman toroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.