Erman Kunter

Erman Kunter

Son dakika Erman Kunter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erman Kunter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erman Kunter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erman Kunter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erman kunter gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 erman kunter haberi bulunmuştur. Tüm erman kunter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi!
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan seçimli genel kurulunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
4.11.2021 Basketbol
Erman Kunter: Değişim diye yola çıktık
Erman Kunter: Değişim diye yola çıktık Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesi adaylardan Erman Kunter açıklamalarda bulundu.
13.10.2021 TBL
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri…
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri… Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Peki, Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2021 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
25.05.2021 İddaa
Fenerbahçe Nando De Colo'yu resmen açıkladı!
Fenerbahçe Nando De Colo'yu resmen açıkladı! Fenerbahçe Beko, dünyaca ünlü yıldız Nando De Colo'yu 3 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
6.07.2019 Fenerbahçe
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı Türk basketbolunun duayenlerinden eski milli oyuncu ve yönetici Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı.
13.07.2018 TBL
Oktay Mahmuti sözleşmesini feshetti!
Oktay Mahmuti sözleşmesini feshetti! Geçtiğimiz sezona Erman Kunter yönetiminde başlayan ancak sezon ortasında Oktay Mahmuti ile iki yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray Odeabank’ta yeni sezon öncesi önemli bir ayrılık yaşandı.
2.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni koçu Oktay Mahmuti oldu
Galatasaray'ın yeni koçu Oktay Mahmuti oldu Erman Kunter ile yollarını ayıran Galatasaray Odeabank, Oktay Mahmuti ile anlaşmaya vardı.
10.01.2018 Galatasaray
Oktay Mahmuti yeniden Galatasaray'a geliyor
Oktay Mahmuti yeniden Galatasaray'a geliyor Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nda görevine son verilen Erman Kunter'in yerine eski antrenör Oktay Mahmuti ile yeniden anlaşma sağlandı.
10.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da flaş ayrılık
Galatasaray'da flaş ayrılık Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Erman Kunter ile yollar ayrıldı.
5.01.2018 Galatasaray
Erman Kunter: “Bir şey varsa Galatasaray Yönetim Kurulu karar verir”
Erman Kunter: “Bir şey varsa Galatasaray Yönetim Kurulu karar verir” Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter, tribünler tarafından istifa çağrılmasının sorulması üzerine, “Bir şey varsa Galatasaray Yönetim Kurulu karar verir” dedi.
3.01.2018 Galatasaray
Türk derbisinde Darüşşafaka rahat kazandı
Türk derbisinde Darüşşafaka rahat kazandı 7DAYS EuroCup Top 16 Turu E Grubu ilk maçında Darüşşafaka deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 84-65 mağlup etti.
3.01.2018 Galatasaray
EuroCup'ta Türk derbisi!
EuroCup'ta Türk derbisi! Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka yarın karşı karşıya gelecek
2.01.2018 Eurocup
Erman Kunter basın toplantısına çıkmadı
Erman Kunter basın toplantısına çıkmadı Galatasaray kadın ve erkek basketbol takımlarında kriz yaşanıyor.
30.12.2017 Galatasaray
Erman Kunter iddialı! "Yenemeyeceğimiz takım yok"
Erman Kunter iddialı! "Yenemeyeceğimiz takım yok" ULEB Avrupa Kupası B Grubu 10. ve son haftasında İsrail ekibi Hapoel Bank Yahav'ı 87-68 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Erman Kunter, zorlu bir süreçten geçerek adlarını son 16 turuna yazdırmayı başardıklarını söyledi.
27.12.2017 Galatasaray
“Konsantrasyon problemi yaşıyoruz”
“Konsantrasyon problemi yaşıyoruz” Galatasaray Odeabank Başantrenörü Errman Kunter, son saniyede kaybettikleri Sakarya Büyükşehir Basketbol maçı için, “Avrupa kupası dönüşünde iyi oynamalıydık. Konsantrasyon problemi yaşıyoruz. Takım olarak zorlanıyoruz” dedi.
23.12.2017 Galatasaray
Tek kurtuluş Galatasaray'ın satılması!
Tek kurtuluş Galatasaray'ın satılması! Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Ahmet Dedehayır, Sarı-Kırmızılı Kulübün Disiplin Kurulu'ndan aldığı altı aylıkhak mahrumiyeti cezası sonrası sessizliğini bozdu: “Galatasaray'ın geleceğini pek parlak görmüyorum. Gerek yönetim biçimi gerekse mal varlıkları açısından hızlı bir şekilde tükenmeye doğru gidiyor. Kulübün tek kurtuluşunu yabancı sermayeye satışında görüyorum!..”
15.12.2017 Galatasaray
Galatasaray, yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetti!
Galatasaray, yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetti! Galatasaray Odeabank, 2017/2018 sezonu başında transfer ettiği Amerikalı pivot Rakeem Christmas ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.
11.11.2017 Galatasaray
Erman Kunter ile yollar ayrılıyor
Erman Kunter ile yollar ayrılıyor Galatasaray Odeabank'ta alınan başarısız sonuçların ardından yönetim duruma el koydu. Başantrenör Erman Kunter ve Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrılacak
4.11.2017 Galatasaray
Kunter'den itiraf: Utanç vericiydi
Kunter'den itiraf: Utanç vericiydi Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter, Fenerbahçe yenilgisi ile ilgili olarak, “Utanç verici bir maçtı” dedi.
29.10.2017 Galatasaray
Galatasaray Odeabank Avrupa'da kayıp
Galatasaray Odeabank Avrupa'da kayıp Galatasaray Odeabank, EuroCup B Grubu üçüncü maçında deplasmanda Karadağ ekibi KK Buducnost VOLI Podgorica'ya 87-78 mağlup oldu.
25.10.2017 Galatasaray
Erman Kunter: “Kötü bir takıma yenilmedik”
Erman Kunter: “Kötü bir takıma yenilmedik” Galatasaray Odeabank Bşantrenörü Erman Kunter, kötü bir takıma yenilmediklerini açıkladı.
11.10.2017 Galatasaray
"Mali sorunların üstesinden geldik"
"Mali sorunların üstesinden geldik" G.Saray Başkanı Dursun Özbek, zorlu dönemleri geride bırakmaya çok yakın olduklarını açıkladı:
10.10.2017 Galatasaray
"Hedefimiz birkaç oyuncuya bağlı olmamak"
"Hedefimiz birkaç oyuncuya bağlı olmamak" Galatasaray Odeabank'ın Gaziantep Basketbol'u 82-58 mağlup ettiği mücadelenin ardından Gaziantep cephesinden koç Stefanos Dedas ve DJ White, Galatasaray cephesinden ise koç Erman Kunter ve Göksenin Köksal açıklamalarda bulundu.
7.10.2017 TBL
Galatasaray yeni transferlerini tanıttı
Galatasaray yeni transferlerini tanıttı Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, başantrenör Erman Kunter ile yeni transferler Mehmet Yağmur, Alex Renfroe, Dwight Hardy, Scotty Hopson, Richard Hendrix, TJ Cline, DaJuan Summers ve Rakeem Christmas katıldı.
12.09.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Erman Kunter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erman kunter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.