Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank

Son dakika Galatasaray Odeabank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Odeabank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Odeabank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Odeabank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray odeabank gelişmeleri de dahil olmak üzere 747 galatasaray odeabank haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray odeabank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu formayla Euroleague Kupası kaldırmıştı! Depremzedeler için satışa çıkardı
Bu formayla Euroleague Kupası kaldırmıştı! Depremzedeler için satışa çıkardı Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için Galatasaray kaptanı Işıl Alben'den destek geldi. Alben, Avrupa Şampiyonluğunu kazandığı maçta giydiği formayı satışa çıkardı
12.02.2023 Basketbol
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma Turkish Airlines Euroleague'in finalinde Real Madrid ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada rakibini 58-57 mağlup eden Anadolu Efes, üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu. Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, maç sonunda tarihi açıklamalar yaptı.
21.05.2022 THY Euroleague
Oktay Mahmuti'den flaş açıklama
Oktay Mahmuti'den flaş açıklama Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı ile yollarını ayıran başantrenör Oktay Mahmuti, bu kararı almanın kendisi için kolay olmadığını söyledi.
6.07.2018 TBL
Avrupa'da rakipler belli oldu!
Avrupa'da rakipler belli oldu! 7DAYS EuroCup'ta grup kura çekimi gerçekleşti ve temsilcilerimiz Galatasaray Odeabank, TOFAŞ ve Türk Telekom'un rakipleri belirlendi.
5.07.2018 Eurocup
Galatasaray'da Mahmuti sorunu devam ediyor
Galatasaray'da Mahmuti sorunu devam ediyor Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Oktay Mahmuti'nin görevine devam edip etmeyeceği konusunda gelişme sağlanamadı.
4.07.2018 TBL
Galatasaray'da sürpriz görüşme! Geri dönüyor...
Galatasaray'da sürpriz görüşme! Geri dönüyor... Önceki gün yönetime istifasını sunan coach Oktay Mahmuti, Başkan Mustafa Cengiz ile bir araya geldi. Görüşmede “devam” kararı alındı.
4.07.2018 Galatasaray
Oktay Mahmuti sözleşmesini feshetti!
Oktay Mahmuti sözleşmesini feshetti! Geçtiğimiz sezona Erman Kunter yönetiminde başlayan ancak sezon ortasında Oktay Mahmuti ile iki yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray Odeabank’ta yeni sezon öncesi önemli bir ayrılık yaşandı.
2.07.2018 Galatasaray
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off eşleşmeleri belli oldu!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off eşleşmeleri belli oldu! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunda 30. ve son hafta karşılaşmalarıyla normal sezon sona erdi.
13.05.2018 TBL
Galatasaray play-off'a giremedi!
Galatasaray play-off'a giremedi! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında Anadolu Efes deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 91-85 yendi. Sarı kırmızılı ekip sezonu 9. sırada tamamladı ve böylece play-off dışında kaldı.
12.05.2018 Galatasaray
Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon sona eriyor
Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon sona eriyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon 30. hafta karşılaşmalarıyla tamamlanacak.
11.05.2018 TBL
Galatasaray Odeabank deplasmanda zorlanmadı
Galatasaray Odeabank deplasmanda zorlanmadı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Galatasaray Odeabank, deplasmanda Banvit'i 90-80 yendi.
8.05.2018 Basketbol
Galatasaray evinde kazandı!
Galatasaray evinde kazandı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki 28. hafta maçında Galatasaray Odeabank, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 99-77 mağlup etti.
5.05.2018 TBL
Galatasaray deplasmanda kayıp!
Galatasaray deplasmanda kayıp! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, evinde ağırladığı Galatasaray Odeabank'ı 75-73 yendi.
28.04.2018 Basketbol
Derbiyi Aslan kazandı!
Derbiyi Aslan kazandı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Galatasaray Odeabank, sahasında Beşiktaş Sompo Japan'ı 77-73 yendi.
22.04.2018 TBL
Galatasaray Avrupa Ligi yöneticileriyle görüştü
Galatasaray Avrupa Ligi yöneticileriyle görüştü Basketbolda gelecek sezon ULEB Avrupa Kupası'nda mücadele edecek Galatasaray Odeabank'ta kulüp yöneticileri, Avrupa Ligi yetkilileriyle bir toplantı yaptı.
13.04.2018 Eurocup
Terim, F.Bahçe tezahüratını duyunca...
Terim, F.Bahçe tezahüratını duyunca... Galatasaray - Venezia maçını salonda kızıyla birlikte izleyen Fatih Terim, "Ayağa kalkmaya Fenerli olsun." tezahüratı yapılınca bir süre müsabakayı ayakta takip etti.
11.04.2018 Galatasaray
Terim ve Mahmuti'den kadın basketçilere destek
Terim ve Mahmuti'den kadın basketçilere destek Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali ilk maçında İtalyan ekibi Reyer'i konuk eden Galatasaray'a, taraftarları büyük destek verdi.
11.04.2018 Galatasaray
TOFAŞ deplasmanda Aslan'ı devirdi
TOFAŞ deplasmanda Aslan'ı devirdi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında TOFAŞ, deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 90-83 yendi.
7.04.2018 Galatasaray
Galatasaray Trabzonspor'u son çeyrekte devirdi
Galatasaray Trabzonspor'u son çeyrekte devirdi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. hafta karşılaşmasında Galatasaray Odeabank sahasında Trabzonspor'u 84-78 mağlup etti.
25.03.2018 Galatasaray
Galatasaray Odeabank evinde zorlanmadı
Galatasaray Odeabank evinde zorlanmadı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 20'nci hafta karşılaşmasında Galatasaray Odeabank, kendi sahasında Eskişehir Basket'i 84-78 mağlup etti.
10.03.2018 Basketbol
Galatasaray'da kriz çözüldü
Galatasaray'da kriz çözüldü Galatasaray Odeabank'ta sabah saatlerinde yaşanan ödeme krizi şimdilik çözüme kavuştu.
7.03.2018 Galatasaray
Galatasaray Odeabank'ta büyük kriz!
Galatasaray Odeabank'ta büyük kriz! Galatasaray Odeabank’ta sezon başından sorun olan maaşlar yine büyük bir krize dönüştü.
6.03.2018 TBL
Fenerbahçe Galatasaray'ı 20 sayı farkla geçti
Fenerbahçe Galatasaray'ı 20 sayı farkla geçti Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Fenerbahçe Doğuş, Galatasaray Odeabank'ı 80-60 yendi.
4.03.2018 TBL
G.Saray'a transfer yasağı getirildi!
G.Saray'a transfer yasağı getirildi! FIBA, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na transfer yasağı getirdi.
25.02.2018 Basketbol
Galatasaray'da tüm oyuncular serbest kalabilir!
Galatasaray'da tüm oyuncular serbest kalabilir! Galatasaray Odeabank'ta uzun süredir maaş alamayan tüm oyuncuların serbest kalma hakkı ortaya çıktı.
13.02.2018 TBL

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Odeabank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray odeabank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.