Erenler

Erenler

Son dakika erenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 erenler haberi bulunmuştur. Tüm erenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağış kazayı beraberinde getirdi, İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı kaldı
Yağış kazayı beraberinde getirdi, İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı kaldı 5Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde bariyerlere çarparak makaslayan tır sebebiyle İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı kaldı. Hafif yaralanan tır sürücü ayakta tedavi edilirken, tırın yoldan kaldırılmasıyla trafik eski seyrine döndü.
20.04.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü İzmit'te Mert Pala (22), ağabeyi Murat Pala (45) ile birlikte evde içki içerken aralarında çıkan kavgada ağabeyi Pala'yı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Mert Pala, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
27.03.2024 Gündem
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler?
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler? Her yıl milyonlarca insanı etkileyen kolon kanseri, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olmasına rağmen, erken teşhisin önemi çoğu zaman göz ardı ediliyor.
26.03.2024 Yaşam
Bu da fenomen pazarcı: Kadınlar pazara gelip stres atıyor
Bu da fenomen pazarcı: Kadınlar pazara gelip stres atıyor Sakarya ve Düzce’de pazarcılık yapan Mevlüt Akın, işine kattığı müzikli şovlarla vatandaşları kendine hayran bırakıyor. Videoları sosyal medyada 1 milyonun üzerinde izlenen ve 500 bin takipçisi bulunan Akın, vatandaşlardan tam not alıyor.
21.12.2023 Gündem
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı Bisikletiyle gezmeye çıkan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın cesedi dün aramalar sonucunda bulunmuştu. Tokat'ın Turhal ilçesinde Dursun Efe Andıç'ı (12) öldüren ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Umut Göçgen (21) ifadesinde, "Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfür edince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur Eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davanın duruşması olaylı geçti. Mahkemeye sunulan Gözlem İhtisas Dairesi raporunda sanığın akli dengesinin yerinde olduğu okununca taraflar arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine sanık, "Adli Tıp Kurumu benden daha deli. Bana metafizik uzmanı getirin. Olayı cinlerin yaptığına eminim" dedi. Salonda başlayan gerginlik, adliye önünde yapılan basın açıklamasına da yansıyınca sanık yakınları ve avukatlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
18.10.2023 Gündem
Cep telefonu ile tuvalete gidenler dikkat! Bu hastalığa davetiye çıkarıyor
Cep telefonu ile tuvalete gidenler dikkat! Bu hastalığa davetiye çıkarıyor Yıllar önce tuvalete gazete ile girilirken şimdi ise cep telefonu ile giriliyor. Elimizden düşürmediğimiz telefonları tuvalete giderken bile yanımıza alıyoruz. Ancak zaman geçirmek için yanımıza aldığımız gazete, dergi ya da telefon tuvalette kalma süresini daha da uzatıyor. Buda beraberinde birçok hastalığa davetiye çıkarıyor.
26.08.2023 Sağlık
Beyşehir Gölü’nün plajları, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmıyor! Vatandaşlar akın etti
Beyşehir Gölü’nün plajları, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmıyor! Vatandaşlar akın etti Vatandaşlar akın etti. Konya Ovası'ndaki Beyşehir Gölü sahili, Akdeniz ve Ege sahillerini aratmıyor. Karaburun Plajı'na gelenler, gölde yüzüp sahilde güneşleniyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Yakın illerimiz olan Afyonkarahisar’dan, Isparta’dan Burdur’dan hatta Eskişehir’den ve birçok kentten binlerce misafir geliyor. Orta Anadolu adeta burada serinliyor" dedi.
29.07.2023 Gündem
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman? Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
21.06.2023 Gündem
Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı, hayatını kaybetti
Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı, hayatını kaybetti Sakarya'nın Erenler ilçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, (59) makam odasında geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
20.06.2023 Gündem
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı?
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı? Sakarya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve milletvekili oy oranları kapsamında değerlendirilecek. Oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak yer alacak. gazetevatan seçim 2023 sayfasında Sakarya il, ilçe sonuçları yer alacak. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar oyumu nerede kullanacağım sorusuna da yanıt aramya başladı. YSK'nın seçim yasaklarının kaldıracağık saat 21:00'dan sonra anlık Sakarya seçim sonuçları ekrana gelecek. Peki Sakarya'da hangi parti kazandı? Sakarya'da hangi ittifak kazandı? İşte 2023 genel seçim sonuçları ve Sakarya milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran’da birçok sure bulunuyor. Surelerin her birinin okunması, surelerle dualar edilmesi oldukça önemlidir. Her surenin kendine ait fazileti bulunuyor. Hadisler aracılığı ile bildirilen faziletler ile beraber daha çok fazla sırlar, bilinmeyen faziletler bulunmaktadır. Surelerin esrarı, hikmeti tam olarak Allah tarafından bilinmektedir.
9.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet Askerlik için tecillerini bozduracak olan er adayları, 2023 yılında askerlik celp yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. Mart/nisan 2023 celp ve sevk dönemlerinin deprem nedeniyle ertelenmesinin ardından mayıs 2023 askerlik yerlerine gözler çevrilmişti. Merakla beklenen MSB askerlik yerleri açıklandı.
25.04.2023 Gündem
İndirim başladı, fiyatı duyan buraya koştu! Kapıları zor tuttular
İndirim başladı, fiyatı duyan buraya koştu! Kapıları zor tuttular Sakarya’nın Erenler ilçesinde Kadınlar Günü’nde açılan ve açılışa özel indirim kampanyası düzenleyen züccaciyede yoğunluk yaşandı. Kadınların alışveriş için adeta birbirileriyle yarıştığı açılışta ürünler kapış kapış gitti. Mağazanın ilk gün elde ettiği gelirinin bir kısmı ise deprem bölgesine bağışlanacak.
8.03.2023 Yaşam
Karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü! 'Ayşe büyü işleriyle uğraşıyordu'
Karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü! 'Ayşe büyü işleriyle uğraşıyordu' İzmit'te eşi Ayşe Perçem'i (41) sokak ortasında bıçaklayarak öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanan Hacı Perçem, kendilerine büyü yapıldığını iddia ederek idam edilmek istediğini söyledi. Duruşmada ifadesi alınan tanık ise, "Hacı aile dostumuzdur. Eşinin psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek benden yardım isterdi. Hacı eşini hastaneye götürmek istiyordu ancak Ayşe kabul etmiyordu. Bana, 'Ayşe'ye cinler musallat olmuş' derdi." şeklinde konuştu.
1.03.2023 Yaşam
Eşini öldüren sanıktan kan donduran sözler: Bize büyü yapıldı, asılmak istiyorum
Eşini öldüren sanıktan kan donduran sözler: Bize büyü yapıldı, asılmak istiyorum Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanık, kendilerine büyü yapıldığını iddia etti. Sanık Hacı P., “Asılmak istiyorum. Eşimin yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum. Adapazarı'na gidip bakmak istiyorum. Sonra kendimi öldüreceğim” dedi.
28.02.2023 Gündem
Şahkulu Dergahı nerede? Sahkulu Sultan kimdir, Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, hikayesi ne?
Şahkulu Dergahı nerede? Sahkulu Sultan kimdir, Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, hikayesi ne?   Şahkulu Dergahı hakkında yapılan aramalar zaman zaman artıyor. Peki, Şahkulu Dergahı nerededir? Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, Şahkulu kimdir? 
15.02.2023 Gündem
Minibüste genç kızın ellerini bağlayıp cinsel saldırıda bulundu! Detaylar kan dondurdu
Minibüste genç kızın ellerini bağlayıp cinsel saldırıda bulundu! Detaylar kan dondurdu Sakarya’da 28 Kasım 2022 yılında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüste 21 yaşındaki kızın ellerini bağlayarak cinsel saldırı teşebbüsünde bulunan şoför tutuklanmıştı. Olay öncesinde cezaevinden yeni çıkan ve çok sayıda suç dosyası bulunan tutuklu sanık için istenilen hapis cezası belli oldu. Ayrıca kabul edilen 3 sayfalık iddianamedeki detaylar da kan dondurdu.
4.02.2023 Yaşam
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler?
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alım başvuruları başladı. 1128 OGM personel alımı 26 Ocak'ta başlayan başvurular kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. OGM personel alım şartları arasında 2022 KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden az 65 alınması gerekiyor. Birçok şehirde gerçekleştirilecek personel alımı için İstanbul’a 37, İzmir’e 46, Ankara’ya ise 17 kişilik kontenjan ayrıldı. İşte 2023 OGM personel alımı başvuruları, şartları ve tarihleri...
29.01.2023 Personel Alımı
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı Kartal’da bir evde 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cansız bedenleri bulundu. Mustafa Payan, kayıp olarak aranan genç kızları öldürdüğünü itiraf etti. Cansu Demirel ve Dilara Gültay, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
10.01.2023 Yaşam
Genç Parti İl Başkanının aracı kurşunlandı
Genç Parti İl Başkanının aracı kurşunlandı Çorum Genç Parti İl Başkanı Engin Erenler'in aracı gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı.
7.01.2023 Gündem
Sakarya’daki cinsel taciz dehşetini acılı anne gözyaşlarıyla anlattı
Sakarya’daki cinsel taciz dehşetini acılı anne gözyaşlarıyla anlattı Sakarya’da minibüste cinsel taciz teşebbüsünde bulunulan ve darp edilen 21 yaşındaki kızın annesi yaşanan dehşeti gözyaşlarıyla anlattı. Acılı anne, “Benim kızımın ölüsü gelebilirdi. Ben şu anda psikolojik destek alacağım, alsam ne olur? Bu beynimdeki iki saatlik olay hayatımdan ömrümü götürdü, ölsem bundan iyiydi” dedi.
30.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.