Gazete Vatan Logo

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?

Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?

Sakarya'nın Erenler ilçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, (59) makam odasında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Peki, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, Fevzi Kılıç’ın cenaze töreni ne zaman?

FEVZİ KILIÇ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1964 yılında Trabzon Maçka’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Adapazarı’nda tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Kılıç, AK Parti Sakarya Kurucu İl Yönetim Kurulunda yer aldı. 2002-2003 ve 2015-2018 yılları arasında AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak görev yaptı. Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyeliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeliği ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Sakarya İmam Hatip Mezunları Derneği Kurucu Başkanlığı ve birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Ticaret ile uğraşmaktadır.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Erenler Belediye Başkanı seçilen Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıdır.

FEVZİ KILIÇ CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Başkan Kılıç için, saat 15.00'da Erenler Belediye Binası Bahçesi önünde resmi tören gerçekleştirilecek.

Başkan Kılıç, Tozlu Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak olan  cenaze namazının ardından, Serdivan Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.