Ercan Saatçi

Ercan Saatçi

Son dakika Ercan Saatçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ercan Saatçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ercan Saatçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ercan Saatçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ercan saatçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 ercan saatçi haberi bulunmuştur. Tüm ercan saatçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
İzel'in en zor görevi!
İzel'in en zor görevi! Şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe Çeliköz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Habibe Çeliköz, dün yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
28.05.2023 Magazin
Şarkıcı İzel'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Şarkıcı İzel'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti İzel Çeliköz'ün annesi Habibe Çeliköz hayatını kaybetti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile 90'lara damga vurdukları müzik grubu ile yıllar sonra sahnelere dönen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden acı haberi duyurdu.
26.05.2023 Magazin
Hüsnü Şenlendirici'nin son durumunu Ercan Saatçi paylaştı!
Hüsnü Şenlendirici'nin son durumunu Ercan Saatçi paylaştı! 'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile ekranlarda olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hüsnü Şenlendirici, Ulus'taki özel bir hastanede ameliyat olmuştu. Ünlü ismi, yakın dostları Ercan Saatçi ve Hakan Altun ziyarette bulundu.
9.04.2023 Magazin
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek!
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek! Depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen Evim Yuvam Olsun kampanyasına binlerce başvuru geliyor. Kampanyaya birçok ünlü isimden destek geldi. Sanatçılar dairelerini depremzedeler için açıyor.
26.02.2023 Magazin
Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi?
Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi? Elif Karlı, kocası Cengiz Karlı'nın cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonrası ölmesiyle tekrar gündeme geldi. 2000'li yılların başlarında sesi ve şarkılarıyla çok konuşulan isimlerden olan Elif Karlı kimdir, kaç yaşında? Elif Karlı ve Songül Karlı kardeş mi? İşte detaylar...
18.01.2023 Televizyon
Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı'nın bir süredir cezaevinde yatan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Elif Karlı eşinin ölüm haberini telefonda aldı.
18.01.2023 Magazin
İzel, Çelik, Ercan'dan 90’lar rüzgârı!
İzel, Çelik, Ercan'dan 90’lar rüzgârı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Yıllar sonra tekrar bir araya gelen fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında nostalji rüzgarı estirdi. Her konserlerinde olduğu gibi bitmeyen enerjileriyle kendisine bir kez daha hayran bırakan efsane grup, müzikseverlerin yine vazgeçilmezi oldu.
25.10.2022 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi!
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezona merhaba dedi.
23.10.2022 Televizyon
İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi!
İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! Uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konserinde üzücü bir olay yaşanmış, İzel Çeliköz konserin sonlarına doğru baygınlık geçirmişti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'nin yardımına yetiştiği İzel, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında konuştu.
4.09.2022 Magazin
İzel konserde bir anda yere yığıldı! Baygınlık sebebi belli oldu
İzel konserde bir anda yere yığıldı! Baygınlık sebebi belli oldu 31 yıl sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun ilgi gören konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye konserinde talihsizlik bir olay yaşandı. Konserin bitimine 10 dakika kala sahnede fenalaşıp baygınlık geçiren İzel Çeliköz'ün yardımına Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi yetişti. O anlar bir dinleyici tarafından görüntülendi.
3.09.2022 Magazin
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı! Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl aradan sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü. 90'lara damga vuran fenomen grubun Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.
26.08.2022 Magazin
İzel-Çelik-Ercan konseri ne zaman? Konseri tarihi belli oldu!
İzel-Çelik-Ercan konseri ne zaman? Konseri tarihi belli oldu! Türkiye'de 90'lı yılların pop müziğinin ünlü grupları arasında yer alan İzel, Çelik, Ercan'ın ağustos ayında vereceği konser tarihi belli oldu. Peki, İzel-Çelik-Ercan konseri ne zaman?
27.07.2022 Kültür Sanat
İzel, Çelik, Ercan 30 yıl sonra aynı sahnede!
İzel, Çelik, Ercan 30 yıl sonra aynı sahnede! 90’lı yıllarda pop müziğe damga vuran üçlü İzel, Çelik, Ercan 30 yıl sonra yeniden bir araya geliyor. Aralarındaki sorunları çözen üç sanatçı, yeniden birlikte sahneye çıkacak.
22.07.2022 Magazin
Boğaz'da Hakan Altun rüzgarı!
Boğaz'da Hakan Altun rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Hakan Altun’u ağırladı.
26.06.2022 Televizyon
Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi yayınlandı! İşte Ne Oldu Yaram şarkısı sözleri!
Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi yayınlandı! İşte Ne Oldu Yaram şarkısı sözleri! Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi için seslendirdiği ‘Ne Oldu Yaram’ adlı şarkısının klibini merak ediliyor. Yapımcı ve şarkıcı Ercan Saatçi ve Cem Yılmaz özel bir düet çalışması için bir araya geldi. Söz ve müziği Ercan Saatçi’ye ait olan ‘Ne Oldu Yaram’ şarkısı kliplendi. İşte Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi ve şarkı sözleri…
11.06.2022 Televizyon
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti!
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti! Simge ve Rubato önceki akşam Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. İkili, hem eğlenceli hem de romantik anlar yaşattı.
16.07.2021 Magazin
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı Bodrum’da önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, unutulmaya yüz tutmuş binlerce ezgiyi gün yüzüne çıkaran Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.06.2021 Yaşam
Merve Özbey'den muhteşem performans!
Merve Özbey'den muhteşem performans! Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin sunuculuğunu yaptığı, her bölümde ayrı bir ünlü ismi evinde ağırladığı programın bu bölümüne sesiyle sevenlerini büyüleyen ünlü şarkıcı Merve Özbey konuk oldu.
17.08.2020 Televizyon
Çok Akustik’in bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen idi...
Çok Akustik’in bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen idi... Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
9.08.2020 Televizyon
Kubat’tan İtalyanca şarkı!
Kubat’tan İtalyanca şarkı! Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
26.07.2020 Televizyon
Çok Akustik'te bu haftaki konuk Kubat!
Çok Akustik'te bu haftaki konuk Kubat! Çok Akustik 8. Bölüm Fragmanı yayında! Ercan Saatçi'nin sunduğu Çok Akustik programının yeni bölüm konuğu Kubat oluyor.
24.07.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ercan Saatçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ercan saatçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.