Çelik

Çelik

Son dakika çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.550 çelik haberi bulunmuştur. Tüm çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın alma
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın alma Yerli finansal teknoloji şirketi iyzico, Türk finansal teknoloji şirketi Paynet’i 87 milyon dolara Arena Bilgisayar’dan satın almak için anlaşmaya vardı.
8.05.2024 Yaşam
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazan (BBCS) dizisini yayın akışında görmeyen vatandaşlar dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanmıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? İşte 7 Mayıs 2024 Salı Atv yayın akışı!
7.05.2024 Magazin
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü?
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü? Antalya Gazipaşa'da yaşayan Nuran Şahin (52) yaklaşık 2 hafta önce evinden hastaneye gitmek üzere ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailenin yakınları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Peki, Nuran Şahin bulundu mu?
7.05.2024 Yaşam
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı Adana'nın Seyhan İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan Sinan Ö. (32), ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö., kuzeni Serhat Ö. ve çiftliğin sahibi Mehmet G. ve 2 şüpheliyle birlikte düzenlenen baskınla yakalandığı açıklandı.
6.05.2024 Adana
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi Antalya’da yaşanan teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporunda, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın olurunun yeterli olduğu belirtilirken, sonrasında ise inşaat mühendisi onayı ve imzasının bulunmadığı ifadesine yer verildi.
5.05.2024 Gündem
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var?
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var? Koç Metalurji Halka Arz A.Ş halka arz oluyor. Yatırımcılar, Koç Metalurji şirketinin talep toplama tarihlerini ve diğer detayları araştırmaya başladı. SPK bültenine göre, Koç Metalurjinin pay başına 20,50 liradan halka arzına onay verildi. Peki, Koç Metalurji halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
4.05.2024 Ekonomi
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK'te "Hafta Sonu" programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Sarıgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesiyle ilgili, "Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Seçimden sonra bir yumuşama dönemine girildi" dedi.
4.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de Bir tarafta Marsilya ile Atalanta, diğer tarafta Roma ile Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelelerin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
2.05.2024 İddaa
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre işçiler için şehirler arası yolculuktan barınmaya kadar birçok önemli karara imza atıldı. İşte detaylar...
27.04.2024 Çalışma Hayatı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Kavgayı ayırmak istedi, kulağını martı kaptı! Davada karar çıktı
Kavgayı ayırmak istedi, kulağını martı kaptı! Davada karar çıktı Büyükada'da 2016 yılında Eyüp Çelik'in şiddete uğrayan bir kadını kurtarmak isterken çıkan kavgada kulağı koptu. Yerdeki kulağı bir martı kaparak uzaklaştı. Olayla ilgili süren davada karar açıklandı. Eyüp Çelik’in kulağını ısırarak kopmasına neden olan sanık Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.
25.04.2024 Gündem
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Çelik Kanatlar Akrobasi Timi, 2 Sikorsky helikopterle gösteri uçuşu yaptı. Helikopter pilotlarının çalan horon müziği eşliğinde yaptığı uçuş ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir" dedi.
20.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Çelik; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bağımsızlığımızın sembolü şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez" dedi.
20.04.2024 Gündem
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.