Emrah Karaduman

Emrah Karaduman

Son dakika emrah karaduman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emrah karaduman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emrah karaduman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emrah Karaduman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emrah karaduman gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 emrah karaduman haberi bulunmuştur. Tüm emrah karaduman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emrah Karaduman soğuk havada şort giydi
Emrah Karaduman soğuk havada şort giydi Aranjör Emrah Karaduman, soğuk havada şortla geziyor.
30.12.2019 Magazin
Emrah Karaduman Apple'a dava açtı!
Emrah Karaduman Apple'a dava açtı! Müzisyen Emrah Karaduman, söz ve bestesini yaptığı 'Dipsiz Kuyum' adlı şarkının, Itunes'de başka bir kişinin eseri olarak yayımlanması nedeniyle Apple'a dava açtı.
21.12.2019 Magazin
Yollar ve kalpler ayrı!
Yollar ve kalpler ayrı! Emrah Karaduman, Aleyna Tilki hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Genç popçu ise hakkında çıkan 'estetik' haberleri hakkında konuştu.
6.08.2019 Magazin
Aleyna Tilki: Kendisini tanımıyorum
Aleyna Tilki: Kendisini tanımıyorum Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam erkek arkadaşı Emrah Karaduman'la Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı.
6.07.2019 Magazin
'Aleyna Tilki'den bir tane daha yok'
'Aleyna Tilki'den bir tane daha yok' Aranjör Emrah Karaduman, iş için Bodrum’a gitti.
5.06.2019 Magazin
Elif Kaya havalimanında gözaltına alındı
Elif Kaya havalimanında gözaltına alındı Şarkıcı Elif Kaya, geçen gün bir ödül törenine katılmak üzere Kıbrıs'a giderken hakkındaki yakalama kararı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı
24.05.2019 Magazin
'Aleyna Tilki ile aramızda hiçbir zaman aşk yoktu'
'Aleyna Tilki ile aramızda hiçbir zaman aşk yoktu' Müzisyen Emrah Karaduman, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir AVM'de objektiflere takıldı.
5.04.2019 Magazin
Emrah Karaduman, Serdar Ortaç’a açtığı davayı kazandı
Emrah Karaduman, Serdar Ortaç’a açtığı davayı kazandı Aranjör Emrah Karaduman, “Sen Nereye Kadar” adlı şarkıyı aranje ettiği halde ücretini alamadığı iddiasıyla şarkıcı Serdar Ortaç’a açtığı davayı kazandı. Davayı kısmen kabul eden mahkeme, Serdar Ortaç’ın 14 bin lirayı Emrah Karaduman’a ödemesine karar verdi.
1.03.2019 Magazin
Aleyna Tilki'nin hakkını teslim eden eski sevgili
Aleyna Tilki'nin hakkını teslim eden eski sevgili Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde,Emrah Karaduman'ın açıklamalarını mercek altına aldı.
26.02.2019 Magazin
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’yi istismar ettiğine dair paylaşımlar yapan Erol Köse’den şikayetçi oldu. Ancak mahkeme takipsizlik kararı verdi. Emrah Karaduman, küçük düşürüldüğünü ve bu olayın saldırıya uğramasına sebep olduğunu söyleyerek karara itiraz etti
17.01.2019 Magazin
'Dipsiz Kuyum' Aleyna Tilki'ye servet kazandırdı!
'Dipsiz Kuyum' Aleyna Tilki'ye servet kazandırdı! Emrah Karaduman'ın yazıp bestelediği, Aleyna Tilki'nin seslendirdiği 'Dipsiz Kuyum' şarkısı ikiliye 3 ayda 500 bin TL kazandırdı.
31.12.2018 Magazin
Fulin: Kalçalarım benden ayrı bir dünya
Fulin: Kalçalarım benden ayrı bir dünya Şarkıcı Fulin, teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.
26.10.2018 Magazin
Dipsiz Kuyum davası!
Dipsiz Kuyum davası! EMRAH Karaduman’ın albümünde yer alan, Aleyna Tilki’nin seslendirdiği ‘Dipsiz Kuyum’u, Bergen’in ‘Yıllar Affetmez’, Ümit Besen’in ‘Senden Öğrendim’ ve Zeki Müren’in ‘Şarkılara Sordum’ eserine benzetilmişti.
28.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman'a 100 bin liralık tazminat davası!
Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman'a 100 bin liralık tazminat davası! Ses sanatçısı Onur Akay, Aleyna Tilki’nin yorumladığı ve çalıntı olduğu iddia edilen ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısına ilişkin MESAM kararını duyurdu.
28.09.2018 Magazin
Onlar gibi ipsiz kuyu değilim
Onlar gibi ipsiz kuyu değilim Şair-şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman’a dava açmaya hazırlanıyor. İ
25.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın klibini çekmiyor
Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın klibini çekmiyor Şarkıcı Aleyna Tilki'nin, Demet Akalın'ın klibini çekmekten vazgeçitiği ve Akalın'ın daha önce birçok klibini çeken yönetmen Nihat Odabaşı'na geri döndüğü öğrenildi.
24.09.2018 Magazin
Kaza değil inatlaşma
Kaza değil inatlaşma Aleyna Tilki, 700 bin TL’ye satın aldığı cipiyle sevgilisi Emrah Karaduman’ın arabasına çarptı. Kazayla ilgili sorulara “O kaza değildi, inatlaştık” dedi.
23.09.2018 Magazin
'Benim arabamın suçu ne Aleyna'
'Benim arabamın suçu ne Aleyna' Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın aracına çarptı.
22.09.2018 Magazin
Sizi MFÖ’süz bırakmayacağız
Sizi MFÖ’süz bırakmayacağız MFÖ, Fizy Müzik Ödülleri’nde ‘Tüm Zamanların En İyi Grubu’ ödülünü aldı. Grup üyeleri Mazhar, Fuat ve Özkan “Sağlığımız yerinde olduğu müddetçe sizi MFÖ’süz bırakmayacağız” dedi
21.09.2018 Magazin
Çen tiyip mi yapıyon!
Çen tiyip mi yapıyon! ALEYNA Tilki, sosyal medyada ağır sözler söyleyerek sitem ettiği sevgilisi Emrah Karaduman ile barıştı.
19.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı!
Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı! Aleyna Tilki, dün akşam Emrah Karaduman’a sosyal medyadan ağır sözler söylemişti. Aleyna Tilki, hüngür hüngür ağladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak magazin gündemine damga vurmuştu. Emrah Karaduman, bu akşam Aleyna Tilki’ye kocaman bir çiçek göndererek gönlünü aldı
19.09.2018 Magazin
Bir daha can yakma!
Bir daha can yakma! Aleyna Tilki, aranjörü ve sevgilisi Emrah Karaduman’dan ayrıldığını, sosyal medya hesabından Karaduman’ı etiketleyerek duyurdu.
18.09.2018 Magazin
'Kabul edelim, Aleyna çok iyi reklam yaptı'
'Kabul edelim, Aleyna çok iyi reklam yaptı' Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in de 18 yaşındaki şarkıcı kızının dün gece sosyal medyadaki reklam kampanyasına dahil olduğunu savunan Habertürk yazarı İpek Durkal, "Neyse, kabul edelim çok iyi reklamdı" yorumunda bulundu.
18.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı?
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı? Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Twitter'dan sevgilisi Emrah Karaduman'ı etiletleyen Aleyna Tilki, "Bir daha da can yakma. Bir teşekkürü de çok görme" mesajlarını yazarken, Instagram heasbından da ağladığı bir videosunu paylaştı. Bu paylaşımlarının ardından Twitter ve Instagram'da 'Aleyna ile Emrah Karaduman ayrıldı' yorumları yapıldı.
18.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emrah Karaduman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emrah karaduman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.