Aleyna Tilki İnstagram

Aleyna Tilki İnstagram

Son dakika aleyna tilki instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aleyna tilki instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aleyna tilki instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 aleyna tilki instagram haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'nin sütyensiz fotoğrafı olay yarattı! Yatak odasında bu pozu verdi
Aleyna Tilki'nin sütyensiz fotoğrafı olay yarattı! Yatak odasında bu pozu verdi Aleyna Tilki sosyal medyada olay oldu. Son paylaştığı fotoğraf resmen ortalığı yıktı. Aleyna Tilki, ilginç paylaşımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Her yaptığı ile magazin gündeminde dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Aleyna Tilki son gönderisi ile yine takipçilerini şaşırttı. Tilki bu kez çantayı sütyen gibi önüne koyarak verdiği pozla "Yok artık" dedirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
29.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den 'photoshop' iddialarına videolu yalanlama: 'Açım aç!'
Aleyna Tilki'den 'photoshop' iddialarına videolu yalanlama: 'Açım aç!' Genç popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde siyah büstiyeri ile verdiği bir pozu Instagram sayfasında yayınlamıştı. İnce beliyle dikkat çeken Tilki'nin fotoğrafa photoshop yaptığı iddia edilmişti. Tilki, bugün yeni bir paylaşımda bulunarak iddiaları yalanladı.
5.02.2022 Magazin
Aleyna Tilki ev pozlarıyla adından söz ettirdi!
Aleyna Tilki ev pozlarıyla adından söz ettirdi! Geçtiğimiz haftalarda takıntılı hayranı nedeniyle zor günler geçiren ve evini taşıyan Aleyna Tilki, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.Tilki, son olarak yeni evinde paylaştığı pozlarla gündeme geldi.
2.02.2022 Magazin
Londra'ya yerleşen Aleyna Tilki'nin kirası dudak uçuklattı!
Londra'ya yerleşen Aleyna Tilki'nin kirası dudak uçuklattı! Genç yaşta milyonlarca kişi tarafından tanınan Aleyna Tilki, yurt dışına uçtu. Londra'ya yerleşen Aleyna Tilki'nin eşyalı evi için ödediği kira ücreti dudak uçuklattı.
3.10.2021 Magazin
Aleyna Tilki'nin son pozlarına beğeni yağdı
Aleyna Tilki'nin son pozlarına beğeni yağdı İngilizce şarkısı 'Retrograde' ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, Instagram hesabından yeni pozlarını yayınladı. Tilki, şimdi de makyajı ve iddialı pozları ile gündeme geldi.
9.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Artık benim de defom var
Aleyna Tilki: Artık benim de defom var Şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
28.09.2019 Magazin
Aleyna'dan koltuk pozu
Aleyna'dan koltuk pozu Enerjisi ve sesiyle kendine hayran bırakan Aleyna Tilki evde bile rahat durmuyor...
7.01.2019 Magazin
Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı!
Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı! Aleyna Tilki, dün akşam Emrah Karaduman’a sosyal medyadan ağır sözler söylemişti. Aleyna Tilki, hüngür hüngür ağladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak magazin gündemine damga vurmuştu. Emrah Karaduman, bu akşam Aleyna Tilki’ye kocaman bir çiçek göndererek gönlünü aldı
19.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı?
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı? Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Twitter'dan sevgilisi Emrah Karaduman'ı etiletleyen Aleyna Tilki, "Bir daha da can yakma. Bir teşekkürü de çok görme" mesajlarını yazarken, Instagram heasbından da ağladığı bir videosunu paylaştı. Bu paylaşımlarının ardından Twitter ve Instagram'da 'Aleyna ile Emrah Karaduman ayrıldı' yorumları yapıldı.
18.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki'yle dalga geçtiler! "O kıllar ne?"
Aleyna Tilki'yle dalga geçtiler! "O kıllar ne?" Geçtiğimiz aylarda trafiğe kapalı alanda araba kullanma görüntüleriyle gündeme gelen Aleyna Tilki, ehliyetini alır almaz direksiyon başına geçtiği anları paylaştı. Tilki'nin takipçileri paylaşıma, "Ya sen Aleyna Tilki'sin, o kollarının hali ne." yorumu yaptı.
30.08.2018 Magazin
Aleyna Tilki o haberlere ateş püskürdü
Aleyna Tilki o haberlere ateş püskürdü Aleyna Tilki hakkında çıkan Türkiye'de tatil mi yapılır? haberlere instagram hesabından cevap verdi. Aleyna Tilki, "Yalan habere hayır, ağzımdan çıkmayan cümlelerle haber olmak çok sıkıcı" diyerek tepki gösterdi
31.07.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin cesur paylaşımı Instagram'ı salladı!
Aleyna Tilki'nin cesur paylaşımı Instagram'ı salladı! Her yağtığı olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, cesur paylaşımıyla Instagram'a damga vurdu. Tilki'nin son paylaşımı kısa süre içerisinde on binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
4.07.2018 Magazin
Aleyna Tilki’nin videosu çok konuşulacak
Aleyna Tilki’nin videosu çok konuşulacak Kısa bir süre önce 18. yaş gününü kutlayan şarkıcı Aleyna Tilki'nin yıllar önce çekilmiş görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.
13.04.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin paylaşımlarına yorum yağdı
Aleyna Tilki'nin paylaşımlarına yorum yağdı Genç popçu Aleyna Tilki'nin Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar olay oldu
23.02.2018 Magazin
Aleyna Tilki 300 milyon tıklandı!
Aleyna Tilki 300 milyon tıklandı! ‘O Sen Olsan Bari’ şarkısıyla gönüllerde taht kuran Aleyna Tilki şarkısının 300 milyon tıkladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
20.02.2018 Magazin
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde...
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde... Önceki akşam Karaköy Çilek'te sahne alan şarkıcı Aynur Aydın, arkadaşı Aleyna Tilki hakkındaki sözlerine açıklık getirdi.
19.01.2018 Magazin
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum!
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum! Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.
17.01.2018 Magazin
Aleyna Tilki sesinin güzelliğini bakın neye borçlu?
Aleyna Tilki sesinin güzelliğini bakın neye borçlu? Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Amerika'ya gitmeden önce Küçükyalı'da bir mekanda soluğu aldı.
3.01.2018 Magazin
Hollywood'daki okuluna yürüme mesafesinde ev tuttu!
Hollywood'daki okuluna yürüme mesafesinde ev tuttu! Yaşıyla, açıklamalarıyla, sesiyle ve klipleriyle sık sık gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, 20 Kasım'da Los Angeles'a gitmişti. Aleyna Tilki Hollwood'da bir okula kayıt oldu ve okuluna yürüme mesafesinde bir ev kiraladı.
7.12.2017 Magazin
Aleyna Tilki’den mini etekli seksi paylaşım!
Aleyna Tilki’den mini etekli seksi paylaşım! Şarkıcı Aleyna Tilki hayranlarının hasretini gidermek adına onlar için bir fotoğrafını paylaştı.
28.11.2017 Magazin
Aleyna'dan 'cinsel organlı' paylaşım!
Aleyna'dan 'cinsel organlı' paylaşım! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram’dan paylaştığı anlık hikayesinde oyuncaklarla dolu bir fotoğraf yayınladı. Fotoğraftaki oyuncak penis, sosyal medyayı salladı.
14.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.