Ekpe Udoh

Ekpe Udoh

Son dakika ekpe udoh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekpe udoh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekpe udoh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekpe Udoh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekpe udoh gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 ekpe udoh haberi bulunmuştur. Tüm ekpe udoh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekpe Udoh şoku! Gözyaşları içinde...
Ekpe Udoh şoku! Gözyaşları içinde... Fenerbahçe Beko'dan sonra Virtus Bologna forması giyen Ekpe Udoh'un sakatlığı şok etti!
19.09.2021 Basketbol
Ekpe Udoh: İstanbul'a geleceğim
Ekpe Udoh: İstanbul'a geleceğim Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın eski yıldızı Ekpe Udoh, sarı-lacivertlilerin bu sezonda iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, savaşmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
12.12.2018 Fenerbahçe
Furkan Korkmaz: LeBron için ben de Cedi'yi ekerdim
Furkan Korkmaz: LeBron için ben de Cedi'yi ekerdim Türk basketbolunun daha da büyük başarılar beklediği Furkan Korkmaz, hem hedeflerini anlattı hem de Cedi ile aralarında yaşanan LeBron James hikayesine esprili bir yorum yaptı.
12.10.2018 NBA
Nijeryalı ‘küçük dev adam’ potaları yıkıyor!
Nijeryalı ‘küçük dev adam’ potaları yıkıyor! Sırbistan’da düzenlenen U16 Avrupa Şampiyonası’nda 3’üncü olan milli takımımızın 15 yaşındaki Nijerya asıllı yıldızı Adem Bona parlıyor. Bir yıl önce Türkiye’ye gelen 2.06 m boyundaki küçük yıldız, Türkiye’nin başarısı için parkeye ter döküyor...
21.08.2018 Gündem
Fenerbahçe Real Madrid'in yıldızını alıyor!
Fenerbahçe Real Madrid'in yıldızını alıyor! Önceki sezon Ekpe Udoh'u kaybeden ve Jason Thompson'dan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'de pivot transferi için girişimler sürüyor.
22.06.2018 Fenerbahçe
Ekpe Udoh'tan Aziz Yıldırım tweeti
Ekpe Udoh'tan Aziz Yıldırım tweeti Fenerbahçe Doğuş’un eski yıldızı Ekpe Udoh, başkanlık seçimi sonrası Aziz Yıldırım’ı unutmadı. Udoh'un Aziz Yıldırım tweeti olay oldu.
5.06.2018 Fenerbahçe
Taraftarın sevgilisi Fener'e geri dönüyor!
Taraftarın sevgilisi Fener'e geri dönüyor! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ekpe Udoh, Sarı-lacivertli tkaıma geri dönmek istiyor.
2.05.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım ve Ali Koç ortak noktada buluştu
Aziz Yıldırım ve Ali Koç ortak noktada buluştu FFP Kuralları, ekonomik koşullar ve futboldaki yeni dönemden dolayı altyapı atağında hem Aziz Yıldırım hem de Ali Koç aynı yolları izliyor.
2.04.2018 Fenerbahçe
2017 Türkiye'de böyle geçti: 2017'nin gururu Fenerbahçe!
2017 Türkiye'de böyle geçti: 2017'nin gururu Fenerbahçe! Sinan Erdem’deki THY Euroleague finalinde Olympiakos’u bozguna uğratan sarı-lacivertliler, Türk basketbol tarihinin en büyük zaferine imza attı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
NBA’de yeni sezon heyecanı
NBA’de yeni sezon heyecanı NBA'de yeni sezon konferans finali adayı takımların karşılaşmaları ile başlayacak.
16.10.2017 NBA
Fenerbahçe'ye müjde! Takımda kaldı...
Fenerbahçe'ye müjde! Takımda kaldı... Jan Vesely, kariyerine Fenerbahçe Doğuş'ta devam edecek
27.07.2017 Fenerbahçe
Thomas Robinson Fenerbahçe ile anlaştı!
Thomas Robinson Fenerbahçe ile anlaştı! Fenerbahçe Doğuş, geride bıraktığımız sezon Los Angeles Lakers forması giyen Thomas Robinson ile anlaştı.
17.07.2017 Basketbol
Ekpe Udoh'tan taraftara duygusal teşekkür
Ekpe Udoh'tan taraftara duygusal teşekkür NBA takımlarından Utah Jazz ile anlaşan Fenerbahçe Doğuş'un eski basketbolcusu Ekpe Udoh, sosyal medya hesabından sarı-lacivertli taraftarlara veda mesajı yayımladı.
15.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe Doğuş, Guduric'i kadrosuna kattı
Fenerbahçe Doğuş, Guduric'i kadrosuna kattı Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Kızılyıldız'dan Marko Guduric ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
14.07.2017 Basketbol
Fenerbahçe'den bir ayrılık daha!
Fenerbahçe'den bir ayrılık daha! Fenerbahçe Doğuş'un ABD'li oyuncusu Ekpe Udoh NBA takımlarından Utah Jazz ile iki yıllık anlaşma sağladı.
13.07.2017 Fenerbahçe
Ekpe'ye NBA'den talip var
Ekpe'ye NBA'den talip var Fenerbahçe taraftarını üzen haber: Bogdanoviç NBA'ye gitmek istiyor konusu henüz daha yeniyken şimdi de Ekpe'ye NBA'den talip çıktı.
1.07.2017 Fenerbahçe
Udoh kaleciliğe soyundu
Udoh kaleciliğe soyundu Sezonu 3 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın başarılı oyunucusu Ekpe Udoh hayranlarıyla buluştu.
17.06.2017 Futbol
Utandı
Utandı Fenerbahçe basketbol takımının Amerikalı savunma oyuncusu Ekpe Udoh, önceki akşam Etiler’deki bir mekanda kız arkadaşıyla yemek yedi.
4.06.2017 Magazin
Ekpe Udoh "Cumhurbaşkanı'nın gözünde o tutkuyu..."
Ekpe Udoh "Cumhurbaşkanı'nın gözünde o tutkuyu..." Euroleauge Şampiyonu Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ekpe Udoh dün takımca gerçekleştirilen Ankara gezisi hakkındaki izlenimlerini kendi blog sayfasına yazdı.
31.05.2017 Fenerbahçe
Şampiyonlar alışverişte
Şampiyonlar alışverişte Fenerbahçe’nin Amerikalı yıldız basketbolcuları Bobby Dixon ve Ekpe Udoh, önceki gün bir AVM’deydi.
28.05.2017 Magazin
Van Persie, Lens olmadı ama Ekpe Udoh ihya etti
Van Persie, Lens olmadı ama Ekpe Udoh ihya etti Kulüplerin lisanslı satış kanallarının başarısı sportif başarıyla paralel. Fenerbahçe futbol takımı, belki hedefinden uzak bir sezon yaşadı ama THY Euroleague Şampiyonu olan basketbol takımı Fenerium’a kazandırdı. Şampiyonluk sonrası gece internet sitesinde 1-2 saatte satış rekoru kırıldı.
27.05.2017 Ekonomi
Avrupa'nın kralı ligde de aynı
Avrupa'nın kralı ligde de aynı Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçe, TOFAŞ'ı 92-76 yendi.
24.05.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe işi sıkı tutuyor! İki dünya yıldızı ile...
Fenerbahçe işi sıkı tutuyor! İki dünya yıldızı ile... Türkiye'ye tarihinin ilk Avrupa Ligi Kupası'nı getiren Fenerbahçe, gelecek yıl için kolları sıvadı.
23.05.2017 Fenerbahçe
Obradovic: "Hiçbir şey kolay değil"
Obradovic: "Hiçbir şey kolay değil" Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonluğuna taşıyan Başantrenör Zeljko Obradovic, "Sezon bitince de önümüzdeki sezonda aynı hedeflere ulaşmak için neler yapmamız gerektiğini konuşacağız" dedi.
22.05.2017 Fenerbahçe
Obradovic: "Sahada yatıp kalkıyorum"
Obradovic: "Sahada yatıp kalkıyorum" THY Euroleague'de Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u 80-64 yenerek şampiyon oldu. Fenerbahçe'de Başantrenör Zeljko Obradovic, "Tekrar Avrupa şampiyonu olmaktan çok mutluyum" dedi.
21.05.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ekpe Udoh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekpe udoh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.