Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan marketlerle ilgili sert çıkış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan marketlerle ilgili sert çıkış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB Ekonomi Şurası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Birilerinin 'piyasanın şartları' kılıfı ile fırsatçılığa yönelmesi gerçekten çok üzüntü vericidir. Faiz oranları, enflasyon belli oranda düşmüş. Buna rağmen markette hala sebze meyvede fiyat düşmüyor. Bunun ahlaki bir temeli olabilir mi? Bu marketlerde benim halkımı sömürme mücadelesini devam ettirenler varsa bunun hesabını sorma görevi de bizimdir ve hesabını sorarız." dedi.
21.01.2019 Siyaset
Erdoğan TOBB Ekonomi Şurası'nda konuştu
Erdoğan TOBB Ekonomi Şurası'nda konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Ekonomi Şurası'nda yaptığı konuşmada kredi kuruluşlarına sert çıkarak, "Bizim ne yapıp edip, Mart dönemi içerisinde oranı gümbür gümbür aşağı çekmemiz lazım. Kredi değerlendirme kuruluşları neler yazmışlar. Türkiye'deki anayasa oylamasından sanane." dedi.
7.02.2017 Siyaset
‘6 ay sonra da bizi dinleyin’
‘6 ay sonra da bizi dinleyin’ TOBB’un Sektörel Ekonomi Şurası’na katılan Ali Babacan, sanayicilerin sorunlarına çözüm mesajını, “6 ay sonra da bizi dinleyin” diyerek verdi...
5.03.2014 Ekonomi