Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken...
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken... EFT, havale ve kredi kartı işlemleriyle ilgili son dakika kararı verildi. Banka müşterileri dikkat. Para transferi yaparken bu detayı es geçmeyin. Başka hesaba gönderdiğiniz havale dekontuna havale sebebini yazmazsanız, Yargıtay bu havalenin bir borç ödemesi için yapıldığını kabul ediyor. Siz bu parayı alıcı kişiye borç vermek amacıyla göndermiş olsanız bile... İşte haberin detayları...
21.08.2021 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni ücretler...
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni ücretler... Bankada parası olan ya da bankacılık işlemlerini kullanan herkesi çok yakından ilgilendiren karar! Türkiye Bankalar Birliği'nden açıklama geldi. Güncelleme yapıldı. Fiyatlar değişti. Müşteriden alınan para miktarı yükseldi. 1 lira ile 120 lira arasında değişiyor. Hemen herkes bankaların EFT hizmetini kullanıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankaların bireysel ve ticari müşterilere sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin ücret, komisyon ve masraf bilgilerine yer verilen bankacilikurunvehizmetucretleri.org.tr adresli internet sitesinde güncelleme yapıldığını duyurdu. Ayrıca EFT ile ilgili yeni bir uygulama da başlıyor. Bankalar harekete geçti. Para transferi işleminin 2-3 saniye içerisinde tamamlanmasını sağlayacak uygulama devreye giriyor. 7/24 EFT işlemi yapmayı sağlayacak uygulama için geri sayım başladı. Yeni sistemde, ödemeler IBAN yerine telefon numarası, kimlik numarası veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak yapılabilecek. Bankalar da sistem ile ilgili çalışmalarını tamamladı.
19.01.2021 Ekonomi
EFT ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 50 fazla ödeniyor...
EFT ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 50 fazla ödeniyor... Bankada hesabı olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Sınırlama getirilmişti. Ama ücretler o saatten sonra yüzde 50 oranında artıyor. 1 lira yerine 1.5 lira, 2.10 lira yerine 3.15 lira, 25 lira yerine ise 37.5 lira alınıyor. Peki, EFT ücretleri değişti mi? EFT ücretleri ne kadar? İşte Bankaların geç EFT saatleri!
16.11.2020 Ekonomi