Banka Müşteri

Banka Müşteri

Son dakika banka müşteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka müşteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka müşteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Müşteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka müşteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.362 banka müşteri haberi bulunmuştur. Tüm banka müşteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz  kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu
Faizsiz kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kendini banka çalışanı olarak tanıtan şahıs, faizsiz kredi verme vaadiyle 59 yaşındaki Ahmet Uzun’u 85 bin TL dolandırdı. Faizsiz kredi almak isterken telefonuna gelen mesaja onay vermesiyle hesabından kredi çekilen Uzun mağdur olduğunu söyleyerek, “Banka dışında gelen telefon numaralarına hiçbir zaman karşılık vermemek gerekir. Ben verdim, yandım. İsterseniz siz de deneyin, aynı şekilde yanın” dedi.
31.08.2023 Yaşam
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Paraların tamamı iade ediliyor
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Paraların tamamı iade ediliyor Kredi ve kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaş, bankaların işlemler sırasında kendilerine sunduğu pek çok şartı kabul ediyor. Fakat bazı detaylar var ki; tamamının iadesi mümkün. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Ölmez, Yargıtay’ın verdiği kararları hatırlatarak, bankalardan geri alınabilecek kesintileri tek tek belirtti.
24.12.2022 Ekonomi
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık...
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık... ING harekete geçti ve yeniliği resmen duyurdu. Hesabı olan ya da müşteri olmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Bir ilk gerçekleşti. Dev banka yaptığı açıklamada hizmet noktaları açıldığını duyurdu. ING House adı altında ilki bir AVM'de açılan hizmet noktalarında vatandaşlar haftanın 7 günü, 12 saat boyunca ürünler ve mobil bankacılık hakkında bilgi alabiliyor. Banka, AVM'lerde yer alacak ING House’ların sayısını yıl sonuna kadar 20’ye kadar çıkarmayı hedefliyor. İşte tüm detaylar...
12.01.2022 Ekonomi
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para...
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para... Bankacılıkta bir dönem sonra erdi. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Dijital bankacılıkta yeni dönem resmen başladı. Banka müşterilerini yakından ilgilendiren gelişmeyi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tek tek açıkladı. Şubesiz bankacılıkta büyük değişiklik olacak. 1 Ocak tarihi itibarı ile dijital bankalar, mevduat ya da katılım bankası olmalarına göre kredi kuruluşlarının gerçekleştirebileceği tüm faaliyetleri yerine getirebilecek. Dijital bankaların kredi müşterileri, yalnızca finansal tüketicilerden ve KOBİ'lerden oluşabilecek.
29.12.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! TBB resmen duyurdu...
Bankalarda yeni dönem! TBB resmen duyurdu... TBB'den flaş karar! Tüm bankalar için geçerli. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yeni kararı resmen duyurdu. Önemli bir adım atıldı. Tavsiye kararı bugün itibarı ile tebliğ edildi. Bankalar kendileri belirleyecek. TBB, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve 11. Kalkınma Planı kapsamında hayata geçirilecek değişiklikler ile ilgili tavsiye kararında bulundu.
2.11.2021 Ekonomi
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Kredi kullanacaklar için flaş karar! Bankalardan kritik açıklama geldi
Kredi kullanacaklar için flaş karar! Bankalardan kritik açıklama geldi Kredi kullanmak isteyenleri yakından ilgilendiren flaş gelişme! Borç ve eğitim masraflarını kredi yoluyla kapatmak isteyenler dikkat. Bu kişilere artık kredi verilmiyor. Birçok vatandaşı kredi başvurusu reddedildi. Kanser, böbrek yetmezliği ve diyaliz, siroz, kalıcı felç ile kalp... Bankalar, “Hasta olanlar için hayat sigortası yapmayız” derken, BDDK da "Her banka kredi ve risk politikasını kendisi belirler" açıklamasını yaptı.
10.09.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Ücretler artırıldı, bugün başlıyor
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Ücretler artırıldı, bugün başlıyor Merkez Bankası'ndan flaş karar. Banka kredisi kullananları ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Resmen başlıyor. Alınan ücretlere ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Ücretler arttırıldı. EFT işlem ücreti değişti. Bankalarca Ticari Müşterilerden Alınabilecek Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.08.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra...
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra... Nakit ihtiyacı olana bayram kredisi fırsatı! 3 ay ödemesiz kredide faizler düşürüldü. Dev banka harekete geçti. Tüketici kredisinde bayram kampanyası yapıldı. QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olarak belirlendi. 10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.
11.07.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve...
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve... ING Türkiye resmen duyurdu. İmzalar atıldı, süreç tamamladı. Yüzde 111 seviyesine ulaştı. ING Türkiye, bankanın sürdürülebilirlik bağlantılı ilk işlemi olma özelliği taşıyan 300 milyon avro tutarında sendikasyon kredisine, 11 ülkeden 22 bankanın katılımıyla imza attı.
23.06.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiyor, artık yapılamayacak. Zorunlu oluyor. BDDK resmen duyurdu. Bankalara veya müşterilere ait bilgileri öğrenenler, üçüncü bir kişiye açıklayamayacak. Banka müşterisi olduğunu gösteren her türlü bilgi sır niteliğinde olacak. Çalışanlar görevden ayrılsa bile bu zorunluluk geçerli olacak. Öte yandan bankaların Bilgi Paylaşım Komitesi kurmaları zorunlu olacak. Bankadan alınacak hizmetler için bu müşteri bilgilerinin paylaşımı ön şart olamayacak.
4.06.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hemen kontrol edin. Son gün 15 Haziran. Hepsi devredilecek. Dev banka müşterilerine kararı açıkladı. Kullanmadığınız hesabınızda paranız kalmış olabilir. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre banka müşterilerinin 10 yıldır işlem görmeyen mevduat, emanet ve alacakları Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu’na devredilecek. 15 Haziran tarihine kadar en yakın banka şubesine başvurulması gerekiyor.
21.05.2021 Ekonomi
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru...
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru... QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru. Dev banka müşterisi olanlar için açıklama yaptı. Ve belli oldu Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için detaylar adım adım anlatıldı. Görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan herkes için kredi fırsatı sunuldu. 3 ay ödeme yapılmayacak. 3 yıl vadeli kredide faiz oranları yüzde 1,39'dan başlıyor. Kredinin detayları...
12.05.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
Bankalar ile ilgili flaş karar! Değişti, yarın başlıyor
Bankalar ile ilgili flaş karar! Değişti, yarın başlıyor Bankada hesabı olan herkes için geçerli. Tamamen değişti. Bankacılık sektöründe yarın yeni bir dönem başlıyor. Müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı yapılabilecek.
30.04.2021 Ekonomi
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Faiz oranlarında değişikliğe gidiliyor. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi. Yeni faiz oranları belirlendi. Sayılı günler kaldı. Faizler mayıs ayında değişecek. Acil ihtiyacı olan vatandaşlar bu tarihten önce avans hesaplarından nakit çekerlerse karlı çıkacaklar.
28.04.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ve belli oldu, değişiyor
İş Bankası resmen duyurdu! Ve belli oldu, değişiyor İş Bankası harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. Flaş değişiklik kararı! Bankada hesabı olan, kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri ilgilendiriyor. Alınan yeni karar 12 Nisan tarihi itibarı ile uygulanmaya başlayacak. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada mesai saatlerinin değiştirileceği duyuruldu.
8.04.2021 Ekonomi
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor Bankalarda yeni dönem başlıyor. Zorunluluk kalkıyor. BDDK duyurdu. Yapılan açıklamada yeni bankacılık sisteminin detayları paylaşıldı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarih netleşti. Bankalarda yeni dönem 1 Mayısta başlıyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankacılıkta dijital dönüşüm gerçekleşiyor. Artık şubelere gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.
1.04.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları...
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları... DenizBank resmen duyurdu ve tamamen değişti. Kredi kartları ile ilgili önemli açıklama geldi. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerine yeniliği duyurdu. Kredi kartlarında değişiklik yapıldı ve dikey olarak tasarlandı. Kart numarası ise arka yüze taşındı. Ön yüzünde de sadece isim yazıyor. Fiziksel olarak kart ihtiyacı ortadan kaldırıldı, saniyeler içinde kullanılabiliyor. Başvurular onaylandığı takdirde sanal kart bilgileriyle hemen işlem yapılabiliyor. Öte yandan indirim ve özel ayrıcalıklarla ilgili de duyuru yapıldı.
30.03.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu Bankalarda bir dönem sona eriyor. Tamamen değişiyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiren karar! Bankacılıkta bir dönüm noktası oluşturacak karar tüm müşterilere duyurdu. Değişim tarihi mayıs olarak belirlendi. Bankada hesabı olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken herkesi kapsıyor. Tüm bankacılık işlemleri değişiyor. İmza zorunluluğu kalkıyor. Bankacılıkta uzaktan müşteri olma dönemi Mayıs ayında başlıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek.
28.03.2021 Ekonomi
Emekliye müjde! Bin 600 lira ödeniyor
Emekliye müjde! Bin 600 lira ödeniyor Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödeme miktarları arttırıldı. Tek tek açıklandı. Sadece emekli vatandaşlar değil aynı zamanda dul ve yetim aylığı alanlar da yararlanıyor. 1 Mart tarihinden itibaren emekli olan vatandaşlar ve 3 yıllık taahhüt süresi dolan kişiler, maaşlarına göre 500 liradan bin 600 liraya varan promosyon ödemesi alacak. Ödemeler 3 yıl için nakit olarak veriliyor. Peki emekliler ne kadar promosyon alacak, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, yüksek emekli promosyonu nasıl alınır, emekli promosyonu almak için şartlar neler? İşte maaşa göre bankaların verdiği promosyon tutarları...
28.03.2021 Emekli
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar...
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Bankada hesabı olan müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yaptığı duyuruda mart sonuna kadar başvurulması durumunda 3 ay boyunca hizmetin ücretsiz olacağını belirtti. İşletmelerin kolay ve güvenli ödeme almalarını sağlayan teknolojiden bahsedildi. Akbank, KOBİ'ler için hızlı ve güvenli ödeme hizmeti sunan Cebe POS ürünü kapsamında esnaf ve noter odaları ile iş birlikleri yapıyor. İşte detaylar...
17.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Müşteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka müşteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.