Efsane

Efsane

Son dakika efsane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan efsane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını efsane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Efsane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan efsane gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.680 efsane haberi bulunmuştur. Tüm efsane haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
23.04.2024 Magazin
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi Roman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024 Magazin
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş!
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş! Futbolu bıraktıktan sonra Eyüpspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Arda Turan, ilk sezonunda şampiyon olarak Trendyol Süper Lig'e yükseldi. Rakiplerine fark atan efsane isim, Süper Lig'e yıldız bir transferle merhaba demek istiyor. Barcelona alt yapısından tanıdığı yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen genç çalıştırıcı, tüm bağlantılarını bu isim için kullanacak. Eyüpspor yönetimi de bu transfer için çalışmalara başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
16.04.2024 Futbol
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un unutulmaz ismi Del Piero, Kenan Yıldız için siyah-beyazlı kulübe öneride bulundu.
13.04.2024 Süper Lig
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
8 Nisan Güneş tutulmasının efsanesi 3 burç olacak! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun asıl hikayesi başlıyor!
8 Nisan Güneş tutulmasının efsanesi 3 burç olacak! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun asıl hikayesi başlıyor! Koç burcunun en güzel derecelerinden birisi olan 19. derecedir ve savaşı, mücadeleyi anlatır, diyen astrolog Aygül Aydın, 8 Nisan Güneş Tutulmasının 12 burç için etkisini anlattı. Efsane gelişmelerin yaşanacağı bu tutulma sonrası asıl hikayesi başlayacak burçları da sıraladı. İşte Güneş Tutulmasında Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
4.04.2024 Astroloji
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı ‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Adını gizlediği erkek arkadaşıyla çekildiği karesine yazdığı "Kocam benim" mesajıyla kafa karıştıran Önal'ın, evlenip evlenmediği merak konusu oldu.
3.04.2024 Magazin
Adanaspor'un acı günü! Başsağlığı mesajı yayınladılar
Adanaspor'un acı günü! Başsağlığı mesajı yayınladılar Adanaspor'un efsane kaptanı Vedat Bayraktar (74) hayatını kaybetti.
1.04.2024 Adana
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı Geçtiğimiz yıllarda Adana’da gerçekleştirilen ve Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren Çukurova Rock Festivali bu yıl da müzikseveleri ağırlamaya devam edecek.
30.03.2024 Adana
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Magazin
Fenerbahçe'de kriz patladı! Ali Koç dediğini yapacak, Aziz Yıldırım elinin tersiyle itti
Fenerbahçe'de kriz patladı! Ali Koç dediğini yapacak, Aziz Yıldırım elinin tersiyle itti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de tarihi günlerden biri olması beklenen 2 Nisan'a sayılı günler kaldı, heyecan arttı. Gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'da ligden seçilme dahil olmak üzere birçok konu görüşülecek. Efsane Başkan Aziz Yıldırım'ın da kongreye gidip gitmeyeceği belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Adana'nın gizli cenneti! Görenler hayran kalıyor
Adana'nın gizli cenneti! Görenler hayran kalıyor Küp şelaleleri Adana'nın Aladağ ilçesinde yer alıyor. Bu coğrafyada bulunan yaban hayatı ve doğa güzellikleri de bölgenin öne çıkan güzellikleri arasında yer alıyor. Türkiye genelinde gezilip görülmesi gereken yerler arasında gösterilen Küp Şelaleleri ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.
25.03.2024 Adana
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Doğa harikası Adana’nın gizli kalmış cenneti: Küp Şelalesi
Doğa harikası Adana’nın gizli kalmış cenneti: Küp Şelalesi Küp şelaleleri Adana'nın Aladağ ilçesinde yer alıyor. Bu coğrafyada bulunan yaban hayatı ve doğa güzellikleri de bölgenin öne çıkan güzellikleri arasında yer alıyor. Türkiye genelinde gezilip görülmesi gereken yerler arasında gösterilen Küp Şelaleleri ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.
22.03.2024 Adana
Adana'nın unutulmaz efsaneleri herkesi büyüledi! Anavarza, Lokman Hekim, Şahmaran...
Adana'nın unutulmaz efsaneleri herkesi büyüledi! Anavarza, Lokman Hekim, Şahmaran... Adana Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi. Tarihi ve doğal güzelliği ile ön plana çıkan Akdeniz'in incisi olan şehrimiz efsane ile de adından söz ettiriyor. İşte görenin hayran kaldığı Adana ilinden bazı efsaneler...
20.03.2024 Adana
Tarih kokan şehir Adana’ya gidenlerin en çok ziyaret ettiği piknik alanları
Tarih kokan şehir Adana’ya gidenlerin en çok ziyaret ettiği piknik alanları Türkiye’nin güneyinde yer alan, kültürü, tarihi ve havası ile kendisine has bir kent olan Adana’da hem yerli halkın hem de şehre misafir olarak gelenlerin rahat bir nefes alabileceği birçok mesire ve piknik alanı bulunuyor. İşte Adana'daki en güzel piknik alanları...
18.03.2024 Adana
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Efsane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki efsane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.