Düğüm Salonu

Düğüm Salonu

Son dakika Düğüm Salonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Düğüm Salonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Düğüm Salonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğüm Salonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğüm salonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 düğüm salonu haberi bulunmuştur. Tüm düğüm salonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etleri baharatlayın ama tuzlamayın
Etleri baharatlayın ama tuzlamayın Bahar geldi şimdi mangal zamanı. Jet Sosyete’nin kebapçı Talip’i Şahin Irmak da sıkı mangalcılardan. Mangalın püf noktalarını Şahin’den dinledik...
27.04.2018 Arşiv
Beyaz Show konukları kimler? (16 Mart 2018 Cuma)
Beyaz Show konukları kimler? (16 Mart 2018 Cuma) Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen talk-show programı Beyaz Show yine birbirinden değerli konuklarıyla ekrana gelecek. Beyaz Show'un bu akşamki bölümünde kimler konuk olacak? Neler yaşanacak? İşte Beyaz Show fragmanı ve tüm ayrıntılar...
16.03.2018 Gündem
İrem Sak: Kazanan her zaman aşk olmalı
İrem Sak: Kazanan her zaman aşk olmalı İrem Sak son filmi Düğüm Salonu ile gelin olarak karşımızda. Oyunculuğun bir terapi olduğunu anlatan Sak, “Çocuksu ve kadınsıyım” diyor.
9.03.2018 Arşiv
Yanlış damadı öptü
Yanlış damadı öptü BKM’nin olaylı düğün komedisi “Düğüm Salonu” 16 Mart’ta vizyona giriyor.
5.03.2018 Magazin
Hıyarlı Baba çok riskliydi
Hıyarlı Baba çok riskliydi Hıyarlı Baba karakteriyle şöhreti yakalayan Şahin Irmak, nişanlısı Asena Tuğal ile Bebek’teydi.
31.01.2018 Magazin
Eğlenceli bir düğün hikayesi: Düğüm Salonu
Eğlenceli bir düğün hikayesi: Düğüm Salonu Çekimleri İzmir’de devam eden 'Düğüm Salonu' filminin ekibi, sette yerel basını ağırladı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın evsahibi olduğu basın toplantısında, filmin yönetmeni Hakan Algül ve kalabalık oyuncu kadrosu ile renkli kareler ortaya çıktı.
27.09.2017 Kültür Sanat
Şahin Irmak’ın ilk filmine dev kadro!
Şahin Irmak’ın ilk filmine dev kadro! Başarılı oyuncu Şahin Irmak senaristliğe soyundu.
24.08.2017 Televizyon
Gonca Vuslateri'nin yeni projesi belli oldu!
Gonca Vuslateri'nin yeni projesi belli oldu! Gonca Vuslateri'nin yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı merak konusuydu.
16.08.2017 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsüne anayasal güvence teklifi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsüne anayasal güvence teklifi açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Şule Yüksel Şenler Vakfı Hizmet Binası Açılış Programı'nda konuştu. Başörtüsüne anayasal güvence hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Düne kadar ahkam kesenler şimdi yan çiziyor. Anayasal teklifimizle ilgili ziyareti kabul etmediler, işte bunlar bu kadar dürüst. Başörütüsü ve aile konusunda ipe un serilmesini ne millet ne kadınlarımız affeder. 400'ün altında bir Meclis aritemetiği oluşursa millete gideriz." diyerek muhalefete tepki gösterdi.
16.01.2023 Gündem
Genç kızı şarj kablosuyla bağlayıp istismarda bulundu
Genç kızı şarj kablosuyla bağlayıp istismarda bulundu İstanbul Şişli’de skandal bir tecavüz olayı meydana geldi. Şüpheli kuaför salonu sahibi, daha önce yanında çalışan genç kızı evine çağırdı. Burada ‘Ya bedenine zarar veririm ya da benim olursun' şeklinde tehdit ettiği genç kızın ellerini şarj kablosu ile bağladı ve jiletle korkutarak cinsel saldırıda bulundu. Olay sonrası şüpheli tutuklandı. Hakkında dava açılan şüpheli Ağır Ceza’da yargılanacak.
6.08.2020 Yaşam
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes: 85-69
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes: 85-69 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin altıncı maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 85-69 mağlup ederek seride durumu 3-3'e getirdi.
19.06.2019 Basketbol
Aşkın yaşı 17’ydi baba...
Aşkın yaşı 17’ydi baba... Mardin’in Nusaybin ilçesinde geçen yıl şehit olan Binbaşı Ahmet Karaman’ın kızı Zühre Karaman’ın sosyal medyada paylaştığı mektup yürekleri burktu
29.09.2021 Gündem
Hedef galibiyet!
Hedef galibiyet! Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 Turu E Grubu’ndaki 13. hafta maçında yarın İstanbul’da İspanya temsilcisi Unicaja Malaga ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.
27.03.2013 Futbol
Çetin Emeç Özel Ödülü Şimşek'in
Çetin Emeç Özel Ödülü Şimşek'in "Çetin Emeç Özel Ödülü"ne, Gazeteci Abdurrahman Şimşek layık görüldü.
8.03.2010 Magazin
Ertuğrul Günay VATAN'A konuştu!
Ertuğrul Günay VATAN'A konuştu! AK Parti cami cemaati denilen kitleyi insan hakları, AB, özgürlükler gibi kavramlarla tanıştırdı
18.09.2009 Arşiv
Genç türbanlılar rahatsız!
Genç türbanlılar rahatsız! AKP ve MHP'nin üzerinde mutabakat sağladığı 'başörtüsü bağlama' şekline sokaktan, başını örten genç kadınlardan farklı tepki geldi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düğüm Salonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğüm salonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.