Dublin

Dublin

Son dakika dublin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dublin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dublin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dublin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dublin gelişmeleri de dahil olmak üzere 374 dublin haberi bulunmuştur. Tüm dublin haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA, final maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı!
UEFA, final maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı! UEFA'nın kulüp organizasyonlarında final maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Fransız François Letexier olacağı açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçlarının ardından Atalanta ile Bayer Leverkusen finale yükseldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Aston Villa'yı sahasında da 2-0 yenen Olympiakos adını finale yazdırdı.
9.05.2024 Şampiy10
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Ligi yarı final 2024 maçları saat kaçta?
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Ligi yarı final 2024 maçları saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final nihayet başlıyor. İlk maçlar Fransa ve İtalya'da 2 maç oynanacak.
3.05.2024 Şampiy10
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen ve alkollü olduğu belirlenen kadın, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sol ayağım 1954 senesinde İrlandalı yazar Christy Brown tarafından kaleme alınmıştır. Eser, yazarın kendi hayatını anlatır ve otobiyografi türündedir. 
21.12.2023 Eğitim
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sol ayağım 1954 senesinde İrlandalı yazar Christy Brown tarafından kaleme alınmıştır. Eser, yazarın kendi hayatını anlatır ve otobiyografi türündedir. 
20.12.2023 Eğitim
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oluyor!
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oluyor! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu! Şampiyonlar Ligi A Grubunu üçüncü sırada bitiren Galatasaray, artık yoluna UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu’nda devam edecek. Temsilcimiz Galatasaray'ın 8 muhtemel rakibi, yarın oynanacak maçlar sonrasında netleşecek.
13.12.2023 Galatasaray
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda’nın başkenti Dublin'de düzenlenen Avrupa Parlamento Başkanları Konferansı’nda, “Türkiye’nin Kıbrıs’ta, Azerbaycan’ın ise Karabağ’da işgalci olduğunu” iddia eden Rum temsilciye sert şekilde yanıt verdi.
28.09.2023 Gündem
7 Maçta 2070 Oran Tutturdu, 90+2’de Gelen Golle 37 bin 799 TL Kazandı!
7 Maçta 2070 Oran Tutturdu, 90+2’de Gelen Golle 37 bin 799 TL Kazandı! Misli, yeni sezonda da yine daha yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi cuma akşamı oynanan maçlardan oluşturduğu 7 maçlık İddaa kuponuyla tam 2070 oran yakaladı. 20 TL’lik kupon oynayan üye tam 37 bin 799 TL kazandı.
4.09.2023 İddaa
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyerek grup aşamasına kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. İşte detaylar...
1.09.2023 Futbol
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.
26.07.2023 Magazin
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Hull City'den sonra bir kulübü daha satın aldı
Hull City'den sonra bir kulübü daha satın aldı Daha önce Hull City'i satın alarak özellikle İngiltere'de oldukça gündem olan Acun Ilıcalı bu sefer de İrlanda kulübü Shelbourne FC'nin sahibi oldu.
9.06.2023 Futbol
İrlanda’dan toplamda 10 milyon Euro’luk yardım
İrlanda’dan toplamda 10 milyon Euro’luk yardım İrlanda Dışişleri Bakanı Michael Martin, dün İrlanda’nın 8 milyon Euro’luk yardım yapacağını duyurdu, İrlanda'nın bununla birlikte yardımları toplamda 10 milyon Euro’ya ulaştı. Öte yandan İrlanda Uluslararası Gelişme Bakanı Sean Fleming, Türkiye’nin Dublin Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay’ı ziyaret ederek yardım çalışmaları hakkında bilgi aldı.
15.02.2023 Dünya
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki!
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki! Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, 1985-2011 arasında birçok projede rol aldı. Sosyal medya hesabından 1987 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı, yazdığı mesajında yaş konusuna takılanlara tepki gösterdi.
13.11.2022 Magazin
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler…
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler… O Kız dizisinin dizi macerası başlıyor. O Kız'ın dizisinin başrol oyuncularından Ozan karakterine hayat veren Cengiz Orhonlu’nun hayatı ise merak konusu oldu. Kamuran Akkor'un torunu da olan O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
21.09.2022 Televizyon
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı!
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı! İstanbul dünyaca ünlü İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys’i ağırlamaya hazırlanıyor. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen iki gece üst üste sahne alacak Arctic Monkeys binlerce müziksevere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Ön grup olarak indie rock’ın yükselen isimlerinden, ‘Cheer Up Baby’, ‘Falling In’ ve ‘My Honest Face’ single’ları ve son albümleri “It Won't Always Be Like This” ile kısa zamanda İngiltere ve İrlanda’da müzik listelerine bir numaradan girerek eleştirmenlerden tam not alan Inhaler sahne alacak! Peki, Arctic Monkeys konseri ne zaman? İşte detaylar...
28.07.2022 Kültür Sanat
Koronavirüsün yeni belirtileri ortaya çıktı!
Koronavirüsün yeni belirtileri ortaya çıktı! Türkiye ve dünya genelinde Covid-19 pandemisi yeni varyantlarla etkisini sürdürürken, İngiltere'den Omicron BA.5 alt varyantının belirtileriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
22.07.2022 Sağlık
Ev sahibini parçalayıp yedi! 'Dünyadaki kötülüğü bitirmek için yaptım'
Ev sahibini parçalayıp yedi! 'Dünyadaki kötülüğü bitirmek için yaptım' Şizofreni hastası Sevario Bellante satranç oynarken tartıştığı ev sahibini öldürdü. Daha sonra cesedi parçalayan Bellante, ev sahibinin bazı organlarını ve uzuvlarını yedi.
9.07.2022 Dünya
THY'ye Apex'ten iki ödül birden
THY'ye Apex'ten iki ödül birden Türk Hava Yolları (THY), 1,2 milyon yolcunun oylarıyla belirlenen APEX (Airline Passenger Experience) 2022 yılı yolcu değerlendirmesinde Avrupa'nın 'En İyi İkram ve Servis' ile 'En İyi Koltuk Tasarımı' kategorilerinde ödüle layık görüldü. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, APEX ödülleriyle ilgili olarak, "Seyahati sadece ulaşım olarak görmüyor, yolculuğu gökyüzünde keyifli, konforlu bir deneyim olarak yorumluyoruz" dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca...
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca... Ülkenin gördüğü en tehlikeli tecavüzcü ve katillerden biri olan 75 yaşındaki John Shaw 46 yıl sonra ilk kez bir günlüğüne halkın içine karıştı. Katilin dışarı çıkar çıkmaz ilk yapmak istediği şeyi duyanlar ise şaşkına döndü.
24.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinden alındı!
Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinden alındı! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Altay Cengizer görevden alındı. Cengizer, 7 Aralık 2019'da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atanmıştı. UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine ise Prof. Dr. Gülnur Aybet getirildi. Peki, Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında?
20.11.2021 Gündem
Fransa'dan Afganistan kararı: Kabil Büyükelçisini çekiyor
Fransa'dan Afganistan kararı: Kabil Büyükelçisini çekiyor Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkesinin Kabil Büyükelçisinin şimdilik Afganistan’da kalmayacağını söyledi.
26.08.2021 Dünya
UEFA kararını verdi! 2023 Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da
UEFA kararını verdi! 2023 Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da UEFA; 2021/22 ve 2022/23 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi grup kura çekimlerinin İstanbul'da yapılacağını açıklarken 2023 Şampiyonlar Ligi finalinin de İstanbul'da oynanacağını duyurdu.
16.07.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Dublin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dublin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.