Hakem

Hakem

Son dakika hakem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakem gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.888 hakem haberi bulunmuştur. Tüm hakem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler Süper Lig'de bu haftanın hakemleri belli oldu. İşte Galatasaray-Sivasspor ve Konyaspor-Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemler...
2.05.2024 Fenerbahçe
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor Türk hakemliğinin yapısında yeni reformlara imza atacak olan TFF’nin yol haritası belli oldu. Uzun süredir üzerinde çalışılan proje yeni sezondan itibaren hayata geçirilecek. İşte detaylar...
1.05.2024 Süper Lig
Yabancı VAR hakemlerinin performansı belli oldu
Yabancı VAR hakemlerinin performansı belli oldu Süper Lig'de yabancı VAR hakemleri üç haftada görev yaptıkları 12 karşılaşmada kritik kararlara imza attılar. İşte yabancı Video Asistan Yardımcı Hakemlerin performansları.
30.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek oyuna devam edemedi
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek oyuna devam edemedi Fenerbahçe’de sakatlanan İsmail Yüksek, Beşiktaş karşılaşmasına devam edemedi. Bayer Leverkusen'in derbide izlediği İsmail Yüksek, 18'inci dakikada kenara geldi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Derbide düdük Volkan Bayarslan’ın! Misli editörleri dev derbi öncesi hakem Bayarslan’ı mercek altına aldı…
Derbide düdük Volkan Bayarslan’ın! Misli editörleri dev derbi öncesi hakem Bayarslan’ı mercek altına aldı… Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak derbide Fenerbahçe, evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. Dev karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.
27.04.2024 İddaa
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı!
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı! Euroleague'in tanınmış hakemi Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı.
27.04.2024 Şampiy10
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadelenini VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.
26.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Fenerbahçe
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Icardi'den olay Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı
Icardi'den olay Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu?
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu? Benjamin Brand kimdir, hangi üniversiteden mezunu, nereli ve nerede okudu? Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR’ı hakem Benjamin Brand ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.
23.04.2024 Şampiy10
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev! UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.
23.04.2024 Futbol
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi Sivasspor-Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Alman hakem Benjamin Brand görev yapacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.
21.04.2024 Galatasaray
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Kadıköy'de Fenerbahçe - Olympiakos karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk maçı Yunanistan'da oynamış ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Alman hakem Tobias Stieler'in yöneteceği rövanş müsabakası 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak. İki farklı galibiyetle sahadan ayrılması halinde tur atlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi?
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarından en heyecanlısı bu akşam oynanıyor. 3-3'lük ilk maçın rövanşında karşı karşıya gelecek olan taraflardan kazanan ekip adını yarı finale yazdıracak. UCL tarihinin belki de en önemli maçlarından biri olacak Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi yayınlanacak?
17.04.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Hakem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.