Diego Maradona

Diego Maradona

Son dakika Diego Maradona haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diego Maradona ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diego Maradona haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diego Maradona

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diego maradona gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 diego maradona haberi bulunmuştur. Tüm diego maradona haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Kupası finalinde Arjantin - Fransa karşı karşıya! İlk 11'ler belli oldu
Dünya Kupası finalinde Arjantin - Fransa karşı karşıya! İlk 11'ler belli oldu Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda final zamanı... Yarı finalde Hırvatistan'ı 3-0 yenen Lionel Messi'li Arjantin, kupanın sürpriz ekibi Fas'ı 2-0'la geçen Kylian Mbappe'li Fransa ile finalde kozlarını paylaşacak. Günün dev mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu
18.12.2022 Şampiy10
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022 Futbol
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı?
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı? Ballon d'Or ödül töreni bu akşam veriliyor. Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen "Ballon d'Or" (Altın top), her yıl, bir önceki sezonda yerel ligler ve kıta kupalarında en başarılı performansı gösteren futbolcuya veriliyor. Peki, Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ballon D'or canlı yayın ile izlenebilecek mi? Ballon D'or canlı izle seçeneği var mı?
17.10.2022 Şampiy10
Maradonanın 1986 Dünya Kupasında giydiği 10 numaralı forması müzayedede satılacak
Maradonanın 1986 Dünya Kupasında giydiği 10 numaralı forması müzayedede satılacak Arjantinli ünlü futbolcu Diego Maradona'nın 1986 Dünya Kupası'nda İngiltere ile Arjantin arasında oynanan karşılaşmada giydiği ve ünlü Tanrının Eli ile Yüzyılın Golü adı verilen iki golünü attığı forması 20 Nisanda açık artırma için tekliflere açılacak.
16.04.2022 Dünya
Napoli'de Maradona'yı geride bırakan adam
Napoli'de Maradona'yı geride bırakan adam Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldızı Marek Hamsik için Göteborg'un Sportif Direktörü Pontus Farnerud çok çarpıcı ifadeler kullandı.
21.06.2021 Trabzonspor
Efsane isim Maradona'nın otopsi raporu ortaya çıktı!
Efsane isim Maradona'nın otopsi raporu ortaya çıktı! Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden futbol efsanesi Diego Armando Maradona'nın otopsi raporu ortaya çıktı. Arjantinli efsanenin ölmeden önce alkol ve uyuşturucu madde almadığı ancak kalp ritmini bozabilen depresyon ilaçları kullandığı tespit edildi.
24.12.2020 Futbol
TFF'den Maradona kararı! Tüm maçlarda...
TFF'den Maradona kararı! Tüm maçlarda... Türkiye liglerinde hafta sonu oynanacak bütün resmi maçlarda hayatını kaybeden Maradona anısına saygı duruşunda bulunulacak.
26.11.2020 Futbol
Futbol efsanesi Diego Maradona tutuklandı!
Futbol efsanesi Diego Maradona tutuklandı! Efsane futbolcu Diego Maradona, eski kız arkadaşı Rocio Oliva'ya olan 5 milyon Euro'luk tazminatı ödemediği gerekçesiyle ülkesi Arjantin'e dönerken havaalanında tutuklandı.
23.05.2019 Futbol
Binali Yıldırım: Mahalle maçları geri geliyor
Binali Yıldırım: Mahalle maçları geri geliyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul’un 961 mahallesinde ‘Mahalle Maçı’ ruhunu canlandıracak.
19.03.2019 Futbol
River ve Boca, Bernabeu'ya karşı
River ve Boca, Bernabeu'ya karşı Maç öncesinde çıkan olaylar nedeniyle iki kez ertelenen Libertadores Kupası finali rövanşının, Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanması kararına River Plate ve Boca Juniors kulüpleri itiraz etti.
30.11.2018 Futbol
Maradona, Meksika'da galibiyetle başladı!
Maradona, Meksika'da galibiyetle başladı! Arjantin'in efsane futbolcularından Diego Maradona'nın çalıştırdığı Meksika İkinci Lig ekiplerinden Dorados, konuk ettiği Tapachula'yı 4-1 mağlup etti.
18.09.2018 Futbol
Diego Maradona'nın yeni adresi belli oldu!
Diego Maradona'nın yeni adresi belli oldu! Arjantin'in yaşayan efsane oyuncularından Diego Armando Maradona, Dorados de Sinaloa’nın yeni teknik direktörü oldu.
7.09.2018 Futbol
Diego Maradona: Ben bir Filistinliyim
Diego Maradona: Ben bir Filistinliyim Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, bir araya geldiği Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’a, "Ben Filistinliyim" dedi.
16.07.2018 Arşiv
Emenike'den Maradona'ya: Gördüğüm en aptal adam
Emenike'den Maradona'ya: Gördüğüm en aptal adam Emmanuel Emenike, Arjantin-Nijerya maçına tribünde yaptığı hareketlerle damga vuran Diego Maradona’ya sert ifadelerle yüklendi.
28.06.2018 Arşiv
Dünya Kupası grupları belli oluyor
Dünya Kupası grupları belli oluyor 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan 32 takımın grupları, Rusya'nın başkenti Moskova'da yarın düzenlenecek kura çekimi ile belirlenecek.
30.11.2017 Arşiv
Maradona ameliyat edildi
Maradona ameliyat edildi Omzundan operasyon geçiren efsanevi futbolcunun sağlık durumu iyi.
13.11.2017 Spor Magazin
Maradona Venezuela'da futbol yorumculuğu yapacak
Maradona Venezuela'da futbol yorumculuğu yapacak Arjantinli efsanevi futbol yıldızı Diego Maradona, Venezuela Devlet Televizyonu Telesur'da yorumculuk yapmak üzere sözleşme imzaladı.
8.11.2017 Spor Magazin
Maradona: "Asker üniformasını giyer, emperyalizme karşı savaşırım"
Maradona: "Asker üniformasını giyer, emperyalizme karşı savaşırım" Dünya futbolunun efsane isimlerinden Arjantinli Maradona, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'ya destek çıkarak, "gerekirse emperyalizme karşı savaşacağını" söyledi.
8.08.2017 Futbol
Diego Maradona: Cristiano Ronaldo keşke Arjantinli olsaydı
Diego Maradona: Cristiano Ronaldo keşke Arjantinli olsaydı Dünya futbolunun efsane isimlerinden Diego Maradona, adı sürekli Lionel Messi'yle kıyaslanan Cristiano Ronaldo'yu övgü yağmuruna tuttu
20.06.2017 Arşiv
Romario: "Maradona ve Messi'den daha iyiydim"
Romario: "Maradona ve Messi'den daha iyiydim" Brezilyalı efsane oyuncu Romario, futbol oynadığı dönemde Diego Maradona ve Lionel Messi'den daha iyi bir performans sergilediğini söyledi.
26.04.2017 Futbol
Maradona'nın eski sevgilisi, yatak sırlarını anlattı!
Maradona'nın eski sevgilisi, yatak sırlarını anlattı! Dünya futbolunun efsane ismi Diego Maradona'nın sekiz yıllık ilişki yaşadığı ve Diego Fernando isminde bir de oğlu olduğu eski hayat arkadaşı Veronica Ojeda, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.04.2017 Futbol
Efsane isim resmen FIFA'da
Efsane isim resmen FIFA'da FIFA, dünyaca ünlü Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona'yı göreve getirdiğini resmen açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Diego Maradona'ya büyük tepki
Diego Maradona'ya büyük tepki Nesli tükenmekte olan antilobu öldürüp sonrasında poz veren efsane futbolcuya tepki yağdı
23.12.2016 Futbol
Maradona, Castro için: "2. babam gibiydi"
Maradona, Castro için: "2. babam gibiydi" Dünya futbol tarihinin ünlü yıldızlarından Arjantinli Diego Maradona, Küba devrimi lideri Fidel Castro'nun ölümünü Buenos Aires'ten telefonla aranması sonucu öğrendiğini, şok yaşadığını belirterek 'Son derece üzgünüm. O benim için ikinci bir baba gibiydi" dedi.
23.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Diego Maradona ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diego maradona haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.