Devlet Koruması

Devlet Koruması

Son dakika devlet koruması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devlet koruması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devlet koruması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Koruması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet koruması gelişmeleri de dahil olmak üzere 850 devlet koruması haberi bulunmuştur. Tüm devlet koruması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında!
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında! Konya‘nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşında nişanlandırılan C.S. ile 28 yaşındaki Ali G.’nin aileleri tepki çeken olayı skandal ifadelerle savunarak, durumun normal olduğunu söyledi... C.S.’nin babası Osman S. “Bu olay ilk kez yaşanıyormuş gibi abartıldı” derken, yengesi, “Kızımız 13 değil 14 yaşında. İri duruyor diye okula göndermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Gündem
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış 13 yaşında nişanlandırılan kız devlet korumasına alındı. Konya'nın Beyşehir ilçesinde ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılan 13 yaşındaki C.S., savcılık kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alınıp, yurda yerleştirildi. C.S.'nin ilk ifadesinde ise nişanın kendi isteğiyle yapıldığını, ailesinin baskısı olmadığı ve nişanlısını da sevdiğini söylediği öğrenildi.
11.12.2023 Gündem
Çöp evde teyzesinin alıkoyduğu Cem Muhammet ile ilgili yeni gelişme
Çöp evde teyzesinin alıkoyduğu Cem Muhammet ile ilgili yeni gelişme Bursa'da, teyzesi Kamuran Pınar Acar (45) tarafından kaçırıldığı öne sürülen ve çöp ev haline gelen dairede kilitli odada 1 yıl boyunca alıkonulan Cem Muhammet A. (10) ile annesi Yasemin Acar (49), isimlerini değiştirecek. Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Antalya Çocuk Evleri Sitesi’nde devlet koruması altına alınan oğluyla eylül ayından beri birlikte yaşamaya başlayan Yasemin Acar, yeni bir hayat kurduklarını söyledi.
19.11.2023 Gündem
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu Dışarda arkadaşlarıyla gezen kızını bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babaya ceza yağdı. Erzurum'da 14 yaşındaki kızı D.Ş.'yi 24 yerinden bıçaklayarak yaralayıp, cinsel istismarda bulunmakla suçlanan E.S.Ş. (38), toplam 61 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.10.2023 Gündem
Bakanlıktan 'Devlet koruması altındaki çocuklar tarikat kampına yollandı' iddialarına yalanlama
Bakanlıktan 'Devlet koruması altındaki çocuklar tarikat kampına yollandı' iddialarına yalanlama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında, 'Devlet koruması altındaki çocuklar 40 günlük tarikat kampına yollandı' şeklindeki iddialara ilişkin açıklama yayınlandı.
2.08.2023 Gündem
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu Şanlıurfa'da 2 yıl önce evlenmeyi kabul etmeyen 13 yaşındaki kızı Amara Dwla’yı üzerine tiner dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan baba Ahmet Mohammed Dwla, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
12.07.2023 Yaşam
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme Bursa'nın Nilüfer ilçesinde oğlu ile eski kayınpederi Halil A.'yı (74) darbettiği suçlamasıyla ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir'in (39), bu süreçte dışarı çıkamayan kızı P.A.A.'nın (3) durumuna ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü inceleme başlattı. İnceleme sonucunda küçük kızın devlet koruması altına alınıp, alınmayacağı belli olacak.
1.06.2023 Yaşam
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katıldığı törenle, devletin koruması altında yetişen 732 gencin, kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı.
3.05.2023 Gündem
Özel gereksinimli 34 kişi, YHT heyecanı yaşadı
Özel gereksinimli 34 kişi, YHT heyecanı yaşadı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü ile çeşitli kurum ve kuruluşlarının iş birliğinde düzenlenen 'Hayat Senin Projesi' kapsamında, 'Elimi Tut ve Benimle Yürü' etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında, devlet koruması altında olan ve rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gören özel gereksinimli 34 kişilik grup, Ankara'dan YHT ile İzmit'e gitti.
2.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye genelinde tespit edilen şap hastalığı SAT-2 varyantı nedeniyle 9 Mart tarihinde ülke genelinde kapatılan hayvan pazarlarıyla ilgili olarak, "Aşının etkisi ile burada görülen hastalığın artık sönümlenme noktasına geldiği, mihraplardaki bu yaygınlığın artık kontrol altına alındığını önümüzdeki günlerde de inşallah bu yasağı kaldıracağımızı belirtmek isterim. Yani hayvan hareketlerimiz inşallah kısa süre sonra kamuoyuna yapacağımız açıklamalarla bunlarda serbest hale gelecek" dedi.
16.04.2023 Ekonomi
Adanalılar acılı şalgamdan dondurma üretti! 'İnanılmaz bir tat çıktı'
Adanalılar acılı şalgamdan dondurma üretti! 'İnanılmaz bir tat çıktı' Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
16.04.2023 Yaşam
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, devlet koruması altında sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi.
16.04.2023 Gündem
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu Konya'da uzun süre çocuk ağlama sesi duyan apartman sakinleri teras katta oturan komşuları Fatma G.'nin kızı 1,5 yaşındaki Asel'i evde yalnız buldu. Her odası çöplerle dolu evde bulunan Asel, hastanede tedavi altına alınırken anne Fatma G. hakkında 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.
27.03.2023 Gündem
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen Cem Muhammet A.'yı (9), devlet koruması altında kaldığı Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde ziyaret etti, satranç oynadı.
24.01.2023 Yaşam
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor'
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor' Cinsel tacize uğrayan çocuklar yaşadıklarını anlamlandıramıyor. Bu noktada yetişkin bireylerin davranışları büyük önem taşıyor. Bir çocuğun cinsel tacize mağruz kalması durumunda, bunun farkında olan kişilerin mutlaka şikayetçi olması gerekiyor. Savcılık çocuğa yönelik cinsel istismarı gördüğü halde şikayetçi olmayan kişiler hakkında ‘suçu bildirmeme’ suçundan soruşturma başlatıyor.
11.01.2023 Gündem
Devlet koruması atama başvurusu nasıl yapılır? Devlet korumasındaki gençler kamuya atanacak!
Devlet koruması atama başvurusu nasıl yapılır? Devlet korumasındaki gençler kamuya atanacak! Devlet korumasında yetişen gençler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek. Hak sahibi toplam 1041 genç, tercih işlemlerini bugünden itibaren 16 Aralık’a kadar yapabilecek.
6.12.2022 Personel Alımı
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuğa işkence! Kardeşleri devlet korumasına alındı...
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuğa işkence! Kardeşleri devlet korumasına alındı... Gaziantep'te, evde küçük kızı Firdevs'i aç bırakıp darbederek şiddet uyguladığı belirlenerek gözaltına alınan anne tutuklandı. Firdevs'in 3 kardeşi ise devlet korumasına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, zihinsel engelli annesinin şiddet uyguladığı 5 yaşındaki kız çocuğunun tedavisinin takip edildiğini açıkladı.
28.11.2022 Gündem
İnanılmaz olay! Mars'tan geldiğini söyledi, annesiyle kayboldu
İnanılmaz olay! Mars'tan geldiğini söyledi, annesiyle kayboldu Dünya bu haberi konuşuyor. Gizemli olay şok etkisi yarattı. Annesi tarafından 'garip' olarak tanımlanan Boris Kipriyanovich adlı Rus çocuk, Mars'tan geldiğini iddia ediyor. Bu iddiaları okuyanlar inanamazken çocuğun ve annesinin nerede olduğunu bilinmiyor. İşte gizemli haberin detayları...
15.11.2022 Dünya
Devlet korumasında yetişen 958 genç, kamuya atandı
Devlet korumasında yetişen 958 genç, kamuya atandı Devlet korumasında yetişen 958 gencin kamu kurumlarına ataması gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2003-2022 yıllarında toplam 36 bin 940 gencin kamuda istihdamını sağladıklarını söyledi.
27.09.2022 Ekonomi
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen Cem Muhammet'i (9), devlet koruması altında kaldığı Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde ziyaret etti, masa tenisi oynadı. Rektör Özkan, koruyucu ailelikle ilgili çağrıda bulundu.
9.09.2022 Yaşam
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Resmen değişti, zam sınırı geldi
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Resmen değişti, zam sınırı geldi Üniversiteye başlayacak milyonlarca genci ilgilendiren haber geldi. Ev kira artışlarının yüzde 25’le sınırlanmasının ardından yurt ücret artışlarıyla ilgili son dakika kararı verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, özel öğrenci yurt ücretlerine zam sınırlaması getirdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yurt ücretlerine yapılabilecek en yüksek zam oranı Yİ-ÜFE ve TÜFE toplamının yarısına eklenecek 5 puandan fazla olamayacak. Öte yanda, özel öğrenci yurtları şehit ve gazi çocuklarını, devlet koruması altındaki çocukları ve ücretsiz barındırabilecekler. İşte son dakika haberlerinin detayları...
9.09.2022 Ekonomi
KYK yurtlarında ücretsiz konaklama hakkından kimler faydalanabilecek? İşte KYK’da ücretsiz barınma hakkı olan öğrenciler!
KYK yurtlarında ücretsiz konaklama hakkından kimler faydalanabilecek? İşte KYK’da ücretsiz barınma hakkı olan öğrenciler! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 2022-2023 eğitim öğretim yılı KYK yurt başvurularını başlattı. Eğitim görecekleri okulların bulunduğu şehirlerde Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında eğitim boyunca kalmak isteyen öğrenciler başvurularını gerçekleştirirken, KYK yurtlarında kimlerin ücretsiz kalabileceğine yönelik sorgulamalar da arttı. Peki, KYK yurtlarında ücretsiz konaklama hakkından kimler faydalanabilecek? Kimler KYK yurtlarında ücretsiz kalabilir? İşte devlet yurtlarında ücretsiz barınma hakkı olan öğrencilerin listesi!
24.08.2022 Eğitim
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var?
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul’u kazanan öğrenciler şimdiden yurt arayışına girdi. İstanbul’da artan kiralar ve yurt ücretleri nedeniyle öğrenciler devlet yurtları ve belediyelerin özellikle de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurtlarını araştırıyor. Peki, İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? Kimler İBB yurtlarında kalabilir? İBB yurt başvuru şartları ne? İşte tüm detayları ile İBB yurtları ile ilgili bilmeniz gerekenler…
16.08.2022 Eğitim
Rektör Özkan açıkladı: Cem Muhammet'in kan değerlerini biraz toparladık, 300 gram aldı
Rektör Özkan açıkladı: Cem Muhammet'in kan değerlerini biraz toparladık, 300 gram aldı Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın (9) protein ağırlıklı beslendiğini belirterek, "Bize tekerlekli sandalyeyle getirmişlerdi. Şu an için kan değerlerini biraz toparladık. 300 gram aldı. Ciddi manada kas kaybı mevcut. Elimizden gelen titizliği gösteriyoruz" dedi.
27.07.2022 Gündem
Çocuklarının yanında uyuşturucu kullanan anne ve arkadaşları serbest
Çocuklarının yanında uyuşturucu kullanan anne ve arkadaşları serbest Konya'da 2 çocuğun yanında uyuşturucu madde kullanımının görüntülenmesi ile harekete geçen ekiplerin gözaltına aldığı anne Sema E. ile 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Görüntüleri çeken Sema E.’nin çocukları ise devlet korumasına alındı.
25.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Koruması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet koruması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.