Devlet Desteği

Devlet Desteği

Son dakika devlet desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devlet desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devlet desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.077 devlet desteği haberi bulunmuştur. Tüm devlet desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
BES'te yeni dönem başlıyor! İşte BES birikiminden kısmi çekişin şartları
BES'te yeni dönem başlıyor! İşte BES birikiminden kısmi çekişin şartları BES katılımcılarının ihtiyaç halinde birikimlerinin bir kısmını çekebilmesinin şartları netleşti. Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Buna göre sistemde minimum beş sene kalmış bir katılımcı, birikiminin yüze 50’lik kısmını devlet desteği ile birlikte alabilecek.
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar!
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından dolandırıcılar başta enflasyonu kullanarak emeklileri hedef almaya başladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı, "Sosyal medyada gördükleri içeriklere yönelik olduğu için de bu oltalama durumu çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyor. Dolandırıcılar amaçlarına ulaşabiliyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
2 bin 146 balcıya 25 milyon 75 bin 480 lira devlet desteği
2 bin 146 balcıya 25 milyon 75 bin 480 lira devlet desteği Bal üretiminde Türkiye ikincisi olan Adana’da 2 bin 146 balcıya devlet 25 milyon 75 bin 480 lira deste sağladı
17.03.2024 Adana
Depremzede kadın devlet desteğiyle yıkılan iş yerini ayağa kaldırdı! İstihdam sağlıyor
Depremzede kadın devlet desteğiyle yıkılan iş yerini ayağa kaldırdı! İstihdam sağlıyor Adana'nın Kozan ilçesinde asrın depreminde Adana’da iş yerini kaybeden ve ardından eşinden ayrılan Hediye Portakal, 3 çocuğu ile birlikte devlet desteği alarak yeniden iş yerini açtı.
8.03.2024 Adana
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir Çalışan milyonlar ile bil birlikte devlet desteği alan ya da banka hesabı olan milyonları kapsıyor. Birikmiş paranız olabilir. Devletin sunduğu engelli ve yaşlı aylıkları gibi ödemelerinin hesaplarına yatırıldığının farkına bile varmıyor. Peki, unutulan destek ödemeleri nasıl alınabilir? İşte adım adım bilinmesi gerekenler…
7.03.2024 Gündem
Yeni emeklilik reformu geliyor! Tarih öne çekilecek, yüz binlerce kişi erken emekli olacak
Yeni emeklilik reformu geliyor! Tarih öne çekilecek, yüz binlerce kişi erken emekli olacak Yeni emeklilik sistemi geliyor. Milyonlarca çalışan yakından takip ediyor. Detaylar netleşmeye başladı. Yüz binlerce kişi için erken emeklilik fırsatı doğuyor. Geçtiğimiz yıl hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan esnafa erken emeklilik ve ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi merakla bekleniyor. Peki emeklilikte reform niteliği taşıyan iki büyük düzenleme bu yıl hayata geçer mi? Erken emeklilikte şartlar neler, ev hanımlarına emeklilikte devlet desteği ne kadar olacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyor
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyor Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Birçok kişi devlet tarafından sağlanan desteklerle kendi işinin patronu oluyor. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan kadın girişimci Hafure Adak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK) aldığı destekle kurduğu modern tesiste günde 700 litre süt üretimi yapıyor.
14.02.2024 Gündem
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı''
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı'' Milletvekili Barut, narenciye üretimini bitirecek Yeşillenme Hastalığı'nı yayan zararlıya karşı acil, kapsamlı ve topyekün mücadele çağrısı yaptı
7.02.2024 Adana
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu Kredi desteği bekleyenleri çok yakından ilgilendiren açıklama geldi. Başvuru süreci başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden başvurabilecek. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak Çalışan, çalışmayan milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Emeklilik sistemi değişiyor. EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak.
2.02.2024 Çalışma Hayatı
Adana'da Türkiye'nin 6. 'Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu' kuruldu
Adana'da Türkiye'nin 6. 'Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu' kuruldu Adana’da Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu kuruldu. İstasyon çalışanları Alper Gezeravcı’nın da içerisinde olduğu Uluslararası Uzay İstasyonu’nu ve bütün uyduları 24 saat izleyip bilimsel çalışmalar gerçekleştiriyor. Bilim adamları Alper Gezeravcı'ya uluşmaya çalışıyor.
30.01.2024 Adana
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz”
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz” Adana Organize Sanayi Bölgesi, yenilikçi ve sosyal bir OSB olarak işbirliğinin öneminden hareketle diğer OSB’ler ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, sinerji oluşturuyor. Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü AOSB, bu çerçevede İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ekibini konuk etti.
30.01.2024 Adana
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım'
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım' Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Pek çok kişi aldığı devlet desteği ile kendi işinin patronu oluyor. Denize kıyısı olmayan ve bozkırın ortasında yer alan Yozgat’ın Çekerek ilçesinde bulunan barajda ağ kafes sistemi ile alabalık üreten girişimci Tuncay Erol, yıllık 25 ton olan kapasitesini devlet desteği ile 75 tona çıkardı.
30.01.2024 Ekonomi
Emeklilik fırsatı! Çalışmadan, yaş şartı olmadan 10 yılda emekli oldular
Emeklilik fırsatı! Çalışmadan, yaş şartı olmadan 10 yılda emekli oldular Emekli olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yaş şartına bakılmaksızın 10 yılda emeklilik imkanı bulunuyor. Devlet destek sağlıyor. BES katılımcıları devlet desteği de alarak 10 yılda emekli oluyorlar. İşte merak edilen detaylar...
29.01.2024 Ekonomi
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan "2024 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere Verilecek Eğitim Desteği Tutarlarına İlişkin Tebliğ", Resmi Gazete'de yayımlanarak, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi. Peki, Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar olacak? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? İşte Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024…
23.01.2024 Ekonomi
İtalyan medyası İstanbul'daki görüşmenin perde arkasını yazdı! Erdoğan'dan yardım istedi
İtalyan medyası İstanbul'daki görüşmenin perde arkasını yazdı! Erdoğan'dan yardım istedi İstanbul'da hafta sonu gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Giorgia Meloni görüşmesinin detayları İtalya basınına yansıdı. Il Giornale gazetesi, Roma yönetiminin Ankara'dan istediği yardımı yazdı.
22.01.2024 Gündem
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu Devletin sağladığı karşılıksız para desteği imkanından yararlandı. Kendi işini açtı. Aydın’ın Çine ilçesinde engellilere yönelik devlet desteği ile iş sahibi olan Bahadır Şimşek, gençlere hayallerinin peşinden koşmaları tavsiyesinde bulundu.
22.01.2024 Gündem
Takdir alana para veriliyor mu, takdir teşekkür alana karne hediyesi var mı? Başarı teşvik programı nedir? Karne hediyesi başvurusu 2024 detayları
Takdir alana para veriliyor mu, takdir teşekkür alana karne hediyesi var mı? Başarı teşvik programı nedir? Karne hediyesi başvurusu 2024 detayları Takdir teşekkür alana para veriliyor mu, karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Başarı teşvik programı karne alan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Karneleriyle beraber takdir ya da teşekkür alan öğrencilere devlet desteği olacak mı, teşvik verilecek mi gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın derece yapan öğrencilerle ilgili açıklamalarının ardından bu yıl da takdir teşekkür alana devlet desteği var mı, sorusu gündeme geldi. Peki, takdir teşekkür alana karne hediyesi var mı?
19.01.2024 Eğitim
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Bakan Göktaş fon kapsamında sağlanacak kredi imkanı ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru süreci çalışmalarını ve hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Programın ekonomik destek kısmı ile başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak” dedi.
17.01.2024 Gündem
BES'te devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı! Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor!
BES'te devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı! Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor! BES’te devlet katkısı arttı. Yıllık toplam 240.030 TL katkı payı yatırılması halinde devlet desteği 72.009 TL oldu. Son dönemde faiz oranlarının yükselmesi ile birlikte mevduat cazibesini artırmıştı. Geçtiğimiz yıl altın, borsa ve mevduat yatırımcılara yüksek getiri sunmuştu. Peki şu anda BES’e yatırım yapmak mantıklı mı? İşte cevabı...
12.01.2024 Emekli
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar Şırnak'ta milyonların harcandığı aşiret düğünlerinin renkli kıyafeti "Şal şepik", 5 ila 20 bin lira arasında satılıyor. Uludere ilçesinde 32 yıldır dikim yapan usta, devlet desteği alıp çırak yetiştirmek istiyor.
10.01.2024 Ekonomi
Çiftçiye dev destek! Bakan  Yumaklı duyurdu
Çiftçiye dev destek! Bakan Yumaklı duyurdu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında TARSİM kapsamında 9 milyar 200 milyon TL devlet desteği sağlandığını, afetlerden zarar gören üreticilere de 8 milyar TL hasar tazminatı ödendiğini duyurdu.
4.01.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi Ticaret Bakanlığı aralık ayında toplam 21 milyon 591 bin TL, 2023 yılında ise 114 milyon 139 bin TL ceza kesildiğini açıkladı.
18.12.2023 Gündem
Çalışmayan kadınlara 4.000 TL devlet desteği hakkında açıklama geldi: Ev kadınlarına 4.000 TL karşılıksız ödeme gerçek mi, verilecek mi?
Çalışmayan kadınlara 4.000 TL devlet desteği hakkında açıklama geldi: Ev kadınlarına 4.000 TL karşılıksız ödeme gerçek mi, verilecek mi? Türkiye genelinde cevabı aranan soruların başında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen sosyal destek ödemeleri geliyor. Ancak son günlerde "Kadınlara 4.000 TL devlet desteği verilecek" haberleri sosyal medyanın da gündeminde yer alıyor. Ev hanımlarına karşılıksız 4.000 TL ödeme yapılacağı iddiası heyecan yarattı.
18.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.