Derya Açıkgöz

Derya Açıkgöz

Son dakika derya açıkgöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derya açıkgöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derya açıkgöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Açıkgöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya açıkgöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 derya açıkgöz haberi bulunmuştur. Tüm derya açıkgöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi!
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! Ünlü popçu Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğinin ortaya çıkmasının ardından kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz'le sorunlar yaşamıştı. Hülya Açıkgöz ile Hadise arasındaki buzlar eridi.
13.12.2022 Magazin
Hadise yeni evi ile ilgili ilk kez konuştu: Hayırlı olsun! Değeri 40 milyon TL...
Hadise yeni evi ile ilgili ilk kez konuştu: Hayırlı olsun! Değeri 40 milyon TL... Hadise, boşandığı Mehmet Dinçerler’le yaşadığı Riva’daki evden taşınıyor. Yeni evini bulduğunu duyuran ünlü şarkıcının evinin değerinin 40 milyon TL olduğu ortaya çıkmıştı. Önceki gün kardeşi Derya Açıkgöz , Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Dries Mertens ve eşi Katherine Kerkhofs ile görüntülenen Hadise, yeni evi hakkında ilk kez konuştu.
11.11.2022 Magazin
Hadise, Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Yok öyle bir şey! Hadise hamile mi?
Hadise, Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Yok öyle bir şey! Hadise hamile mi? Kardeşi Derya Açıkgöz ile Emirgan'da kahve keyfi yapan Hadise'ye, 'Benimle Evlen' filmi sonrası yapımın jenerik müziğiyle sinema salonundaki gündem olan dansı soruldu. Daha sonra Etiler'de nişanlısı Mehmet Dinçerler'le el ele görüntülenen popçu, "Mehmet Bey tarafından basına konuşma yasağı mı geldi?" sözleri üzerine bakın nasıl tepki verdi. Hadise, hakkında çıkan hamilelik iddialarını da yanıtladı...
25.02.2022 Magazin
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk!
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk! Magazin gündemini sarsan yasak aşk iddiası sonrası Hadise atağa geçti. Hadise iki sürpriz hamle ile adeta meydan okudu...
20.04.2021 Magazin
Hadise corona önlemlerini arttırdı
Hadise corona önlemlerini arttırdı Şarkıcı Hadise, corona virüs salgınına karşı tedbirlerini artırdı.
26.04.2020 Magazin
Hadise mekanı sahipsiz bıraktı!
Hadise mekanı sahipsiz bıraktı! Şarkıcı Hadise, kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte Kuruçeşme’de bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi.
18.08.2019 Magazin
"Arkanda dağ gibi ablan var"
"Arkanda dağ gibi ablan var" Hadise bir yıl önce kardeşleriyle kavga etmiş, menajerliğini yapan ablası Hülya ve modacısı olan kardeşi Derya ile yollarını ayırmıştı...
1.08.2019 Magazin
Hadise'den Paris paylaşımı!
Hadise'den Paris paylaşımı! Şarkıcı Hadise, kardeşi Derya Açıkgöz'le birlikte Fransa'ya uçtu.
4.07.2019 Magazin
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti Geçen yıl annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimiyle sarsılan Hadise, kötü anıları silmek için kolları sıvadı. Hadise, annesinin mutluluğu için İtalya tatili organize etti. Popçu, kardeşi Derya’nın da yer aldığı Como Gölü kıyısındaki tatilin masraflarını kendi karşıladı
1.07.2019 Magazin
Hadise'ye park cezası
Hadise'ye park cezası Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimi sonrası küstüğü Derya Açıkgöz’le barıştı.
13.02.2019 Magazin
Hadise'nin annesi Belçika'ya döndü
Hadise'nin annesi Belçika'ya döndü Gülnihal Açıkgöz, kızlarını barıştıramayınca İstanbul’u terk etti.
29.11.2018 Magazin
Açıkgöz ailesi zorda: Paralar suyunu çekti
Açıkgöz ailesi zorda: Paralar suyunu çekti Hadise, kendisine rest çeken ablası ve kardeşine yardım musluğunu kesti. Üç aydır yaşadıkları sitenin aidatını ödeyemeyen Açıkgöz Kardeşler, anneleriyle birlikte aynı evde yaşamaya başladı.
10.11.2018 Magazin
Kardeşim benim
Kardeşim benim Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimi sonrası kardeşleri Hülya ve Derya ile küsmüş, birlikte çalışmama kararı almıştı.
14.10.2018 Magazin
3 ay sonra ilk kez
3 ay sonra ilk kez Hadise’nin intihara teşebbüs eden annesi Gülnihal Açıkgöz, üç ay sonra ilk kez konuştu.
8.10.2018 Magazin
Hadise'nin kardeşiyle yollarını ayırması pahalıya mal oldu!
Hadise'nin kardeşiyle yollarını ayırması pahalıya mal oldu! Annesinin intihar girişiminin ardından modacı kardeşi Derya Açıkgöz ile yollarını ayıran Hadise, gardırobunu yenilemek için 500 bin lira harcadı.
26.09.2018 Magazin
İş başa düştü
İş başa düştü Hadise, hafta sonu KKTC’deki Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı.
23.09.2018 Magazin
Hadise'nin kardeşine şok!
Hadise'nin kardeşine şok! Anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihara kalkışmasından sonra aile içinde yaşanan gerginlik en çok Derya Açıkgöz'ü etkiledi. Modacı Açıkgöz, bu İstanbul'da düzenlenecek olan moda haftasına katılamayacak.
9.09.2018 Magazin
Hülya Açıkgöz: Biz Açıkgöz ailesi ayrılmayız!
Hülya Açıkgöz: Biz Açıkgöz ailesi ayrılmayız! Şarkıcı Hadise’nin, annesinin intihar giriminden sonra menajer ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanlığını yapan kız kardeşi Derya Açıkgöz ile profesyonel iş ilişkisini bitirdiği iddia edilmişti.
1.08.2018 Magazin
Hadiseye aile şoku! Her yerden sildi...
Hadiseye aile şoku! Her yerden sildi... Hadise'nin, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminden sonra kız kardeşleriyle bağlarını koparmasına abla Hülya Açıkgöz'den tepki geldi. Hülya Açıkgöz, Hadise ile tüm fotoğraflarını instagram hesabından sildi.
31.07.2018 Magazin
Miami'de romantik tatil!
Miami'de romantik tatil! Amerika’ya giden Hadise, New York’ta buluştuğu sevgilisi Aurelien Muller’le Miami’de baş başa tatile çıktı.
1.04.2018 Magazin
Panikledi!
Panikledi! Hadise, önceki sabah Nişantaşı’nda özel bir sağlık merkezinden çıkarken görüntülendi.
15.02.2018 Magazin
Hadise'nin kardeşi: Hayatımın aşkı!
Hadise'nin kardeşi: Hayatımın aşkı! Tasarımcı Derya Açıkgöz, ablası Hadise'nin izinden gitti. Aşk hayatında her zaman gizemli bir hava yaratan güzel şarkıcı gibi kardeşi de bu yolu seçti.
15.02.2018 Magazin
Sabahlar olmasın
Sabahlar olmasın Hadise, önceki akşam ablası Hülya ve kardeşi Derya Açıkgöz’le felekten bir gece çaldı.
10.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derya Açıkgöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya açıkgöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.