Hülya Açıkgöz

Hülya Açıkgöz

Son dakika Hülya Açıkgöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hülya Açıkgöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hülya Açıkgöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Açıkgöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya açıkgöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 hülya açıkgöz haberi bulunmuştur. Tüm hülya açıkgöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi!
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! Ünlü popçu Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğinin ortaya çıkmasının ardından kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz'le sorunlar yaşamıştı. Hülya Açıkgöz ile Hadise arasındaki buzlar eridi.
13.12.2022 Magazin
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk!
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk! Magazin gündemini sarsan yasak aşk iddiası sonrası Hadise atağa geçti. Hadise iki sürpriz hamle ile adeta meydan okudu...
20.04.2021 Magazin
Hadise ihanete mi uğradı? Hülya Açıkgöz’den bomba gönderme
Hadise ihanete mi uğradı? Hülya Açıkgöz’den bomba gönderme Hadise, ünlü oyuncu Kaan Yıldırım’la ilişkisinin bittiğini Instagram hesabında yaptığı açıklamayla duyurdu.
14.12.2020 Magazin
Hadise'nin yeni imajına beğeni yağdı
Hadise'nin yeni imajına beğeni yağdı Son günlerde ablası Hülya Açıkgöz üzerinden gündeme gelen Hadise imaj değiştirdi Hadise'nin yeni saçına beğeni yağdı.
26.10.2020 Magazin
'Ben konuşursam Hadise Türkiye'ye adım atamaz!'
'Ben konuşursam Hadise Türkiye'ye adım atamaz!' Hadise'nin geçtiğimiz yıl arasının bozulduğu ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından Hadise ile ilgili kafa karıştıran açıklamalarda bulundu.
24.10.2020 Magazin
Açıkgöz Ailesi'nde sular durulmuyor
Açıkgöz Ailesi'nde sular durulmuyor Annelerinin yaşadığı sıkıntıların ardından abla Hülya Açıkgöz ile Hadise, düşman kesilmişti. Şimdi de küçük kardeş Derya, Hülya Açıkgöz’ü takipten çıkardı.
30.03.2020 Magazin
Sinan Akçıl: Hadise'ye büyük kıyağım...
Sinan Akçıl: Hadise'ye büyük kıyağım... Şarkıcı Sinan Akçıl, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü müzisyen, eski sevgilisi Hadise ve popçunun küs olduğu ablası ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
6.03.2020 Magazin
Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz icralık oldu
Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz icralık oldu Ünlü şarkıcı Hadise’nin bir dönem menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz hakkında banka kredi kartı borcunu ödemediği iddiasıyla icra takibi başlatıldı.
4.03.2020 Magazin
Hülya Açıkgöz'den Hadise'ye gönderme
Hülya Açıkgöz'den Hadise'ye gönderme Popçu Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medyadan yaptığı giderli paylaşımlarına devam ediyor.
15.02.2020 Magazin
'Bergüzar Korel ve Hadise'nin kardeş yarası'
'Bergüzar Korel ve Hadise'nin kardeş yarası' Kardeşi Bergüzar Korel ve annesi Hülya Darcan hakkında ortaya attığı iddialarla gündem olan Zeynep Korel, son olarak yaptığı kaset açıklamasıyla çok konuşuldu. Öte yandan Hadise'nin bir süredir arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz ise 2020'nin ilk gününde söylediği zehir zemberek sözlerle magazin gündemine bomba gibi düştü...
3.01.2020 Magazin
10 ay sonra suskunluğunu bozdu! Hadise..
10 ay sonra suskunluğunu bozdu! Hadise.. Bir dönem birlikte iş yapan Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün bilinmeyen bir nedenden dolayı arası açılmıştı.
8.05.2019 Magazin
O da gidiyor
O da gidiyor Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’den sonra küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz de Belçika’ya dönme kararı aldı.
23.12.2018 Magazin
Kılıçlar çekildi
Kılıçlar çekildi Hadise iş ilişkisini tamamen bitirdiği menajer ablası Hülya Açıkgöz ile Instagram’da kavgaya tutuştu
19.09.2018 Magazin
Hadise malları kardeşlerine kaptırdı
Hadise malları kardeşlerine kaptırdı Hadise, Dimyat’a pirince giderken eldeki bulgurdan oldu. Popçu, Türkiye’de daha az vergi ödemek için gayrimenkullerini ablasının şirketinin üzerine yaptı. Kardeşlerin arası açılınca abla Açıkgöz, ‘Malların sahibi bütün aile’ resti çekti!..
16.09.2018 Magazin
Hadise ablası Hülya Açıkgöz'e dava açtı
Hadise ablası Hülya Açıkgöz'e dava açtı Ablası Hülya Açıkgöz ile olan iş ilişkisini sonlandıran Hadise’den yeni hamle! Popçu, ablasının kendisi üzerinden elde ettiği maddi kazancı geri almak için mahkemeye başvurdu
7.09.2018 Magazin
Ablasından Hadise'ye imalı gönderme
Ablasından Hadise'ye imalı gönderme Annesinin intihar girişiminden sonra kardeşi Hadise ile yollarını ayıran Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından şarkıcı için imalı bir paylaşım yaptı.
17.08.2018 Magazin
Hülya Açıkgöz: Biz Açıkgöz ailesi ayrılmayız!
Hülya Açıkgöz: Biz Açıkgöz ailesi ayrılmayız! Şarkıcı Hadise’nin, annesinin intihar giriminden sonra menajer ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanlığını yapan kız kardeşi Derya Açıkgöz ile profesyonel iş ilişkisini bitirdiği iddia edilmişti.
1.08.2018 Magazin
Feleğimiz şaştı
Feleğimiz şaştı Anneleri Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimiyle sarsılan Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz sessizliğini bozdu
31.07.2018 Magazin
Hadiseye aile şoku! Her yerden sildi...
Hadiseye aile şoku! Her yerden sildi... Hadise'nin, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminden sonra kız kardeşleriyle bağlarını koparmasına abla Hülya Açıkgöz'den tepki geldi. Hülya Açıkgöz, Hadise ile tüm fotoğraflarını instagram hesabından sildi.
31.07.2018 Magazin
Sinan Akçıl: Kaderimde ne varsa o olacak
Sinan Akçıl: Kaderimde ne varsa o olacak Sinan Akçıl, yıllar önce ilişki yaşadığı Hadise ve kardeşlerine gönderme yaptı! Gazeteciler, “Otilia ile aşkınız, diğer ilişkileriniz gibi olaylı bitmedi. Avrupalı olduğu için mi?” diye sordu. Akçıl ise “Eski sevgililerim arasında da Avrupalı vardı. Buradaki en büyük avantajım, baldızlarımın olmaması” diye cevap verdi
25.05.2018 Magazin
Büyük yalan ortaya çıktı!
Büyük yalan ortaya çıktı! Hadise, Bodrum-Yalıkavak'ta 2 milyon Euro'ya (10 milyon TL) villa satın aldığı iddiaları asılsız çıktı. Şarkıcı, evin bulunduğu sitenin sadece tanıtımını yapacak.
30.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Açıkgöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya açıkgöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.