Dekolte

Dekolte

Son dakika dekolte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dekolte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dekolte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dekolte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dekolte gelişmeleri de dahil olmak üzere 893 dekolte haberi bulunmuştur. Tüm dekolte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı Serenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024 Magazin
Şarkıcı Zara saçları boyattı, göğüs dekoltesini açtı! Takip et butonuna basan basana...
Şarkıcı Zara saçları boyattı, göğüs dekoltesini açtı! Takip et butonuna basan basana... Şarkıcı Zara sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlülerden. Türküleriyle akıllara 90'lı yıllarda kazınan ancak daha sonrasında repertuarında köklü değişiklik yapan Zara, imajını da komple yeniledi. Sanatçının sahne pozları, güzelliği takip etmeyenlerin bile yüreklerini hoplatmaya yetiyor. Derin göğüs dekoltesini iyice açan Zara, geçtiğimiz günlerde saçlarını da sarıya boyatmıştı.
4.03.2024 Magazin
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın Işın Karaca, 'şarkı söylerken çok bağırıyor' eleştirilerine sert yanıt vermiş ve "Ses var bende, sesimi bir yere sığdıramıyorum, sen de vücut kullanıyorsun" diyerek dekolte giyinen rakiplerine gönderme yapmıştı. Ünlü şarkıcıya Seren Serengil'den sert bir eleştiri geldi.
23.11.2023 Magazin
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….”
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….” MTV Video Müzik Ödülleri gecesine kırmızı dantel bir elbiseyle katılan şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in dekoltesi olay oldu. Ünlü isim de kendisini eleştirmekten geri durmadı.
15.09.2023 Magazin
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım'
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım' Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara cesur pozlarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına Wanda bu kez bornozlu pozunu ekledi. Kozmetik markasının çekimleri için hazırlanırken çektiği bornozlu pozlarını yayınlayan Nara'ya, takipçilerinden yorum yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Icardi'ye saygımdan bakmadım" derken bir başkası "Yenge bu ne yenge" yorumunda bulundu.
26.08.2023 Magazin
Seda Sayan yine estetik yaptırdı: 'Dekolte Canavarı' için doktorun kapısını çaldı
Seda Sayan yine estetik yaptırdı: 'Dekolte Canavarı' için doktorun kapısını çaldı Alt yüz ve boyun estetiği olan Seda Sayan daha önce dekoltesindeki çizgilerden kurtulmuştu. Seda Sayan bu kez de dekolte canavarı adı verilen estetiği yaptırdı.
23.08.2023 Magazin
Sinem Kobal'dan dekolte şov! Pozlarını arka arkaya paylaştı
Sinem Kobal'dan dekolte şov! Pozlarını arka arkaya paylaştı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal gözlerden uzak yaşasa da sosyal medyada oldukça aktif. 2 çocuk annesi Kobal, mor elbisesiyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun derin yırtmaçlı pozlarına da beğeni yağdı.
25.06.2023 Magazin
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı!
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı! Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat bir dizi estetik yaptırarak adından söz ettirmişti. İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı son olarak göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti.
18.06.2023 Magazin
Hadise yine çok iddialı! Konser tarzına beğeni yağdı
Hadise yine çok iddialı! Konser tarzına beğeni yağdı Şarkılarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, cesur tarzıyla da sık sık dikkat çekiyor. Son olarak Antalya’da konser veren Hadise göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram’ı salladı.
18.06.2023 Magazin
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi!
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi! Fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Genç fenomen bu defa dekolteli pozlarıyla gündem oldu.
13.06.2023 Magazin
Estetik yaptırmadan yaşınızın en iyisi olabilirsiniz! Günde 20 dakika yeterli
Estetik yaptırmadan yaşınızın en iyisi olabilirsiniz! Günde 20 dakika yeterli Son yıllarda estetik yaptırmak cep yakıyor. Ancak hem estetik maliyetinden kurtulmak , hem de daha sağlıklı bir yol tercih edip günde 15-20 dakikanızı ayırarak genç ve sağlıklı bir yüze estetik yaptırmadan sahip olmamız mümkün. Peki bu nasıl oluyor? İşte yanıtı...
11.06.2023 Sağlık
Hadise'den dekolteli pozlar!
Hadise'den dekolteli pozlar! Murda ile adı aşk dedikodularına karışan ve bu iddiaları yalanlayan Hadise, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapıyor. Son olarak dekolteli pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise'nin bir hayli bronzlaştığı görüldü. Ünlü ismin "Hadi gidelim bebeğim" notu ile paylaştığı gönderisine beğeni ve yorum yağdı.
6.06.2023 Magazin
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım!
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Ünlü isim bikini sezonunu açtı.
5.06.2023 Magazin
Şevval Şahin'den dekolteli paylaşım!
Şevval Şahin'den dekolteli paylaşım! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Her paylaşımı olay olan Şahin bu defa crop giyip göğüs dekolteli poz verdi.
30.05.2023 Magazin
Hadise yine çok iddialı! Göğüs dekoltesinden vazgeçmiyor
Hadise yine çok iddialı! Göğüs dekoltesinden vazgeçmiyor 4,5 ay süren evliliği ile ilgili ilk kez konuşan ve "Beceremedim o işi!" diyen ünlü şarkıcı Hadise boşanma sonrası iddialı tarzıyla dikkat çekiyordu. Hadise sahneye bu sefer siyahlar içinde çıktı ve göğüs dekoltesinden yine vazgeçmedi.
21.05.2023 Magazin
Aleyna Eroğlu dekoltesiyle dikkat çekti!
Aleyna Eroğlu dekoltesiyle dikkat çekti! Bir zamanların fenomen yarışması İşte Benim Stilim ile adını duyuran Aleyna Eroğlu iddialı ve cesur tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Aleyna Eroğlu bu defa sütyensiz tarzı ile dikkat çekti. Göğüs dekolteli poz veren ünlü ismin son paylaşımına beğeni yağdı.
13.05.2023 Magazin
Şevval Şahin'in dekoltesini gören dönüp bir daha baktı!
Şevval Şahin'in dekoltesini gören dönüp bir daha baktı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. "Kulis bacak gösterisi her zaman bir zevktir" notuyla yaptığı paylaşım gündeme oturdu. Eleştiri yağmuruna tutuldu.
11.05.2023 Magazin
Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Göğüs dekolteli pozlar
Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Göğüs dekolteli pozlar Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla son zamanlarda gündemden düşmeyen Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. İddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa yine sınırlarını zorladı ve siyah tulumunun içine hiçbir şey giymedi. Hande Erçel dekoltesiyle olay yarattı.
2.04.2023 Magazin
Nilsu Berfin Aktaş dekoltesiyle dikkat çekti!
Nilsu Berfin Aktaş dekoltesiyle dikkat çekti! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından cesur pozlarını yayınlıyor. Güzel oyuncunun son fotoğrafı takipçilerinin dikkatini çekti. Paylaşımı beğenen isimler arasında Yalı Çapkını’nın yıldızı da yer aldı.
16.03.2023 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı'dan dekolteli paylaşım! "Yangın yeri hep buralar sayende yok şikayet"
Survivor Nisa Bölükbaşı'dan dekolteli paylaşım! "Yangın yeri hep buralar sayende yok şikayet" Survivor 2022 yarışmasını şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Bölükbaşı, bu kez dekolteli pozuyla adından söz ettirdi.
9.03.2023 Magazin
Aybüke Pusat'tan dekolteli paylaşım! Furkan Andıç kayıtsız kalamadı
Aybüke Pusat'tan dekolteli paylaşım! Furkan Andıç kayıtsız kalamadı Ünlü oyuncu Aybüke Pusat sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Pusat’ın son paylaşımına yorum yağdı. Güzel oyuncu ile adı aşk iddialarına karışan Furkan Andıç da fotoğrafa kayıtsız kalamadı.
28.01.2023 Magazin
Esra Bilgiç sırt dekoltesiyle sosyal medyayı salladı!
Esra Bilgiç sırt dekoltesiyle sosyal medyayı salladı! Esra Bilgiç, son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Tül detaylı elbisesiyle, sırt dekoltesini gösteren Bilgiç'e beğeni ve yorum yağdı.
27.01.2023 Magazin
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu!
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu! 'Gülcemal' dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı
24.01.2023 Magazin
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş"
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş" Emily Ratajkowski, yeni yıla arkadaşlarıyla sahilde parti yaparak girerken gümüş payetli bir elbiseyle resmen tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel model poz verirken minicik eteğinin yukarı kalkıp kalçasının görünmesini de umursamadı.
2.01.2023 Magazin
Didem Soydan'dan dekolteli pozuna gelen yoruma bomba yanıt!
Didem Soydan'dan dekolteli pozuna gelen yoruma bomba yanıt! Model Didem Soydan cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü isim son olarak dekolteli pozuna gelen "Şunları komple açın da kurtulun" diyen takipçiye bomba bir yanıt verdi. Didem Soydan'ın hem pozları hem de yanıtı sosyal medyada bol bol beğeni aldı.
19.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dekolte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dekolte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.