David Villa

David Villa

Son dakika david villa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan david villa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını david villa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

David Villa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan david villa gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 david villa haberi bulunmuştur. Tüm david villa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekle bizi Kolarov!
Bekle bizi Kolarov! Fenerbahçe, Sırp yıldızdan vazgeçmiş değil. Roma’da sözleşmesinin son senesinde olan Kolarov, 1+1 yıllık yeni teklife yanıt vermedi. Kanarya, başarılı sol bekin ocak ayına kadar beklemesini istiyor.
18.10.2019 Fenerbahçe
David Villa yeni takımını açıkladı!
David Villa yeni takımını açıkladı! Dünyaca ünlü yıldız David Villa, Japon ekibi Vissel Kobe'ye gideceğini açıkladı. Kobe'de Iniesta ve Podolski de forma giyiyor...
1.12.2018 Futbol
CANLI! İran - İspanya
CANLI! İran - İspanya Dünya Kupası B Grubu ikinci maçında sahaya çıkacak İran ile İspanya tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek
20.06.2018 Arşiv
Mesut Özil'den ağır sözler: Korkak köpek gibi...
Mesut Özil'den ağır sözler: Korkak köpek gibi... Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yeni çıkan biyografisi "Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller"de İspanyol futbolcu David Villa hakkında çok ağır ifadeler kullandı.
12.03.2018 İngiltere
David Villa, yeniden İspanya Milli Takımı'nda
David Villa, yeniden İspanya Milli Takımı'nda 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden İspanya Milli Takımı'nda David Villa, uzun bir aranın ardından milli takıma döndü.
25.08.2017 İspanya
Parayı kaliteye tercih ettiler
Parayı kaliteye tercih ettiler Kariyerine Avrupa'da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan Çin ve ABD'de oynamayı tercih etti. Şanghay SIPG, Hulk için ödediği 55,8 milyondan sonra Oscar'ı da 60 milyon avroya kadrosuna katarak Alex Teixeira için ödediği 50 milyon avroyla Jiangsu Suning'e ait "Çin Süper Ligi transfer rekoru"nu 2 kez kırdı. Şanghay Shenhua'nın renklerine bağladığı Carlos Tevez, yıllık alacağı öne sürülen 38 milyon avroyla "futbol tarihinin en yüksek maaşını kazanan ismi" oldu
9.01.2017 Futbol
Dünyanın gözü bu derbide!
Dünyanın gözü bu derbide! Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United, yarın Old Trafford'da Pep Guardiola'nın takımı Manchester City'i konuk edecek.
9.09.2016 İngiltere
Forvete David Villa sürprizi
Forvete David Villa sürprizi Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim geldi.
10.12.2015 Galatasaray
Raul şampiyonlukla veda etti
Raul şampiyonlukla veda etti İspanya'nın efsane futbolcuları arasında yer alan Raul Gonzalez, 21 yıllık profesyonel kariyerine son noktayı koydu.
16.11.2015 Futbol
New York City’de yeni dönem
New York City’de yeni dönem Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden New York City, teknik direktörlüğe Fransa Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Patrick Vieira'yı getirdi.
9.11.2015 Futbol
Osvaldo'ya resmi teklif!
Osvaldo'ya resmi teklif! Golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor son olarak gündemine aldığı Pablo Osvaldo'ya resmi teklifini yaptı.
13.07.2015 Trabzonspor
Başkan Villa'yı yalanladı
Başkan Villa'yı yalanladı Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, David Villa'nın transferine yönelik bir düşünceleri olmadığını söyledi.
1.07.2015 Antalyaspor
Devlerin veda finali
Devlerin veda finali Şampiyonlar Ligi Finali Barcelonalı Xavi'den sonra Juventuslu Pirlo için de veda maçı olacak.
4.06.2015 Futbol
İspanya'da ligler duruyor
İspanya'da ligler duruyor Hükümetin yayın haklarıyla ilgili çıkardığı kararnameye karşı çıkan İspanya Futbol Federasyonu, 16 Mayıs'tan itibaren profesyonel futbol liglerindeki tüm maçları süresiz durdurma kararı aldı.
6.05.2015 Futbol
İspanyol futbolunda grev tehlikesi
İspanyol futbolunda grev tehlikesi 17 Mayıs'ta La Liga'da yapılacak karşılaşmaların ertelenme olasılığı bulunuyor.
6.05.2015 Futbol
Xavi'nin de başına geldi
Xavi'nin de başına geldi İspanya'da maliye bakanlığının son kurbanı Barcelonalı futbolcu Xavi Hernandez oldu.
29.03.2015 Futbol
Arda Turan açıkladı: 'Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamam'
Arda Turan açıkladı: 'Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamam' Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, NTV Spor'da katıldığı Yüzde 100 futbol programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.12.2014 Futbol
La Liga yarın başlıyor
La Liga yarın başlıyor İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2014-2015 sezonu yarın oynanacak 4 karşılaşmayla başlayacak.
22.08.2014 Şampiy10
Kadrolarını koruyamadılar
Kadrolarını koruyamadılar Avrupa'nın önde gelen futbol kulüpleri, geçen yıl kendilerine başarıyı getiren kadrolarını yeni sezon öncesi korumayı başaramadı.
17.08.2014 Futbol
Arda'nın yanına Meksikalı gölcü!
Arda'nın yanına Meksikalı gölcü! İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Atletico Madrid'in, Meksikalı golcü Raul Jimenez'i kadrosuna katacağı iddia edildi.
13.08.2014 Futbol
Simeone: Gol istiyorum!
Simeone: Gol istiyorum! Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone futbolcularına böyle bağırdı.
5.08.2014 Galatasaray
Atletico transferi resmen duyurdu!
Atletico transferi resmen duyurdu! Atletico Madrid, Fransız Antoine Griezmann'ı kadrosuna kattığını duyurdu
28.07.2014 Futbol
Lampard ABD'de
Lampard ABD'de İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den ayrılan Frank Lampard, Amerikan Ulusal Futbol Ligi (MLS) takımlarından New York City ile anlaştı
25.07.2014 Futbol
İşte Lampard'ın yeni takımı!
İşte Lampard'ın yeni takımı! İsmi Chelsea ile özdeşleşen Frank Lampard, New York City ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
24.07.2014 Futbol
Atletico'dan ayrılıyor!
Atletico'dan ayrılıyor! İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) geçen sezonun şampiyonu Atletico Madrid'de, forvet oyuncusu Adrian da takımdan ayrılıyor
11.07.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

David Villa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki david villa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.