Dağıstan

Dağıstan

Son dakika dağıstan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dağıstan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dağıstan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağıstan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağıstan gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 dağıstan haberi bulunmuştur. Tüm dağıstan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda Kanal D’nin merakla beklenen dizisi 'Senden Önce'nin kadrosuna, İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen'in ardından ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu dahil oldu.
13.12.2023 Magazin
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğunun 1577 yılında başlayan ve uzun yıllar boyunca süren savaş sonucunda 1618 yılında Serav Antlaşması imzalanmıştır. 
14.09.2023 Eğitim
İstanbul Antlaşması Özeti Ve Önemi... İstanbul Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
İstanbul Antlaşması Özeti Ve Önemi... İstanbul Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Eski tarihlerde yapılan her antlaşmanın bir anlamı ve önemi vardır. Bu antlaşmalar sayesinde bazen sınırlar belirlenmekteydi, bazen ise ciddi savaşlar son bulmaktaydı. Bu önemli antlaşmalardan biri de İstanbul Antlaşmasıdır. Tarihte çok sayıda antlaşma var. Rusya ile Osmanlı arasında çok sayıda antlaşma imzalanmış bazılarında Osmanlı devleti zor durumda kalmıştır. Ancak 1724 yılında imzalanan İstanbul Antlaşmasının önemi büyüktür. İlk defa bir dostluk antlaşması imzalanmıştır. 
10.09.2023 Eğitim
Ferhat Paşa Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ferhat Paşa Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ferhat Paşa Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ferhat Paşa Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti ile birlikte İranların yönettiği Safevi Devleti arasında yapılan antlaşma Ferhat Paşa Antlaşması olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda 3. Murat döneminde gerçekleşen bu antlaşma tam olarak 12 yıldır devam bir savaşa sona erdirmiştir. Öyle ki 1578 ve 1590 arasında süren bu savaş nihayetinde barış Antlaşması ile bitmiştir. Bununla beraber duraklama döneminin de ilk Antlaşması olarak öne çıktığını söylemek mümkün. Bu sebepten dolayı Osmanlı İmparatorluğu için pek çok açıdan maddeleri üzerinden önemli bir yer taşıyor.
5.09.2023 Eğitim
Rus kadının satışa çıkardığı milyonluk lüks otomobili kundaklandı
Rus kadının satışa çıkardığı milyonluk lüks otomobili kundaklandı Antalya’da Rus uyruklu Dağıstan Cumhuriyeti vatandaşı kadının 4,2 milyon lira değerindeki lüks otomobili, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Aracını geçen yıl satın aldığı öğrenilen Rus kadın üzüntü yaşarken, kundaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
21.01.2023 Gündem
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim'
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim' Geçtiğimiz günlerde Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini duyurdu. İşlerine konsantre olarak kendisini tedavi edeceğini söyleyen Fazıl Say, "İyi değilim. Bu ülke de iyi değil. Kötü etkiliyor insanları" dedi.
9.12.2022 Magazin
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım! 2019 yılında nikah masasına oturduğu Ece Dağıstanlı ile geçtiğimiz gün boşanan ünlü piyanist Fazıl Say'dan esprili bir paylaşım geldi.
2.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı! Evlendiklerinde Demet Özdemir'in Zekeriyaköy'deki evinde kalmaya karar veren ancak daha sonra Oğuzhan Koç'un Levent'teki evinde yaşamayı tercih eden çift arabasını da değiştirmek zorunda kaldı.
1.12.2022 Magazin
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar Ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıl önce nikâh masasına oturduğu eşi Ece Dağıstan ile boşandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. İki isim adliye binasından el ele çıktı.
30.11.2022 Magazin
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi! Khabib Nurmagomedov’un halefi olarak gösterilen Islam Makhachev’ın UFC’nin kemeri almasıyla birlikte gündem oldu. Islam Makhachev ile birlikte çalışan eski hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'un maçları, biyografisi ve galibiyetleri merak konusu oldu. Peki, Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
23.10.2022 Diğer Sporlar
Islam Makhachev kimdir, kaç yaşında ve nereli? Islam Makhachev UFC kemerinin sahibi oldu!
Islam Makhachev kimdir, kaç yaşında ve nereli? Islam Makhachev UFC kemerinin sahibi oldu! Milyarlarca insan tarafından takip edilen dövüş sanatlarının elit müsabakalarının yapıldığı Ultimate Fighting Championship’te (UFC) kemer sahibini buldu. UFC'de gerçekleştirilen tarihi mücadelede Charles Oliveira'yı yenen Islam Makhachev kemerin yeni sahibi oldu. Khabib Nurmagomedov'un halefi olarak gösterilen Islam Makhachev pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Islam Makhachev kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ultimate Fighting Championship (UFC) kemeri kimde? İşte detaylar…
23.10.2022 Diğer Sporlar
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor Rusya'ya bağlı Kuzey Kafkasya ülkelerinden Dağıstan'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik kararı protesto edildi. Protesto sırasında gözaltına alınan bir gösterici, kendisine tokat atan polise kafa atarak karşılık verdi.
25.09.2022 Dünya
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! 'Gizli seferberlik ilanı'
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! 'Gizli seferberlik ilanı' Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya’nın gizli seferberlik ilan ettiğini ve para karşılığında tecrübeli 60 bin kişiyi silah altına almaya hazırlandığını iddia etti.
4.04.2022 Dünya
'Öncesi ve sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı'
'Öncesi ve sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı' Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi, Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı ve Dünya Azerbaycanlıları Koordinasyon Şurası Üyesi Prof. Dr. Aygün Attar, 'Öncesi ve Sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı' adlı makale kaleme aldı. Attar, "Ermenistan ve hamilerinin yaklaşık 200 yıl boyunca Türklere karşı giriştikleri acımasız siyaset ve neticesinde Azerbaycan'da '31 Mart Azerbaycanlıların Soykırımı Günü' ilan edilmesine neden olan bu kara günün kökenleri 19. yüzyıla kadar uzanır. 31 Mart 1918 yılında Ermeniler başta Bakü olmak üzere Şamahı, Guba, Kürdemir, Salyan ve Lenkeran şehirlerinde büyük soykırımlar yapmıştır. Sadece bir gün içerisinde Bakü'de 12 bin Türk öldürülmüştür. Bazı dış kaynaklara göre bu sayı 25 bin civarındadır. 31 Mart 1918’i doğuran olaylar için ise biraz daha öncesine bakmak gerekir"
1.04.2022 Dünya
Çeçenistan nerede (haritası), nüfusu kaç? Çeçenistan’nın dini ne, Çeçenler Müslüman mu, ordusunun gücü nasıl?
Çeçenistan nerede (haritası), nüfusu kaç? Çeçenistan’nın dini ne, Çeçenler Müslüman mu, ordusunun gücü nasıl? Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldıra yönelik yeni bir gelişme yaşandı. Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Muhammed Kadirov önderliğindeki Çeçen ordusu Ukrayna sınırına gidiyor. Rus ordusunu destekleyen Çeçen ordusu saldırı öncesinde sayıları on binleri bulan askerleriyle birlikte namaz kılıp dua etti. Gelişmelerin ardından, Çeçenistan nerede, haritası? Çeçenistan’ın dini ne, Çeçenler Müslüman mı, nüfusu kaç? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.02.2022 Gündem
D harfi ile hayvan isimleri - D ile başlayan hayvanlar...
D harfi ile hayvan isimleri - D ile başlayan hayvanlar... Hayvan adları özellikle oyunlarda ve bulmacalarda insanların karşılarına sık sık çıkmaktadır.
18.02.2022 Gündem
Ölümcül tesadüf! İki kardeş böyle yaşama tutundu
Ölümcül tesadüf! İki kardeş böyle yaşama tutundu Balıkesir’de yaşayan Ayşe ve Gülizar Dağıstan isimli kardeşler, tam anlamıyla tesadüf eseri hayata tutundu. Hatice Aydemir isimli ablalarını beyin kanaması nedeniyle kaybeden kardeşlerden Ayşe Dağıstan’ın baş dönmesi ve göz ağrısı şikayeti nedeniyle yapılan tetkiklerinde beyninde patlamaya hazır bir anevrizma olduğu tespit edildi. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Evren Sandal’ın ameliyat ettiği kadın sağlığına kavuşurken, her iki ablasında da anevrizma olmasından şüphelenilen ve tetkik yaptırması istenen diğer kardeş Gülizar Dağıstan’ın da beyninde bir anevrizma olduğu anlaşıldı.
7.01.2022 Gündem
Genco Erkal hakim karşısında
Genco Erkal hakim karşısında Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Erkal, paylaşımlarında hakaret unsuru olmadığını belirterek beraatini talep etti.
25.11.2021 Magazin
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı Rusya'da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması, 39 federatif bölgenin parlamentosu ile bazı bölgelerdeki yönetici ve mahalli seçimler için oylama işlemi sona erdi.
19.09.2021 Dünya
İşçiydi patron oldu! Şimdi bakan ve milletvekilleriyle çalışıyor
İşçiydi patron oldu! Şimdi bakan ve milletvekilleriyle çalışıyor Türkiye’nin 'ilk' tavan ve dekorasyon ürünleri ithalatçısı olan firmasında 2015’te pazarlamacı olan Ahmet Çetin, çalışmalarının sonucunda iş yeri sahibi oldu. Firmasının Türkiye’de en büyük duvar kâğıdı pazarlama şirketi olduğunu belirten Çetin, “İnanılmaz derecede büyüyen, belki de Türkiye’de daha büyüğü bulunamayacak kadar güzel bir duvar kâğıdı ve dekorasyon mağazası sahibiyiz. Ortadoğu ve dünyanın çoğu ülkesine ihracatta 1 numarayız. Hatta mecliste görevli milletvekili ve bakanlarımızın da villalarına dekorasyonu biz yapıyoruz” diye konuştu.
12.07.2021 Yaşam
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?'
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?' Fazıl Say-Ece Dağıstan çiftinin "Sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Birbirimize hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz" açıklaması gündemden düşnmüyor. Bu konuda bir açıklama da oyuncu Zeynep Beşerler'den geldi.
27.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dağıstan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağıstan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.