Clubhouse

Clubhouse

Son dakika Clubhouse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Clubhouse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Clubhouse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Clubhouse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan clubhouse gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 clubhouse haberi bulunmuştur. Tüm clubhouse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü...
Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü... Optimar’ın temmuz ayı araştırmasında en çok kullanılan sosyal medya platformlar ile hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor? sorusuna cevap arandı. Dikkat çeken sonuçlar ortaya çıkarken ankete katılanların yüzde 30.4'ü Instragram yanıtını verdi.
19.07.2021 Siyaset
Galatasaray'da Mustafa Cengiz Mahmut Recevik'in istifasını istedi
Galatasaray'da Mustafa Cengiz Mahmut Recevik'in istifasını istedi Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, yönetim kurulu toplantısında Mahmut Recevik'in istifasını istedi.
20.04.2021 Galatasaray
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor?
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor? Dogecoin’in toplam piyasa değeri 11 milyar doları aştı. Mizah amaçlı 2013 yılında geliştirilen kripto para Dogecoin'in değeri dün yüzde 34 artışla rekor tazeledi. Dogecoin, Elon Musk’ın sosyal medya gönderileri sayesinde bugün 10 sent barajını aştı ve 11 sent seviyesine yükseldi. Dogecoin'in toplam piyasa değeri de 11 milyar doların üzerine çıktı. Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL/dolar oldu?
14.04.2021 Gündem
Hadise: Hukuki işlemleri başlatacağız
Hadise: Hukuki işlemleri başlatacağız Şarkıcı Hadise, Clubhouse'da adını kullanarak hesap açan ve sesini taklit ederek insanlarla konuşan kişi ile ilgili hukuki süreci başlatmaya hazırlanıyor
28.03.2021 Magazin
Fransa'da sosyal medya ağı Clubhouse hakkında soruşturma
Fransa'da sosyal medya ağı Clubhouse hakkında soruşturma Fransa'da sosyal medya ağı Clubhouse hakkında, kullanıcılara ait kişisel bilgilerin nasıl kullanıldığını araştırmak için soruşturma başlatıldı.
17.03.2021 Dünya
Bitcoin o sınırın altına düştü
Bitcoin o sınırın altına düştü Microsoft'un kurucusu Bill Gaates'in ardından, ABD'de Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren'ın da, "spekülatiflik doğasında var" diye nitelendirdiği Bitcoin, hafta başında görüp, geri çekildiği 50,000 doların altında hareket ediyor.
3.03.2021 Ekonomi
Instagram'a bomba özellik! Artık yapılabilecek
Instagram'a bomba özellik! Artık yapılabilecek Instagram'a yeni bir özellik eklendi. Birçok kullanıcıyı sevindirecek özellik sayesinde çoklu olarak canlı yayın yapılabilecek. Instagram'a Clubhouse uygulamasında bulunan canlı oda (live room) özelliği geliyor. Böylece canlı yayınlarda konuşmacı sayısını 4'e çıkabiliyor.
2.03.2021 Bilim ve Teknoloji
AK Parti ve CHP İstanbul il başkanları bir araya gelecek
AK Parti ve CHP İstanbul il başkanları bir araya gelecek AK Parti’nin yeni seçilen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, kendisini ziyaret edeceğini söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile görüşmek ve kahve içmek istediğini belirtti.
2.03.2021 Siyaset
Bill Gates'ten flaş Bitcoin açıklaması: Zarar veriyor
Bill Gates'ten flaş Bitcoin açıklaması: Zarar veriyor Microsoft’un kurucusu Bill Gates, Bitcoin madenciliğinin aşırı enerji kullanımı nedeniyle çevre için zararlı olduğunu, iklime zarar verdiğini söyledi. Ayrıca bugüne kadar hiç Bitcoin almadığını vurgulayan Gates, kendisinin aşı gibi, somut ürünler yaratan yatırımları tercih ettiğini söyledi.
25.02.2021 Dünya
Clubhouse davetiyesi aldığınızda bir kere daha düşünün!
Clubhouse davetiyesi aldığınızda bir kere daha düşünün! Clubhouse davetiyesi aldıysanız bir kere daha düşünün. Son günlerin popüler uygulaması Clubhouse skandal olarak nitelendirilebilecek açık ile ilgili açıklama yaptı. Clubhouse tarafından yapılan açıklama ile birlikte Clubhouse uygulamasındaki konuşmaların başka bir sitede yayınlanabildiği ortaya çıktı. Peki, Clubhouse nedir, ne işe yarar? Clubhouse hesabı nasıl silinir? Clubhouse uygulamadaki açık ne? İşte Clubhouse ile ilgili merak edilenler...
23.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Tesla 1.5 milyar dolarlık Bitcoin aldı
Tesla 1.5 milyar dolarlık Bitcoin aldı Elektrikli araç üreticisi Tesla, "nakit varlığının esnekliğini artırarak, çeşitlendirmek ve getirilerini maksimize etmek amacıyla" toplam 1.5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını açıkladı. Açıklamanın ardından, kripto para piyasalarının en yüksek hacimli Bitcoin, yüzde 15'ten çok artışla 43,965.49 dolar ile yeni tarihi yüksek düzeye tırmandı.
8.02.2021 Ekonomi
Elon Musk'tan Bitcoin yorumu! 'Hazır...'
Elon Musk'tan Bitcoin yorumu! 'Hazır...' Elektrikli araç üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk, "iyi bir şey" diye nitelendirdiği, kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin'in, "ana akımın dikkatini çekmeye" hazır olduğunu söyledi.
1.02.2021 Ekonomi
Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Davetiye kodu olmadan üye olunur mu, uygulama android telefonlar da var mı?
Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Davetiye kodu olmadan üye olunur mu, uygulama android telefonlar da var mı? Clubhouse sosyal medya uygulaması olmasına rağmen davet gönderilmeden kullanılamıyor. Paul Davison ve Rohan Seth'in kurduğu Alpha Exploration'ın ürünü Clubhouse'daki etkinlikler, bir süredir Twitter paylaşımlarında denk gelince uygulama merak edilmeye başlandı ve hakkındaki araştırmalar arttı. 7 ay öncesinde 1500 üyeye sahip olan uygulama kısa sürede 2 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Popülerliği günden güne artan uygulamanın, 21 Ocak 2021 itibariyle piyasa değeri bir milyar dolara ulaştı. Clubhouse nedir? Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?
1.02.2021 Gündem
Farah Zeynep Abdullah hayranlarını korkuttu
Farah Zeynep Abdullah hayranlarını korkuttu Farah Zeynep Abdullah hastalığı ile ilgili ilk kez konuştu. Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu rol aldığım ‘Şampiyon’ filmi aklıma geldi. Orada kanserli bir kızı canlandırıyordum. ‘Ben bu sahneyi görmüştüm. Ben bunları yaşadım’ dedim.”
31.01.2021 Magazin
Yooİstanbul 2016'da teslim
Yooİstanbul 2016'da teslim Lokasyonuyla da dikkat çeken projede geri sayım başladı.
19.01.2016 Arşiv
Yatırımınızı Kazanca Dönüştürün
Yatırımınızı Kazanca Dönüştürün Sektöre kazandırdığı ilklerle öne çıkan Temeltaş, yatırımınızı kazanca dönüştürüyor
24.05.2013 Arşiv
Çocuklar müjde
Çocuklar müjde The Walt Disney Company, Playhouse Disney Channel’ın yayına başlayacağını açıkladı
19.08.2010 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Clubhouse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki clubhouse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.