Gazete Vatan Logo

Çocuklar müjde

The Walt Disney Company, Playhouse Disney Channel’ın yayına başlayacağını açıkladı

The Walt Disney Company, Türkiye’de okul öncesi çocuklar ve ailelerine yönelik Playhouse Disney Channel’ın yayına başlayacağını açıkladı. 1 Eylül’de yayına başlayacak olan kanal, Disney Channel’daki Playhouse Disney programlarına dayanıyor. 2-7 yaş arası çocukları ve ailelerini hedefleyen Playhouse Disney, Mickey Mouse Clubhouse; Handy Manny; Special Agent Oso; Imagination Movers ve Jungle Junction gibi önemli programlar, temel matematik; dil becerileri; sağlıklı beslenme; yaşam; sosyal beceriler gibi temaları içeriyor.

Disney Channels, Gelişmekte Olan Pazarlar Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Maciej Bral, yaptığı açıklamada, “Playhouse Disney’in Türkiye’de yayına başlaması ile birlikte Disney markalı kanallarımızı genişletmiş olmaktan çok memnunuz” dedi.

Playhouse Disney, 2.7 milyondan fazla izleyici ile 2010 yılında 8 EMEA pazarının 6’sında lider okul öncesi çocuk kanalı oldu. Playhouse Disney, bir kanal veya program bloğu olarak EMEA bölgesi çapında, 72 ülkede 26.4 milyon hanede izlenebiliyor.

Haberin Devamı