Ceyhan Nehri

Ceyhan Nehri

Son dakika Ceyhan Nehri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceyhan Nehri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceyhan Nehri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceyhan Nehri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceyhan nehri gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 ceyhan nehri haberi bulunmuştur. Tüm ceyhan nehri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor Adana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
14.04.2024 Adana
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Adana'da tarihin seyrini değiştirecek keşif! Mercimek, bezelye, buğday, arpa ve üzüm...
Adana'da tarihin seyrini değiştirecek keşif! Mercimek, bezelye, buğday, arpa ve üzüm... Adana'da tarihi Misis Höyüğü kazılarında 3 bin yıllık, mercimek, bezelye, buğday, arpa ve üzüm tohumları bulundu. Pisa Üniversitesinden Arkeolog Prof Dr. Giovanni Salmeri, "Yaptığımız kazılarda toprak içinde tohumları bulduk. Analizler yaptık. Bizler 3 bin 4 bin yıl önce Çukurovadaki hayatı bilmek istiyoruz" dedi.
18.06.2022 Yaşam
Adana'da balıkçı teknesi alabora oldu: 1 ölü
Adana'da balıkçı teknesi alabora oldu: 1 ölü Adana'nın Yumurtalık ilçesinde fırtına nedeniyle alabora olan balıkçı teknesinden denize düşen Eyüp Taş, hayatını kaybetti.
4.04.2021 Yaşam
Adana'da şoke eden görüntü! Hepsi sahile vurdu
Adana'da şoke eden görüntü! Hepsi sahile vurdu Adana'nın Karataş ilçesinde Akdeniz'in dalgalarıyla Bahçe Plajı'nı dolduran yüzlerce kilo soğan şaşırttı.
10.08.2020 Yaşam
Ceyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu
Ceyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu Adana'nın Ceyhan ilçesinden geçen Ceyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu.
3.08.2020 Yaşam
3 gündür aranıyordu... Acı haber geldi
3 gündür aranıyordu... Acı haber geldi Adana'nın Ceyhan ilçesinde, pazar gününden beri kayıp olarak aranan Hüseyin Turgüler'in (56), Ceyhan Nehri'nde cansız bedeni bulundu.
26.11.2019 Yaşam
Otomobil dereye uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Otomobil dereye uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kahramanmaraş'ta hafif ticari aracın nehre düşmesi sonucu anne ve iki çocuğu öldü, 5 kişi yaralandı.
2.09.2019 Gündem
Her yerde aranıyor! Yakınları sinir krizi geçirdi
Her yerde aranıyor! Yakınları sinir krizi geçirdi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir genç, balık avladığı nehirde takılan oltasını çıkarmaya çalışırken akıntıya kapılarak kayboldu.
28.06.2019 Gündem
Kahramanmaraş'ta nehirde erkek cesedi bulundu
Kahramanmaraş'ta nehirde erkek cesedi bulundu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden geçen Ceyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu.
10.10.2018 Yaşam
5 liralık sal 50 kilometre  yol kısaltıyor
5 liralık sal 50 kilometre yol kısaltıyor ADANA’da araçlarıyla Yumurtalık ve Karataş ilçeleri ya da kent merkezine gitmek isteyenler, yollarını 50 kilometre kısalttığı için 5 lira karşılığında Ceyhan Nehri üzerindeki derme çatma salı kullanıyor.
3.07.2018 Yaşam
Kayıp kişinin cesedi nehirde bulundu
Kayıp kişinin cesedi nehirde bulundu Adana'nın Ceyhan ilçesinde geçen pazar günü nehre atlayarak intihar eden Mehmet Eroğlu'nun(74) cesedi bulundu.
23.03.2018 Yaşam
Son kurban Nazlıcan
Son kurban Nazlıcan Osmaniye’de Ceyhan Nehri’ne giren 14 yaşındaki Nazlıcan Melek Tombaz, boğularak can verdi. 78 günde 174 kişi boğularak yaşamını yitirdi.
18.08.2017 Yaşam
Okul müdürünün cesedi gölette bulundu
Okul müdürünün cesedi gölette bulundu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yakınlarının kendisinden haber alamadığı okul müdürünün cansız bedenine, Ceyhan Nehri’nin kaynak noktasındaki gölette ulaşıldı.
14.04.2017 Yaşam
Savcı, Sözlü'nün cezalandırılmasını istedi
Savcı, Sözlü'nün cezalandırılmasını istedi Ceyhan İlçe Belediye Başkanlığı döneminde 'İhaleye fesat karıştırıp rüşvet aldığı' iddiasıyla hakkında 19 yıla kadar hapis cezası istenen Adana'nın MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yargılanmasına devam edildi. Hakim karşısına çıkan Sözlü'nün cezalandırılması için savcı mütalaasını yineledi.
29.09.2021 Gündem
45 bin kişinin hastalandığı Elbistan’da nehir ile kuyular arasında izolasyon yapılmamış
45 bin kişinin hastalandığı Elbistan’da nehir ile kuyular arasında izolasyon yapılmamış KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan’da 45 bin kişinin hastaneye kaldırılmasına yol açan norovirüs salgınının bulaştığı keson kuyular ile Ceyhan Nehri arasında izolasyon yapılmadığını tespit ettiklerini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Elbistan’da hastanelere başvuran kişi sayısı 45 bine çıktı
Elbistan’da hastanelere başvuran kişi sayısı 45 bine çıktı Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nde, Ceyhan Nehri’nden içme suyu şebekesine takviye su sağlayan keson kuyulara norovirüs bulaşması nedeniyle hastanelik olan kişi sayısı 45 bini buldu
31.08.2016 Yaşam
Elbistan’ı yatağa düşüren norovirüs
Elbistan’ı yatağa düşüren norovirüs Elbistan’da, 32 bin kişinin zehirlenme şikayetiyle hastanelere başvurma nedeninin Ceyhan Nehri’nden içme suyu şebekesinin keson kuyularına norovirüs bulaşmasından kaynaklandığı açıklandı.
29.08.2016 Yaşam
4 yaşındaki iki kuzen boğuldu
4 yaşındaki iki kuzen boğuldu Adana'nın Ceyhan ilçesinde nehre giren 4 yaşındaki iki kuzen boğularak hayatını kaybetti.
7.08.2016 Yaşam
Osmaniye’de 2 çocuk boğuldu
Osmaniye’de 2 çocuk boğuldu OSMANİYE merkez ve Bahçe İlçesi’nde serinlemek için nehre ve gölete giren 2 çocuk boğularak yaşamını yitirdi.
1.08.2016 Yaşam
Ceyhan Nehri’nde 5 gün arayla ikinci kez hayvan leşi bulundu
Ceyhan Nehri’nde 5 gün arayla ikinci kez hayvan leşi bulundu Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden doğan Ceyhan Nehri’nde 5 gün arayla ikinci kez hayvan leşi bulundu. İlk bulunanlara göre daha büyük boyutta olan leşler, bu kez nehrin Elbistan’a bağlı Karaelbistan Mahallesi kesiminde görüldü
28.06.2016 Yaşam
Ceyhan Yusuf’u yuttu
Ceyhan Yusuf’u yuttu Osmaniye’de ailesiyle gittiği mesire alanında kaybolan çocuğun cesedi, Ceyhan Nehri’nde bulundu.
15.02.2016 Yaşam
Piknikte kaybolan çocuğun cesedi ırmakta bulundu
Piknikte kaybolan çocuğun cesedi ırmakta bulundu Osmaniye'de ailesiyle gittiği mesire alanında kaybolan çocuğun cesedi, Ceyhan Nehri'nde bulundu...
15.02.2016 Yaşam
Özel harekat timi devreye girdi!
Özel harekat timi devreye girdi! OSMANİYE’nin Düziçi İlçesi’nde salı günü kaybolan 3 yaşındaki Sultan Gök’ü bulmak için ekiplerin yürüttüğü arama çalışmaları devam ediyor.
10.04.2015 Yaşam
Balık ölümlerine inceleme başlatıldı
Balık ölümlerine inceleme başlatıldı Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinden geçen Ceyhan Nehri'nde toplu balık ölümleri yaşanması nedeniyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü inceleme başlattı
21.09.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhan Nehri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceyhan nehri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.