Ceyhan

Ceyhan

Son dakika ceyhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceyhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceyhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceyhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceyhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.392 ceyhan haberi bulunmuştur. Tüm ceyhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Adana'da 10 hükümlü jandarmadan kaçamadı! Hepsi yakalandı
Adana'da 10 hükümlü jandarmadan kaçamadı! Hepsi yakalandı Adana'da çeşitli suçlardan aranan 10 hükümlü jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.
21.04.2024 Adana
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor Adana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
14.04.2024 Adana
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük bir köyden büyük bir kent olma hedefiyle seçim sürecinde verdiği sözlerden 3’üncü sözünü tutarak, belediye binasını başka bir alana taşıyıp, yerine Büyük Ceyhan Oteli’ni kurmak için çalışma başlattı. Yapımı 9 ay sonra tamamlanacak otelin konaklama ücreti öğretmenevini geçmeyecek, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75, cenaze ve düğün için ilçeye gelecek olanlara ise yüzde 50 indirim sağlanacak.
12.04.2024 Adana
Adana'da tarımda maksimum verimlilik için tasarruflu sulama projeleri hayata geçiriliyor
Adana'da tarımda maksimum verimlilik için tasarruflu sulama projeleri hayata geçiriliyor Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayata geçirilmekte olan Tarla İçi Kapalı (Borulu) Drenaj ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projeleri çerçevesinde çalışmalar devam ediyor.
12.04.2024 Adana
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını alır almaz makamına oturmadan Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne geçti. Alkışlar eşliğinde kepçeye binen Başkan Aydar, ilk icraatı için kazmayı vurdu.
5.04.2024 Adana
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
4.04.2024 Adana
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor Adana’nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
3.04.2024 Adana
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler 31 Mart Adana yerel seçim sonuçları: Adana'da büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimleri Adanalıların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Türkiye bir yerel seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan isim CHP'den Zeydan Karalar oldu. Peki Adana ilçe belediyelerini kazanan isimler ve partileri hangileri? İşte Adana yerel seçim sonuç listesi...
2.04.2024 Gündem
CHP Adana’da hem büyükşehir hem de 9 ilçeyi kazandı! 1.5 milyonu geçkin seçmen oy kullandı
CHP Adana’da hem büyükşehir hem de 9 ilçeyi kazandı! 1.5 milyonu geçkin seçmen oy kullandı Adana’da Cumhuriyet Halk Partisi Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediyesiyle birlikte 9 ilçeyi de kazandı.
1.04.2024 Adana
Adana'da seçim sonuçları! Zeydan Karalar güven tazeledi
Adana'da seçim sonuçları! Zeydan Karalar güven tazeledi Adana'da 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.
1.04.2024 Adana
Adana'da 1 milyon 629 bin 959 seçmen sandık başına gidecek! Rakamlar açıklandı
Adana'da 1 milyon 629 bin 959 seçmen sandık başına gidecek! Rakamlar açıklandı Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 5 bin 164 sandıkta 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak.
29.03.2024 Adana
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, Türk bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı tüm Türkiye salgın zamanlarındaki açıklamaları ile tanıyor.
27.03.2024 Gündem
Adana’da 96 kaçak otomobil motoru ele geçirildi! Değeri 10 milyon lira
Adana’da 96 kaçak otomobil motoru ele geçirildi! Değeri 10 milyon lira Adana’da yaklaşık 10 milyon lira değerinde 96 kaçak otomobil motoru ele geçirildi.
26.03.2024 Adana
Adana’da 250 Bizans sikkesi ele geçirildi! Bir kişi yakalandı
Adana’da 250 Bizans sikkesi ele geçirildi! Bir kişi yakalandı Adana’nın Ceyhan ilçesinde satılmak üzere olan Bizans Dönemi’ne ait 250 sikke jandarmanın operasyonu ile ele geçirildi.
25.03.2024 Adana
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Adana'ya gidip buraları görmeden dönmeyin! İşte Adana'da gezilecek en iyi yerler
Adana'ya gidip buraları görmeden dönmeyin! İşte Adana'da gezilecek en iyi yerler Adana'da yemek kültürünün yanında eşsiz doğa ve tarihi yapılarıyla da dikkat çekiyor. Toros Dağları'nın eteklerinde Seyhan ile Ceyhan nehirleri arasında uzanan Adana'da birbirinden farklı eserler görenleri adeta büyülüyor. İşte Adana'da gezilecek en iyi yerler...
17.03.2024 Adana
Adana'nın Seyhan ilçesinin destansı tarihi! İlk çağlardan Fenikeliler'e, Gılgamış Destanı'ndan Osmanlılar'a...
Adana'nın Seyhan ilçesinin destansı tarihi! İlk çağlardan Fenikeliler'e, Gılgamış Destanı'ndan Osmanlılar'a... Doğal güzellikleri ve tarihi yapıları ile dikkat çeken kadim kent birçok medeniyete de ev sahipliği yapmış durumda. Seyhan ve Ceyhan nehirlerinin deltasında verimli sulak arazide kurulu Adana'nın tarihi, coğrafi konumu nedeni ile M.Ö. 6000 yıllarına uzanıyor. İşte tarih kokan şehrin hikayesi...
15.03.2024 Adana
TMMOB'dan atık belgeseli: “Plastik atık ticareti kirliliğin sömürgeci biçimi”
TMMOB'dan atık belgeseli: “Plastik atık ticareti kirliliğin sömürgeci biçimi” TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nce “Plastik Atık Ticareti: Kirliliğin Sömürgeci Biçimi” belgesel gösterimi düzenlendi.
12.03.2024 Adana
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı Adana ve ilçeleri için hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Pozantı, Kozan ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları...
10.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceyhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.