Cemal Kaşıkçı Davası

Cemal Kaşıkçı Davası

Son dakika Cemal Kaşıkçı davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemal Kaşıkçı davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemal Kaşıkçı davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Kaşıkçı Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal kaşıkçı davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 cemal kaşıkçı davası haberi bulunmuştur. Tüm cemal kaşıkçı davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemal Kaşıkçı kararına itiraz!
Cemal Kaşıkçı kararına itiraz! Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasının durmasına ve Suudi Arabistan'a devredilmesine ilişkin karara Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in avukatı tarafından itiraz edildi.
14.04.2022 Gündem
Türkiye'den flaş F-16 açıklaması!
Türkiye'den flaş F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, canlı yayında soruları yanıtladı. Rusya'nın Ukrayna saldırısı ile ilgili konuşan Çavuşoğlu, "Sorun uzadıkça çözümü daha zor hale geliyor" derken, "Buça'da yaşananlar müzakereyi olumsuz anlamda etkiledi" diye konuştu. Liderlerin Türkiye'de görüşmesi, Putin'in evet demesine bağlı" diyen Çavuşoğlu, Mariupol'deki Türk vatandaşlarının tahliyesi için gemiye ihtiyaç olmadığını söyledi. Birleşmiş Milletler'in yaptırımı olması durumunda uyacaklarını söyleyen Çavuşoğlu, "Türkiye uluslararası hukuka uygun hareket ediyor. Biz dengeli tutumumuzu sürdüreceğiz" dedi.
14.04.2022 Siyaset
Bakan Varank, TOGG'un Gemlik'teki tesisinde işçilerle iftar yaptı
Bakan Varank, TOGG'un Gemlik'teki tesisinde işçilerle iftar yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un Gemlik'te bulunan tesislerinde işçilerle birlikte iftar yaptı. Bakan Varank, fikri ve sınai mülkiyet hakları tamamen Türkiye'ye ait olan TOGG'un, Türkiye'ye çağ atlatacak proje olduğunu belirterek, "Türkiye'nin otomobili, bir işaret fişeği; endüstrimizi değiştirecek, tedarikçilerimizi dönüştürecek bir proje" dedi.
7.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu, 5 haftadır toplanmıyordu! Açıklama geldi
Bilim Kurulu, 5 haftadır toplanmıyordu! Açıklama geldi Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, son toplantısını 2 Mart'ta yaptıktan sonra Covid-19 vaka sayılarının düşüş trendine girmesiyle birlikte 5 haftadır toplanmadı. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Sema Turan, "En son 2 Mart’ta toplandık. Ama şu anda aktif olarak toplanmayı gerektirir ya da karar almayı gerektirir bir durumun olmadığını söyleyebilirim" dedi.
7.04.2022 Gündem
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti Kripto para skandalı ile gündem olan Thodex soruşturması iddianamesinde, firari şüpheli Faruk Fatih Özer'in etkin pişmanlıktan yararlanmak için bazı mağdurların zararını karşıladığına ilişkin dekontları dosyaya sunduğu ortaya çıktı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Özer'in bu talebiyle ilgili mahkemenin karar vermesini istedi.
7.04.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasında durdurma kararı verildi. Dosya, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine Suudi Arabistan'a gönderildi. Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredilmesiyle birlikte pek çok kişi Cemal Kaşıkçı’nın hayatını, cinayeti ile ilgili detayları ve dava sürecini merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nasıl öldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
7.04.2022 Dünya
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi!  Adalet Bakanlığı duyurdu
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi! Adalet Bakanlığı duyurdu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesine ilişkin 26 sanıklı davada, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine dosyanın Suudi Arabistan'a devrine karar verildi.
7.04.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme!
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada duruşma savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada, dosyanın sürüncemede kaldığı belirtilerek yargılamanın durdurulması ve dosyanın Suudi Arabistan’a gönderilmesi talep edildi.
31.03.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar... Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili Suudi Arabistan mahkemesi nihai kararı açıkladı. Mahkemede 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi. Bu haberin ardından pek çok kişi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaçıkçı kaç yaşında öldürüldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
7.09.2020 Gündem
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilişkisinin Donald Trump yönetiminden daha farklı olacağını açıkladı.
2.03.2021 Dünya
Dünyaya resmen duyuruldu!  Prens Selman cinayet fotoğrafının içinde...
Dünyaya resmen duyuruldu! Prens Selman cinayet fotoğrafının içinde... Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Dr. Agnes Callamard, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesinde "baş şüphelinin" Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman olduğunu söyledi.
11.07.2020 Dünya
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu Gelen son dakika haberine göre; Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesi, cinayeti işleyenleri affettiklerini duyurdu.
22.05.2020 Dünya
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme!
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme! Orta Doğu'nun etkin gazetecilerinden, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmesine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda 20 sanık hakkında kamu davası açıldı.
25.03.2020 Gündem
BM'den Suudi mahkemesinin Kaşıkçı kararına sert tepki!
BM'den Suudi mahkemesinin Kaşıkçı kararına sert tepki! Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı davasında 5 sanık hakkında "idam kararı" verilmesi ve "infaz emrini verenlerin cezalandırılmamasının" kendisinde çifte şok etkisi yarattığını bildirdi.
26.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörist başının iadesi için gerekli adımları attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörist başının iadesi için gerekli adımları attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD’deki programı kapsamında Türk, soydaş ve Müslüman toplumuyla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Pensilvanya'daki terörist başının ülkemize iadesi ve FETÖ'nün ABD'deki faaliyetlerinin tamamen bitirilmesi konusunda gerekli adımları attık." ifadelerini kullandı.
23.09.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
25.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kudüs kırmızı çizgimizdir diyoruz. Kudüs'ü savunmanın insanlığı savunmak, barışı adaleti bağımsızlığı savunmak olduğu inancıyla bu meseleye en güçlü şekilde sahip çıkıyoruz" dedi.
14.12.2018 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik ABD Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Washington’da ABD’li mevkidaşı Mike Pompeo ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Pompeo, ABD ve Türkiye arasında oluşan pozitif ilişkilerden memnun olduğunu vurguladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada ise; “Türkiye’nin istediği kişilerin listesini ABD’ye verdik. 84 kişiden oluşan bu listeyi Trump’a iletilmek üzere verdik” dedi.
21.11.2018 Gündem
Bir ülkeden daha Suudi Arabistan'a yaptırım kararı
Bir ülkeden daha Suudi Arabistan'a yaptırım kararı İsviçre, Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesiyle ilgili, Suudi Arabistan’la silah yedek parça satışıyla alakalı yaptıkları anlaşmayı bozma kararı aldı.
2.11.2018 Dünya
İsviçre’den Suudi Arabistan’a Kaşıkçı yaptırımı!
İsviçre’den Suudi Arabistan’a Kaşıkçı yaptırımı! İsviçre, Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesiyle ilgili, Suudi Arabistan’la silah yedek parça satışıyla alakalı yaptıkları anlaşmayı bozma kararı aldı.
1.11.2018 Dünya
Kaşıkçı cinayeti yargılamasını İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi yapacak
Kaşıkçı cinayeti yargılamasını İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi yapacak WASHİNGTON Post yazarı, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürüldüğünün Suudi yetkililer tarafından resmen açıklanmasıyla birlikte akıllara, başta konsolos olmak üzere cinayete karışan tüm isimlerin yargılanmasının nasıl yapılacağı sorusu geldi. Kaşıkçı Cinayeti soruşturması ve davasında tek yetkilinin Türk mahkemeleri olduğunun altını çizen hukukçular, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanacak iddianameyle birlikte başta Başkonsolos Muhammed Uteybi olmak üzere tüm şüpheliler hakkında İnterpol aracılığıyla kırmızı bülten çıkarılacağını belirttiler. Hukukçular ikinci adımın ise Uteybi ve diğer şüphelilerin, 'suçluların iadesine dair sözleşme' kapsamında Suudi Arabistan'dan iadesinin istenmesi olacağını kaydettiler.
22.10.2018 Gündem
Trump'ın tüm planları alt üst oldu
Trump'ın tüm planları alt üst oldu New York Times, Trump yönetiminin, İran'a yönelik yaptırımlarda çalışmayı planladığı Suudi Arabistan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı olayından sorumlu tutulmasından endişe duyduğunu yazdı. Kaşıkçı olayından dolayı Suudi Arabistan'ın suçlanmasının, gelecek ayın başında İran'a sert yaptırımlar planlayan ABD'nin stratejilerini tehlikeye attığı belirtiliyor.
17.10.2018 Dünya
Son dakika... AK Parti'den Brunson açıklaması
Son dakika... AK Parti'den Brunson açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Brunson davası hakkına, "Yargısal akış tamamlandı ve tahliye edildi. Karşı taraf da bunu temyize götüreceğini söyledi. Dayatmalara Türkiye teslim olmamıştır. Dayatmalar karşısında serbest kaldı eleştirisi temelsiz" dedi.
13.10.2018 Gündem
Kaşıkçı’da Viyana adımı
Kaşıkçı’da Viyana adımı “Olayı tüm boyutlarıyla araştırıyoruz. Sıradan olay değil. Türkiye’ye girişler, çıkışlar vs. dahil gereken her şey mercek altında. Viyana Sözleşmesi’ne göre adımlar atıldı. Suudi başkonsolosluğa girilip gerekli çalışmaların yapılabileceği noktasında dönüşler alındı”
10.10.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Kaşıkçı Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal kaşıkçı davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.